Connect with us

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa, o nouă acțiune de sprijinire a tinerilor antreprenori

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat, astăzi – 10 aprilie 2024, o întâlnire ntre Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Dâmbovița (PIMM Db), Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud Muntenia (PTIR SM) și mai mulți tineri antreprenori.

„Într-o lume în continuă schimbare și competitivă, este esențial să ne unim eforturile pentru a crea un mediu propice pentru antreprenori și pentru a încuraja dezvoltarea economică durabilă.

Prin cooperare, putem consolida resursele noastre și putem facilita accesul la o varietate de expertize, infrastructură și finanțare. Împreună, putem să ne asigurăm că antreprenorii din județul nostru beneficiază de suportul și resursele necesare pentru a-și dezvolta afacerile”, se precizează într-un comunicat de presă transmis către mass-media.

Camera de Comerț Dâmboviţa a fost reprezentată directorul general Ștefania Stroică, Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Dâmbovița – de președintele Cristian Pușcaru – Președinte, iar Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud Muntenia – de vicepreședintele Dorin Iancu, lector universitar.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ACTUALITATE

Jandarmeria Giurgiu angajează psiholog

Publicat

pe

De

Ești absolvent al Facultății de Psihologie și vrei să faci parte din Jandarmeria Română? Acum ai ocazia!

Jandarmeria Giurgiu organizează concurs din sursă externă pentru 1 post de ofițer specialist psiholog.

Până pe data de 15 mai 2024 te așteptăm să-ți depui cererea de înscriere online la adresa: resurseumane@jandarmeriagiurgiu.ro

Pentru mai multe detalii accesați linkul următor: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1938

Informații suplimentare se pot obține de la structura Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu, telefon: 0246.219 631.

Sursa: IJJ Giurgiu 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Doliu la Finanțe Publice Dâmbovița. Dumnezeu să-l odihnească pe Adrian Ion Chivu

Publicat

pe

De

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Dâmbovița își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea fulgerătoare în nefiintă a colegului nostru – Adrian Ion Chivu, șeful Serviciului colectare persoane juridice. Un om deosebit, bun prieten și coleg, profesionist desăvarșit, familist, tatăl a doi copii.

Dispariția lui atât de timpurie lasă un mare gol în inimile noastre. În aceste momente de adancă tristețe, transmitem indoliatei familii întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite