Connect with us

ANUNŢURI

Primăria Valea Mare: Anunț luare decizie etapă de încadrare

Publicat

pe

Comuna Valea Mare anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: Nu se supune evaluării impactului asupra mediuluiș Nu se supune evaluării adecvate și Nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Extindere stație de epurare și rețele de canalizare în satele Livezile, Gârleni și Valea Mare, din comuna Valea Mare, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Valea Mare, județul Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, din municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Târgoviște: De vânzare obiecte de mobilier la prețuri avantajoase!

Publicat

pe

De

Târgoviște: Vând obiecte de mobilier la prețuri avantajoase! Stare foarte bună. Relații suplimentare la numărul de telefon: 0765.829.720.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ANUNŢURI

Casă de vânzare în Târgoviște, str. Nicolae Bălcescu

Publicat

pe

De

Vând casă nouă în municipiul Târgoviște, str. Nicolae Bălcescu, Nr. 2G3 (după UM Teiș), împreună cu 1.500 mp de teren.

Relații suplimentare la numărul de telefon 0726.091.138.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite