Connect with us

ALEGERI

23 mai 2024: Urmărește aici dezbaterea dintre candidații la președinția Comisiei Europene!

Publicat

pe

Joi – 23 mai 2024, între orele 16.00-17.45 (ora României) va avea loc dezbaterea Eurovision dintre candidații principali la președinția Comisiei Europene, organizată de Uniunea Europeană a Audiovizualului (EBU) în colaborare cu partidele politice europene și cu Parlamentul European.

EBU a anunțat candidații principali la președinția Comisiei care și-au confirmat prezența la dezbaterea din 23 mai:
– Walter Baier (Austria), Stânga europeană
– Sandro Gozi (Italia), Renew Europe Now
– Ursula von der Leyen (Germania), Partidul Popular European (PPE)
– Terry Reintke (Germania), Verzii europeni
– Nicolas Schmit (Luxemburg), Partidul Socialiștilor Europeni (PSE)

Candidații vor vorbi în limba engleză, iar interpretarea simultană va fi asigurată în 24 de limbi.

Dezbaterea va fi moderată de Martin Řezníček (televiziunea cehă) și Annelies Beck (VRT, Belgia).

Cei cinci candidați vor dezbate 6 teme-cheie: economie și locuri de muncă; apărare și securitate; climă și mediu; democrație și leadership; migrație și frontiere; inovație și tehnologie.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ALEGERI

Găești: Buletine de vot dispărute, procese verbale distruse și refăcute de persoane fără competență! Se cere anularea alegerilor

Publicat

pe

De

Sunt prea multe nereguli și prea multe semne de întrebare legate de alegerile pentru Primăria Găești pentru ca acestea să nu fie contestate.

După încheierea procesului de votare, la momentul numărării buletinelor de vot, s-a constatat o diferență între acestea și numărul de alegători. Altfel spus, zeci de găeșteni au semnat că au votat, însă buletinele de vot au dispărut fără urmă.

Aceeași situație se regăsește și la numărul voturilor nule! Comparându-le cu numărul de alegători prezenți la urne care au optat să voteze, numărul voturilor nule este total diferit de suma celor care și-au exprimat opțiunea pentru funcția de primar al orașului Găești.

Totodată, primele procese-verbale încheiate în cadrul secției de votare 102 au fost distruse, acestea fiind refăcute de o persoană care nu avea nicio calitate în Biroul Electoral al Secției de Votare.

Având în vedere că, prin dispariția acestor buletine de vot și prin distrugerea procesului-verbal, rezultatul alegerilor din 9 iunie de la Găești a fost clar viciat, PSD Dâmbovița solicită organelor competente aplicarea de urgență a măsurilor care se impun.

Alegătorii din Găești au dreptul la un proces de votare corect, care să le reflecte pe deplin opțiunile politice.

PSD Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Daniel Cristian Stan a obținut cel mai mare scor electoral din România, raportat la municipiile reședință de județ

Publicat

pe

Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște, datorită votului din 9 iunie 2024, a intrat în marea carte a victoriilor electorale din România. Edilul Târgoviștei, cu procentul de 80,23%, devine primarul de municipiul din România cu cea mai mare încredere în rândul alegătorilor.

„Lucrul acesta vine după două mandate complete. Asta înseamnă că oamenii au votat în cunoștință de cauză, au votat performanța administrativă și politică „, a precizat Cristian Daniel Stan.

Partidul Social Democrat are în componența Consiliului Local Municipal Târgoviște, în mandatul 2024-2028, 14 aleși, PNL – 3, AUR – 2 și Alianța Dreapta Unită – 2.

După cum a adăugat primarul reales Cristian Daniel Stan, din punct de vedere electoral, sunt întrunite toate condițiile pentru a se putea continua parcursul investițional deosebit pornit la Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite