Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a premiat 25 de familii trainice, modele pentru întreaga comunitate

Publicat

pe

25 de cupluri de târgovișteni, care își sărbătoresc anul acesta „Nunta de Aur” (unii chiar mai mult de 50 de ani) au fost premiate, astăzi – 30 aprilie 2024, de administrația publică locală. Astfel de evenimente speciale sunt organizate, an de an, de Paște, de Crăciun și la început de septembrie, cu prilejul „Zilelor Municipiului Târgoviște”.

„Mărturisesc că, în cei mai bine 9 ani de când conduc municipiul Târgoviște, am organizat multe evenimente, dar unul dintre cele mai emoționante este acesta, pentru că reprezintă o modalitate prin care comunitatea locală își arată prețuirea față de dumneavoastră, oameni care ați știut să treceți peste toate dificultățile vieții și să rămâneți împreună, lucru care nu se putea întâmpla dacă nu ar fi existat dragoste, respect reciproc și înțelegere. Sunteți niște modele pentru întreaga comunitate și de aceea suntem astăzi onorați să vă avem lângă noi și să putem să ciocnim împreună un pahar de șampanie”, a spus primarul Daniel Cristian Stan.

Fiecare cuplu a primit o diplomă de excelență, un buchet de flori și un cadou din partea administrației publice locale. Evenimentul festiv a fost organizat la Cinematograful „Independența” și a inclus și un scurt moment muzical, susținut de Orchestra „Andante”. Sărbătoriții au fost felicitați de primarul Daniel Cristian Stan împreună cu cei doi viceprimari – Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Dâmbovița: Comisia Europenă susține realizarea proiectului Domeniul Schiabil „Cocora”

Publicat

pe

O delegație a Comisiei Europene, condusă de Nicola Aimi – expert senior în cadrul Direcției Generale Politică Regională și Urbană, s-a aflat ieri și astăzi în zona turistică montană a județului Dâmbovița, Peștera-Padina. Înalții oaspeți au fost însoțiți în această vizită de echipa Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, condusă de directorului general Liviu Mușat, și de preşedintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Reprezentantul administrației publice județene le-a prezentat oficialilor europeni, în amănunt, proiectul ce visează amenajare Domeniul Schiabil „Cocora”, parte importantă a Stațiunii de Interes Național Peștera-Padina. Delegații Comisiei Europene au avut ocazia să observe la fața locului potențialul turistic deosebit al zonei.

„Oaspeții noștri au apreciat că beneficiile economice și sociale ale proiectului vor fi semnificative pentru județul Dâmbovița și se încadrează perfect în prioritățile Uniunii Europene privind dezvoltarea regională și diversificarea ofertei turistice”, a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Corneliu Ștefan le-a mulțumim tuturor membrilor delegației pentru vizită întreprinsă și pentru susținerea acestui proiect deosebit de important pentru județul Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Delegație a Comisiei Europene, vizită de lucru în județul Dâmbovița

Publicat

pe

O delegație a Comisiei Europene, condusă de Nicola Aimi – expert senior în cadrul Direcției Generale Politică Regională și Urbană, se află, începând de astăzi – 11 iulie 2024, în județul Dâmbovița pentru a identifica, împreună cu directorul general al ADR Sud Muntenia și conducerea Consiliului Județean, modalitățile prin care se vor putea accesa fondurile necesare pentru a finanța proiectele „Stațiunea de Interes Național Peștera-Padina” și „Domeniul Schiabil Cocora” – a precizat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, după edința Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Sud-Muntenia 2021–2027, care a avut loc la Călărași.

„Unul dintre subiectele discutate a fost progresul implementării programului de finanțare a proiectelor administrațiilor publice din regiunea noastră. Din punctul meu de vedere, Programul Regional 2021–2027 a avut un start bun, mai ales în Dâmbovița. O dovadă în acest sens este investiția de peste 64.200.000 de euro deja în implementare în județul nostru: Dezvoltarea infrastructurii de transport județean DJ 713 (Pucioasa – Brănești – Vulcana Pandele – Șotânga – Târgoviște), DJ 720C (Gura Ocniței – Ocnița) și DJ 720A (Gura Ocniței – Bucșani – Mărcești – Finta – Postârnacu – DN 1A)”, a mai spus președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite