Connect with us

Dâmboviţa

Deputat Carmen Holban: Îl felicit pe președintele CJ Dâmbovița pentru toate lucrurile bune făcute și pentru cele care urmează după alegerile din 9 iunie

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban, președinta femeilor social-democrate din Dâmbovița, s-a aflat, astăzi – 27 aprilie 2024, împreună cu alți colegi parlamentari și primari din Dâmbovița, alături de președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan, lider al PSD Dâmbovița, și de candidații pentru funcția de consilieri județeni, la evenimentul de depunere a listelor de susținere a candidaturilor pentru ocuparea acestor funcții de demnitate locală. Dosarele aduse la Biroul Electoral Județean de Circumscripție cuprindeau nu mai puțin de 125.000 de semnături, fapt fără precedent în istoria electorala a județului Dâmbovița de după 1989.

„Este o dovadă clară că PSD este cel mai mare partid din Dâmbovița, cel mai unit, cel mai devotat oamenilor, cel mai consecvent dezvoltării. O dovadă că cetățenii acestui județ au încredere deplină în președintele CJD, Corneliu Ștefan, în primarii, viceprimarii, consilierii locali și județeni ai partidului nostru, în parlamentarii dâmbovițeni și în reprezentanții de la nivelul Guvernului României.

Suntem aici cu toții pentru a duce la capăt proiectele de dezvoltare socio-economică a comunităților din Dâmboviţa și pentru a demara altele noi. Suntem aici pentru oameni, pentru liniștea, sănătatea și prosperitatea lor.

Îl felicit pe președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, pentru toate lucrurile bune făcute până acum și pentru cele care urmează după alegerile din 9 iunie. Îl felicit pe primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, și pe toți edilii din județ care candidează sub sigla Partidului Social Democrat.

Ca deputat social-democrat în Parlamentul României, ca cetățean al acestui județ, sunt alături de ei și îi voi sprijini în toate demersurile care au ca finalitate prosperitatea oamenilor din acest județ, dezvoltarea economică, socială și edilitară a tuturor comunităților locale. Pe 9 iunie, cetățenii acestui județ știu cu cine să voteze. Cu PSD”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Roboticienii de la Colegiul Național „Constantin Carabella” Târgoviște pleacă, din nou, în America

Publicat

pe

De

Pentru echipele americane de robotică este o tradiție ca, pe durata verii, să organizeze competiții internaționale la care pot participa echipe din toată lumea. Astfel, două din cele trei echipe ale Colegiului Național ”Constantin Carabella” din Târgoviște vor participa anul acesta la o competiție care se va desfășura la San Mateo în California, în luna iulie.

De altfel, pentru roboticienii de la Colegiului Național ,,Constantin Carabella” din Târgoviște , mentori Monica Riza și Liviu Riza, a fost o perioadă plină, încununată de succese pe plan național și internațional.

În aprilie, echipele de robotică ,,Black Phantoms” și ,,Under Construction” Târgoviște de la Colegiul Național ”Constantin Carabella” din Târgoviște au participat la cea de a XI-a ediție a Concursul Național ”Științe și tehnologii”. Competiția face parte din concursurile finanțate de Ministerul Educației, iar gazda concursului a fost Liceul Tehnologic Energetic ”Elie Radu” din Ploiești.

La acest concurs organizat pe 26.04.2024, echipele de la Carabella au participat secțiunea ROBOȚI unde au obținut premiul II – echipa ,,Black Phantoms” și respectiv, mențiune – echipa ,,Under Construction”.

De asemenea, perioada 9-10 martie 2024 a fost una plină de realizări pentru roboticienii de la Carabella care au participat la două competiții internaționale de robotică, una în Salonic, Grecia și una în Piacenza, Italia.
La competiția din Salonic au participat echipe din Grecia, Albania, Turcia, Macedonia și România. Singura echipă participantă din România fost echipa Black Phantoms, cea mai nouă echipă de robotică de la Colegiul Național ”Constantin Carabella” din Târgoviște. Echipa Black Phantoms a câștigat competiția în alianță cu echipa The Inventors din Grecia. De asemenea, a obținut premiul I la secțiunea Innovate.
La competiția din Piacenza au participat echipe din Italia, Lituania, Venezuela, Rusia, Slovenia și România. Din țara noastră au participat 5 echipe de robotică, una dintre ele fiind Under Construction tot de la Colegiul Național ”Constantin Carabella” Târgoviște. Aceasta a terminat calificările pe locul I și a câștigat competiția în alianță cu două echipe din Lituania, fiind singura echipă neînvinsă. Pe lângă aceasta, elevii de la Carabella, mentori – profesori Monica și Liviu Riza, au obținut premiul I la secțiunea Motivate.

Le ținem pumnii strânși pentru noi reuște în America!

Persoanele care pot și vor să-i ajute să ajungă în America pot face donații în contul Asociației NOI ZIDIM VIITORUL – RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001 – RNCBROBU

A consemnat,
Mădălina Zamfir

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Cal căzut într-un beci. S-a întâmplat la Viforâta

Publicat

pe

Pompierii de la Detașamentul Târgoviște și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Aninoasa au participat ieri la o acțiune mai puțin obișnuită. Militarii au intervenit pentru salvarea unui cal căzut într-un beci de aproximativ 3 metri adâncime. Nedoritul incident s-au petrecut în satul Viforâta.

Pompierii, echipați corespunzător și folosind mijloace de intervenție specifice unor astfel de acțiuni, au reușit să scoată teafăr la suprafață bietul cal, care se prăbușise în pivnița din curtea unei gospodării.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite