Connect with us

POLITIC

Gabriel Purcaru a coagulat în jurul său oameni bine pregătiți, atât la Parcul Industrial Moreni cât și în PSD

Publicat

pe

Gabriel Purcaru, director general al Parcului Industrial Moreni, unitate economică care, în ultimii ani, a înregistrat reale succese în plan financiar-investițional, se pregătește asiduu pentru competiția electorală din data de 9 iunie 2024, când va candida pentru funcția de primar al municipiul de pe Cricov.

Gabriel Purcaru, care este și liderul Organizației PSD Moreni, a coagulat în jurul său o structură importantă de tineri, bine pregătiți profesional, care au aderat la PSD impulsionați și motivați de liderul social-democrat local, de dorința acestuia de a reseta administrația publică și relaționarea cu cetățeanul, de ambiția de a implementa proiecte socio-edilitare și economice menite să aducă plus valoare în întreaga comunitate.

Ultimul reprezentant pe care președintele PSD Moreni l-a prezentat public este Cristina Ștefan, absolventă a Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice București și deținătoarea unui master în Management Financiar la Universitatea Nicolae Titulescu din București.

„Am ales să mă întorc acasă, în Moreni, pentru a avea o viață mai liniștită și armonioasă. De asemenea, am ales să fac parte din echipa PSD Moreni, având convingerea că poate transforma orașul nostru într-unul concurent al municipiului Târgoviște, acesta din urma dezvoltându-se peste medie în ultimii ani, tot sub conducerea unei administrații PSD.

Îl susțin pe Gabriel Purcaru în obținerea funcției de primar al municipiului Moreni, deoarece consider că are trăsăturile unui lider. Este organizat, perseverent, empatic, comunicativ și vizionar. Cu încredere, forță de muncă și sănătate, vom reuși în echipă!”, este mesajul transmis de Cristina Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

125.000 de semnături de susținere pentru candidatura lui Corneliu Ștefan la șefia CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Politică la nivel de superlativ, asta se poate spune despre echipa PSD Dâmbovița condusă de președintele Corneliu Ștefan, care a reușit să adune 125.000 de semnături de susținere a candidaturilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și de consilieri județeni.

După toate probabilitățile, urmărind desfășurarea de forțe ale reprezentanților PSD și sondând un eșantion important din populația cu drept de vot, în Dâmbovița, la alegerile locale din 9 iunie, PSD va obține un procent de aproximativ 56-58%.

Mâine – 27 aprilie 2024, reprezentanții Partidului Social Democrat se vor afla la Biroul Județean de Circumscripție pentru a depune dosarele conținând cele 125.000 de semnături de susținere.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Tătărani: Constantin Pătru, primar de cursă lungă, și-a depus candidatura pentru un nou mandat

Publicat

pe

Constantin Pătru, unul dintre primarii de cursă lungă din județul Dâmbovița, cu rezultate bune în plan administrativ și investițional, om dedicat comunității, și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat în fruntea obștei. De precizat că toate semnele preelectorale îl dau câștigător al alegerilor, cu un scor istoric.

„Într-un astfel de „moment zero”, nu vin în fața dumneavoastră cu promisiuni, cum fac ceilalți competitori, ci cu fapte! Cunoașteți cu toții investițiile pe care le-am realizat în ultimii 4 ani, dar și pe cele de dinainte. Am implementat proiecte care au transformat localitatea noastră și vom continua în această direcție, împreună, și după alegerile din 9 iunie 2024.

Știu ce vă doriți pentru următorii ani și pot să duc la îndeplinire aceste cerințe. Sunt același om care vă ascultă întotdeauna și care vă spune direct, fără ocolișuri, ce se poate și ce nu se poate realiza.

Mulțumesc celor aproape 1.500 de locuitori ai comunei Tătărani care ați semnat pe listele de susținere a candidaturii mele pentru un nou mandat de primar, dar și pentru consilierii PSD. Dumneavoastră sunteți cei care îmi dați putere și, împreună, umăr la umăr, ne construim viitorul. O comună europeană, așa cum merităm”, este mesajul transmis către concetățenii săi de primarul Constantin Pătru.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite