Connect with us

Dâmboviţa

Fotbal. Finala Cupei României – faza județeană se joacă la Târgoviște. Ia-ți bilet gratuit!

Publicat

pe

Sâmbătă – 1 iunie 2024, de la ora 14:00, stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște găzduiește finala Cupei României la Fotbal – faza județeană. Se vor înfrunta ACS Urban Titu (echipa campioană a județului în acest sezon) și Recolta Gura Șuții (vicecampioana județului în acest sezon). Câștigătoarea va reprezenta județul în faza regională a competiției Cupa României la Fotbal.

Astăzi – 30 mai 2024, președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmboviţa, Ciprian Prisăcaru, a organizat o conferință de presă pentru a prezenta aspecte importante referitoare la partida de fotbal de sâmbătă – eveniment căruia nu i s-a dat niciodată până acum o așa amploare.

La întâlnirea cu jurnaliștii au mai fost prezenți și reprezentați ai celor două echipe, respectiv: Costin Mirescu – președinte Urban Titu, Ciprian Dicu – căpitan Urban Titu, Marius Rotaru – antrenor Recolta Gura Șuții și Andrei Ionescu – jucător Recolta Gura Șuții.

„Mulțumesc celor 86 de cluburi care au participat la această ediție a Cupei României – faza județeană. Mă refer la cele 86 de echipe de seniori pe care AJF Dâmbovița le-a avut la începutul sezonului. Toate au participat în competiția Cupa României – faza județeană și cred că trebuie să le mulțumim tuturor.

Au fost 79 de jocuri organizate în sistem eliminatoriu. S-au marcat 434 de goluri în această competiție. Trebuie să remarcăm că va fi finala cu cel mai mare aflux de spectatori care a fost vreodată organizată în fotbalul județean. S-au distribuit deja 2.000 de bilete. Cererea este în continuare foarte mare și noi estimăm, ca și Jandarmeria, o prezență de aproximativ 3.000 de spectatori”, a precizat Ciprian Prisăcaru.

De reținut! Accesul se va face doar în baza unui bilet (se distribuie gratuit, în limita disponibilității, de la sediul AJF și, în ziua meciului, prin intermediul a 15 voluntari care vor fi ușor de recunoscut în parcarea stadionului) și numai în tribuna 1 – cea acoperită, prin strada Nicolae Dobrin. De asemenea, accesul auto se va face în baza unui ticket parking.

VIDEO – Conferință de presă AJF Dâmbovița, 30 mai 2024

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Încă 180 bilete de tratament balnear pentru pensionarii din Dâmbovița

Publicat

pe

Sunt disponibile locuri în stațiunile Amara, Covasna, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Slănic Prahova, Felix, Călimănești, Saturn, Neptun, Eforie Nord, Lacu Sărat, Sovata, Govora, Vatra Dornei, Techirghiol, Herculane, Căciulata. Biletele vor fi repartizate conform graficului afișat atât la sediul instituției, cât și pe site, în baza criteriilor de acordare.

„Perioada de intrare în stațiune este 28.07.2024 – 02.08.2024. Persoanele interesate se pot prezenta la sediu cu următoarele documente: actul de identitate, recomandarea medicală, talonul de pensie și o cerere tip (care poate fi completată direct la sediu).

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate”, se precizează într-un comunicat transmis de Casa de Pensii Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Tragedie pe Autostrada București -Pitești. Trei oameni au murit și patru au fost duși la spital

Publicat

pe

Trei oameni au murit, în această după-amiază, pe Autostrada București -Pitești, la km 72, în zona comunei Petrești, din județul Dâmbovița. În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară și un TIR.

La fața locului au intervenit pompierii dâmbovițeni cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, patru echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și un container multirisc. Au sosit la locul tragediei și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița.

Din informațiile primite de la IPJ Dâmbovița reiese că autoutilitara în care se aflau opt persoane era oprită pe banda de urgență din cauza unui defecțiuni. Neșansa a făcut ca un autocamion încărcat cu fier beton să intre în plin în mașina aflată în poziția de avarie.

În urma impactului deosebit de violent, trei persoane, cu vârste de 22, 46 și 55 de ani, au decedat. Alți patru ocupanți, două femei de 38 și 19 ani și doi minori de 11 și 14 au fost transportați la spital cu multiple politraumatisme.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite