Connect with us

Dâmboviţa

Tânăra din imagine este căutată de polițiștii din Dâmbovița. Detalii aici!

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Valea Mare au fost sesizați, aseară, în jurul orei 21:00, cu privire la faptul că o tânără de 23 de ani, din Voia, comuna Crângurile, Rebeca Alberta Vasilica, a plecat de acasă, duminică – 14 aprilie 2024, și nu a mai revenit. A solicitat intervenția oamenilor legii mama acesteia, o femeie în vârstă de 44 de ani.

Semnalmente tânără dispărută: 1,57 metri, 35 de kilograme, păr blond vopsit și două degete (inelar și mijlociu) amputate. La momentul plecării, era îmbrăcată într-un maiou de culoare albă, pantaloni de culoare neagră și purta papuci de culoare albă.

Oamenii legii efectuează verificări pentru identificarea persoanei în cauză. Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să anunțe Poliția sau să sune la 112.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Dâmboviţa

Camera de Comerț Dâmboviţa a susținut campania „Îmbracă un copil în haine noi de Sfintele Paști”

Publicat

pe

Camera de Comerț Dâmbovița s-a alăturat și anul acesta campaniei umanitare „Îmbracă un copil în haine noi de Sfintele Paști”, inițiată de Asociația Centrul Diavonal Casa Creștină, din cadrul Arhiepiscopiei Târgoviștei.

„Susținând această campanie, ne dorim să aducem un zâmbet pe chipurile copiilor și să le oferim un motiv în plus să creadă într-un viitor mai bun.

Mulțumim părintelui Adrian Rada – director executiv al Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină pentru tot sprijinul acordat și pentru că, în fiecare an, în preajma sărbătorilor, ne amintește ce înseamnă dăruirea”, este mesajul transmis de reprezentanții Camerei de Comerț Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Deputat Marian Țachianu: Dâmbovițenii vor vota pentru continuitate, vor vota PSD!

Publicat

pe

Campania preelectorală este aproape încheiată. Partidele politice se pregătesc pentru confruntarea electorală care, toată lumea speră, va fi bazată pe idei, pe proiecte, pe oameni de valoare dispuși să se dedice comunităților din care provin.

Deputatul PSD Marian Țachianu acum, când ne aflăm în pragul declanșării campaniei electorale pentru alegerile locale, a ținut să transmită un mesaj de susținere tuturor candidaților social-democrați pentru pozițiile de primari, consilieri județeni și locali din Dâmbovița.

A spus Marian Țachianu că, acum, vorbesc rezultatele celor patru ani de activitate administrativă a primarilor în funcții, proiectele pe care aceștia le-au implementat cu succes în folosul comunităților locale. Candidații noi, care intră pentru prima dată în competiția electorală, vin cu seriozitatea, cu dorința sinceră a schimbării în bine și cu încrederea deplină asigurată de PSD, de comunitățile din care provin.

„Urez tuturor candidaților PSD pentru funcțiile de primar, consilieri locali și județeni, președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în bătălia pentru un nou mandat, să aibă încredere deplină în votul pe care îl vor acorda cetățenii acestui județ.

Oamenii știu cine a muncit pentru acest județ, cine a adus plus valoare, cine va putea duce la îndeplinire proiectele deja demarate, cine va putea dezvolta altele noi. Reprezentanții Partidului Social Democrat au fost în permanență alături de cetățenii acestui județ, de problemele lor.

Nu există localitate în județul Dâmbovița condusă de edili social-democrați unde să nu se fii materializat proiecte de infrastructură, rețele de apă și canalizare, de gaze naturale, drumuri, școli, grădinițe, cămine culturale, centre medicale și de recreere pentru persoanele vârstnice, locuri de joacă, baze sportive și terenuri multisport. Nu există localitate cu edili PSD unde să nu se afle în diferite stadii de implementare investiții utile pentru comunitate. Nu există localitate fără proiecte care așteaptă linii de finanțare.

Suntem un județ într-o continuă preschimbare. Toate aceste investiții care fac viața mai bună pentru toți dâmbovițenii nu se puteau duce la îndeplinire fără implicarea și dăruirea președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și a întregii echipe de conducere a CJD. Tocmai de aceea, pentru continuitate, pentru prosperitatea acestui județ, pe 9 iunie dâmbovițenii vor vota PSD”, a fost mesajul transmis de deputatul Marian Țachianu, și el candidat pentru postul de primar al comunei Braniștea.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite