Connect with us

SOCIAL

Lovit mortal de o mașină, în timpul unei manevre de mers cu spatele

Publicat

pe

Un bătrân de 78 de ani a decedat astăzi, 7 aprilie 2024, în urma unui accident de circulație petrecut în localitatea Fântânele, județul Teleorman.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul a fost lovit de o autoutilitară condusă de un șofer de 37 de ani, din orașul Zimnicea.

Nenorocirea s-a produs în timpul efectuării unor manevre de mers înapoi. Bătrânul a fost lovit de partea din spate a mașinii, rămânând blocat sub autoutilitară.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Camera de Comerț Dâmboviţa a susținut campania „Îmbracă un copil în haine noi de Sfintele Paști”

Publicat

pe

Camera de Comerț Dâmbovița s-a alăturat și anul acesta campaniei umanitare „Îmbracă un copil în haine noi de Sfintele Paști”, inițiată de Asociația Centrul Diavonal Casa Creștină, din cadrul Arhiepiscopiei Târgoviștei.

„Susținând această campanie, ne dorim să aducem un zâmbet pe chipurile copiilor și să le oferim un motiv în plus să creadă într-un viitor mai bun.

Mulțumim părintelui Adrian Rada – director executiv al Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină pentru tot sprijinul acordat și pentru că, în fiecare an, în preajma sărbătorilor, ne amintește ce înseamnă dăruirea”, este mesajul transmis de reprezentanții Camerei de Comerț Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Șase bătăuși, reținuți de polițiștii din Fieni pentru încăierare și distrugere

Publicat

pe

Șase persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

Cei șase bărbați sunt bănuiți că, în seara zilei de 27 aprilie 2024, în jurul orei 22:40, în timp ce se aflau în apropierea unui supermarket din orașul Fieni, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi luat la bătaie, tulburând ordinea și liniștea publică. În aceeași seară, trei dintre indivizii implicați în încăierare, în timp ce se aflau în parcarea supermarket-ului, au agresat fizic un bărbat de 37 de ani și au provocat distrugeri autoturismului acestuia.

Bănuiții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite