Connect with us

Argeș

Activitate interactivă de informare la Colegiul „Alexandru Odobescu” din Pitești

Publicat

pe

230 de elevi de la Colegiul Național „Alexandru Odobescu” din Pitești au participat, astăzi 24 mai 2024, la o activitate de informare desfăşurată de către membrii proiectului Comunitar Ready Steady Go, cu sprijinul serviciilor de urgență argeșene.

„Timp de două ore, pompieri, volutari din programul „Salvator din pasiune”, polițiști, jandarmi, personal din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului, Direcția Națională Antidrog, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane și personalul al Serviciului de Ambulanță Județean, au venit în fața elevilor și cadrelor didactice, făcând scurte demonstrații practice și oferind sfaturi utile care vor putea fi aplicate oricând, fie la școală, fie în viața de zi cu zi.

A fost o activitate interactivă, care a stârnit entuziasmul elevilor, arătându-se interesați de modul în care pot acționa, fără echipamente speciale, pentru acordarea primului ajutor.

Toți au fost încântați de vizita şi interacţiunea cu membrii serviciilor de urgenţă, înţelegând că și ei, indiferent de vârstă, sunt o componentă importantă a societății, iar faptul că de acum înainte știu care este modul de comportare în anumite situații, este un real succes”, ne informează ISU Argeș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Amendat de poliție, fiindcă umbla cu afișul electoral pe caroseria mașinii

Publicat

pe

Polițiștii din Pitești au depistat în trafic, ieri – 8 iunie 2024, o autoutilitară care se deplasa pe străzile municipiului având pe lateralul caroseriei un afiș electoral, deși, conform legii, perioada destinată campaniei electorale era încheiată.

Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto, bărbat de 43 de ani, din București, a fost sancționat contravențional cu suma de 1.400 de lei, conform Legii 115/2015.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Accident în Rociu, județul Argeș. Un bărbat a ajuns la spital

Publicat

pe

Un autovehicul tip furgonetă a intrat într-un cap de pod. Din cauza impactului, mașina s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în comuna Rociu, județul Argeș.

La fața locului au intervenit pompierii de la Punctul de Lucru Rociu și de la Detașamentul Bradu, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

În urma nedoritului eveniment rutier, un bărbat de 36 de ani prezentând un traumatism toracic a fost transportat la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite