Connect with us

ACTUALITATE

Jandarmeria Giurgiu angajează psiholog

Publicat

pe

Ești absolvent al Facultății de Psihologie și vrei să faci parte din Jandarmeria Română? Acum ai ocazia!

Jandarmeria Giurgiu organizează concurs din sursă externă pentru 1 post de ofițer specialist psiholog.

Până pe data de 15 mai 2024 te așteptăm să-ți depui cererea de înscriere online la adresa: resurseumane@jandarmeriagiurgiu.ro

Pentru mai multe detalii accesați linkul următor: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1938

Informații suplimentare se pot obține de la structura Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu, telefon: 0246.219 631.

Sursa: IJJ Giurgiu 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. Surprize, surprize! Crește prețul la benzină!

Publicat

pe

O fi vreo dezinformare, vreun băț băgat prin gard, de opoziție (care o mai fi aia?), acum, în plină campanie electorală? Se bate toba cu privire la scumpirea carburanților, din nou, generată nu de te miri ce convulsii ale burselor, antentate, conspirații sau trezirea vreunui șeic după un vis cu idei. Nu. Este vorba despre creșterea accizei. Cineva ne spunea că nu se va întâmpla așa ceva. Uite că se poate!

Dacă s-a dat apă pe jgheab, este clar, o vână de adevăr există. Urcă acciza la benzină. Nu sunt bani la buget! Angajații de la stat vor salarii mai mari. Magistrații au mai solicitat o indemnizație de ieșire la pensie, echivalentul a șase salarii. Nu minime pe economie, ci din alea, de ale lor, de 25.000 de lei pe lună!

Vom vedea ce-o fi, dar oricum nu vom scăpa de inflație, de probleme. Poate doar de starea de rău! Vine mai răul! Vom rămâne în continuare premianții Europei la acest capitol. Să te ții iar la creșteri de prețuri prin supermarketuri, piețe și oboare. De fapt, nu au stagnat deloc! De la săptămână la săptămână, dacă nu mai des, se schimbă etichetele. Cumpărăm roșia la bucată. Cartofii, doar de o prăjeală. Până și legătura de pătrunjel rânjește ca o regină băloasă la noi, bucurându-se că a sărit și valoarea ei de 2 lei. Asta e! Am devenit o țară scumpă pentru români și vândută, din păcate, prea ușor. Hai că gândesc fix ca un suveranist. Foamea e de vină!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

10-16 iunie 2024. Un BABEL de CONEXIUNI la Târgoviște!

Publicat

pe

De

Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului de la Târgoviște, BABEL, s-a născut în anul 2007, din dorința de a reda orașului aura pe care a avut-o timp de mai bine de 300 de ani, în care a fost reședința domnească a Țării Românești și a reprezentat un reper politic, economic și cultural.

Ajuns anul acesta la ediția cu numărul 12, Babel FAST ne propune tema CONEXIUNI.

„Timpurile în care trăim sunt suprasaturate de conexiuni de tot felul: rutiere, navale, aeriene, prin cablu, prin fibră optică, prin unde electromagnetice, prin rețele sociale. Există conexiuni emoționale şi sentimentale, fiecare cu nuanțele lor. Toate tipurile de conexiuni înșirate până acum, și multe altele neenumerate aici, iau naștere, de fapt, din multitudinea de conexiuni dintre creierele care au trăit, trăiesc și vor trăi pe Pământ. Un Babel de conexiuni!

Cu toții suntem interconectați și, de cele mai multe ori, simțim că ne putem întâlni cu strămoșii noștri şi cu civilizațiile lor demult apuse, prin arhitectura, prin operele de artă pe care le-au lăsat în urmă. Teatrul reprezintă un punct de întâlnire al unei mari varietăți de conexiuni și adună, în jurul unei povești, lumi nebănuite, care se deschid temporar, pentru ca noi să le putem vizita, ca într-un muzeu virtual, bazat pe cea mai puternică conexiune: gândul”, se precizează într-un comunicat de presă al organizatorului – Teatrul Tony Bulandra Târgoviște.

Babel FAST 2024 va avea loc în perioada 10-16 iunie.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite