Connect with us

ACTUALITATE

Chindia Târgoviște și-a achitat toate datoriile către fostul președinte Andrei Cordoș

Publicat

pe

Președintele AFC Chindia Târgoviște, Gabriel Boriga, manifestă un optimism debordant. Și zic că este bine, dacă ținem cont de faptul că echipa nu trece deloc printr-o perioadă fastă. Multe datorii, jucătorii își caută azimutul și, după ultimele două partide jucate, cu Dej și Alexandria, se pare că l-au găsit. Acum, trebuie cultivat. Adică, să se ajungă la performanță, la crearea de spectacol fotbalistic și astfel să readucă marea de suporteri în tribune și, evident, beneficiile financiare.

Gabriel Boriga are de făcut față, împreună cu echipa pe care o coordonează, efortului de a diminua datoriile pe care clubul le-a acumulat prin politica managerială defectuoasă aplicată de predecesori. De la săptămână la săptămână, ne spune Gabriel Boriga, necazurile scad, dar tot rămân probleme de rezolvat, care necesită implicare și calcul exact pentru a nu claca.

Astăzi – 15 martie 2024, președintele Clubului de sub Chindie ne-a anunțat că a reușit să mai stingă un litigiu. Cu fostul președinte – Andrei Cordoș. Mai spune Boriga că, lunar, AFC Chindia Târgoviște trebuie să achite 1.150.000 de lei reprezentând salarii, contribuții și rate eșalonate la ANAF. Momentan, de asigurarea fondurilor de supraviețuire se achită cei doi asociați, Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște, fără de care clubul ar dispărea sau ar trece pe linie moartă.

Un alt proces important și complicat căruia președintele Clubului speră să îi facă față este reprezentat de licențierea echipei pentru sezonul fotbalistic 2024-2025. Eforturile sunt imense.

„Pentru noi este esențial. Dacă nu facem toate formalitățile și dacă nu obținem licențierea, pentru a putea participa sezonul viitor în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal sau de Liga Profesionista de Fotbal, nu avem ce să discutăm. Nu este un lucru simplu. Se fac mii de hârtii, de acorduri, sute de documente de la toate instituțiile statului.

Ăsta este cel mai important obiectiv, să asigur liniștea, viitorul, perspectiva clubului de fotbal Chindia Târgoviște în sezonul 2024-2025. Important este ce facem de acum încolo. Trebuie să creăm tot contextul, profesionist, de a aborda sezonul viitor, indiferent în ce ligă vom juca, cu totul și cu totul altfel decât s-a făcut până acum”, a spus Gabriel Boriga, hotărât să scoată la capăt cu misiunea pe care o are.

A mai vorbit președintele Chindiei și de de performanța echipei. Ultimele partide câștigate. De pe locul 11, Chindia a ajuns pe 7. În Liga a II-a. E bine, dar mai trebuie. Mâine, din nou meci. Este nevoie de încă trei puncte. Partida se dispută la Cisnădie, cu Clubul Sportiv Șelimbăr.

„Este un meci pe care trebuie să-l câștigăm pentru suporterii echipei noastre, pentru culorile clubului, pentru târgovișteni. Este un meci care poate avea o miză foarte mare, importantă, adică accederea în play off-ul diviziei B. Dar nu acesta este obiectivul principal, pentru că nu depinde doar de noi. Noi trebuie să câștigăm cele trei puncte așa cum am făcut-o în ultimele două meciuri. Atât în deplasarea de la Dej cât și în partida de acasă, cu echipa din Alexandria. Trebuie să arătăm un joc consistent, trebuie să arătăm că dominăm, trebuie să arătăm spirit, să marcăm și să câștigăm. Acesta este spiritul, mentalitatea, gândirea pe care o am în calitate de președinte al Clubului, raportată la fiecare meci”, a adăugat Gabriel Boriga.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spectacol de teatru, gratuit la Casa de Cultură din Titu-Târg

Publicat

pe

Duminică – 26 mai 2024, locuitorii orașului Titu sunt invitați din nou la un spectacol de teatru oferit gratuit de Primărie, de la ora 17:30, la Casa de Cultură Titu-Târg. Reamintim faptul că administrația publică locală organizează periodic, de mai mulți ani, astfel de evenimente, cu scopul de dezvolta publicului din oraș gustul pentru arta dramatică.

De această dată, vine la Titu trupa de teatru AGIR-IMPACT ART, care prezintă spectacolul IUBIRE… ÎN ARMATĂ, compus din trei comedii scurte, trecerea de la o piesă la alta, făcându-se aproape natural, sub coordonarea scenică a lui Daniel Neguț.

“Garoafele lui Trandafir”, adaptare după Tudor Mușatescu, este o comedie în care se prezintă povestea unui colonel care, fiind bolnav, nu mai poate onora invitaţia la cină din partea mamei iubitei lui. De aceea, ofiţerul îşi trimite ordonanţa să cumpere un buchet de flori, pe care să-l ducă iubitei sale, plus un bilet în care se scuză că nu poate veni la masă. Ordonanţa, însă, îşi depăşeşte atribuţiunile şi ia decizii de capul său, provocând situaţii și dialoguri hazlii.

„Ce blestem”, adaptare după Marin Voican-Ghioroiu, prezintă povestea plină de umor a unui colonel nevoit să plece în delegație, timp în care ordonanța acestuia – un tip foarte spiritual – se… “ocupă” de soția lui, mult mai tânără.

”Reabilitarea faţadei”, adaptare după Jean-Michel Besson (traducerea din limba franceză – Virginia Udatu) este o comedie într-un act, în care un cuplu de pensionari (el fiind general în rezervă) vine la un medic estetician, colonel, pentru a o „întineri” pe doamna. Generalul este fascinat de frumuseţea asistentei doctorului, aşa că decide să schimbe totul la soţia lui, pentru a o aduce la nivelul de frumusețe al asistentei. Este exact ceea ce dorește și doctorul, care adaugă operații după operații, într-un dialog hazliu cu cei doi, pentru a crește cât mai mult costul intervenției estetice. În final, când află care este prețul, generalul dă din colț, în colț…

Cele trei piese, împreună, generează o comedie spumoasă, atât de situație, cât și de limbaj, comedie care are titlul generic: IUBIRE… ÎN ARMATĂ.

Interpretează: Mariana Anghel, Daniela Bădescu, Viki Chiorpec, Viorel Speteanu, George Vlaicu şi Daniel Neguţ, care asigură și regia spectacolului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PERPLEX. Ochelari gratis pentru bugetari. Să-i vadă cu ochi buni pe șefi?!

Publicat

pe

Am mai aflat una bună. Tot de astea din lumea bugetară. Că doar aici se întâmplă minuni pe bune! După atâtea ghișefturi, facilități de tot soiul, minivacanțe prelungite, înnădite, ocolite și sulemenite, sporuri pentru tot ce se poate, mai apărură una. Slujbașul la stat va primi câte 500 de lei pentru efectuarea unui control oftalmologic. Vederea contează la tot muritorul, nu numai la bugetari! Dar, în România, se pare că numai ei au noroc. Poate, în curând, guvernanții, și ei tot bugetari, dar din aia care adună vârful spicelor, o să se gândească să le ofere gratis prezervative, ciorapi, batiste de unică folosință, umbrele, periuțe de dinți și, eventual, gumă de mestecat.

Ar fi, cică, asta cu ochelarii, o cerință europeană. Bă, da voi, hoarda care ne conduceți spre înalte culmi ale prosperității voastre, vă gândiți numai la bugetari? Păi, ce, mă, românul care trudește în privat este considerat cetățean inferior, pleavă, el nu face parte din Europa asta care, cică, ne obligă? Nu vă pute totul a discriminare?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite