Connect with us

Prahova

Traficanți de canabias, reținuți de procurorii din Prahova

Publicat

pe

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea a doi inculpați, membri ai aceleași familii, și măsura controlului judiciar față de o altă persoană, cu toții cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținerea de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Ancheta a scos la iveală că, în perioada aprilie 2023 – iunie 2024, învinuiții au deținut și comercializat, în mod repetat, canabis către consumatori de pe teritoriul județelor Dâmbovița și Prahova. Îl vindeau cu 50 lei pentru un gram.

În urma perchezițiilor efectuate de oamenii legii la domiciliare celor cercetați, au ridicat canabis, un cântar electronic de precizie, un grinder, obiecte purtând urme de substanță și alte mijloace de probă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Spectacol umanitar pentru Dana Oncioiu, o mamă care a primit un diagnostic crunt

Publicat

pe

Publicația on-line Info Ploiești și Asociația Sindrom Down Ploiești organizează, sâmbătă – 29 iunie 2024, în colaborare cu Asociația Antreprenorilor de Fapte Bune, spectacolul caritabil „Împreună pentru Dana 2”. Evenimentul va avea loc în Sala Europa a Consiliului Județean Prahova (Palatul Administrativ Ploiești), între orele 17:00-20:00, și va conține momente de dans și muzică live, susținute de trupe și artiști din județ.

În urmă cu 3 luni, la un control medical, Dana (Diana) – președinta Asociației Curcubeul Autismului a primit un diagnostic crunt… Neoplasm mamar, cu metastaze la subraţ. Șansa ei la viață este o intervenție chirurgicală care costă circa 30.000 de lei, la care se adaugă regimul alimentar pe care trebuie să îl urmeze și care înseamnă câteva sute de lei bune pe săptămână, întrucât Dana suferă și de diabet.

”Despre mama lui Mihăiță, care aleargă neobosită de 14 ani pentru a învinge autismul copilului ei, totul la superlativ!

Diagnosticul primit de ea acum 3 luni a fost unul pe care ea l-a primit exact aşa cum a venit: neoplasm mamar cu metastaze la subraţ.

Dana urmează un tratament foarte costisitor pe care, din păcate, nu îl poate susţine din punct de vedere financiar. Operaţia de mastectomie este obilgatoriu să fie efectuată în luna iulie. (…)

Las aici contul ei bancar, în speranţa că o vom ajuta să nu o doboare nimic în viaţa aceasta!”, este mesajul transmis de Corina Ardeleanu – președinta Asociația Sindrom Down Ploiești.

Așadar, puteți face donații în timpul spectacolului caritabil de sâmbătă, 29 iunie, organizat cu sprijinul Consiliului Județean Prahova, dar și direct în contul:
RO95 INGB 0000 9999 0646 3766, deschis pe numele Onciou Isabel Diana.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul rapper prahovean Ștefan P3, debut cu EP-ul SUPERSTAR

Publicat

pe

De

Rapperul prahovean Ștefan P3, în vârstă de 18 ani, și-a lansat EP-ul de debut intitulat „SUPERSTAR”, prin care își propune să se lanseze cu adevărat în industria hip-hop, după ce a bifat, atât anul trecut, cât și în 2024, apariții pe numeroase scene mari ale țării și colaborări de impact cu alți artiști din zona rap.

Tânărul artist născut în 2005 și crescut în Filipeștii de Pădure, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „I. L. Caragiale” Ploiești, și-a început devreme parcursul muzical. La doar 12 ani, acesta a urcat pentru prima oară pe scenă cu o piesă proprie, declarând de-a lungul timpului, în interviurile acordate presei locale, că a început să compună versuri încă din copilărie și că a scris până în prezent textele a peste 300 de melodii.

În iunie 2023, Ștefan P3 (pe numele său real Ștefan-Cristian Petre) a lansat primul single oficial, „Dau tot”, susținând momente artistice în cadrul unor festivaluri precum SAGA (București), Hustle (recentele două ediții – Azuga și Costinești), Boovie (Brașov) sau Direct din Trap (Bucov).

„SUPERSTAR”, lansat la data de 26 aprilie 2024, este un mini-album de 6 piese care caută să surprindă publicul larg prin multitudinea de sound-uri abordate și prin mesajul promovat de varietatea de stiluri propuse. Fundamentat pe hip-hop-ul underground, oldschool, promovat de Ștefan P3 în piesele lansate până acum („Dau tot” și „PH Freestyle (#leapsa2)”, parte a provocării lui Deliric), dar și în colaborările cu alți artiști debutanți, precum trupa internațională Miñu sau rapperii GRUYA și GLIZZY, „SUPERSTAR” abordează de asemenea elemente de grime, afro drill, pop și hip-pop și chiar latino dancehall. Cele șase piese, numite „Superstar”, „Orașu’ meu”, „Masacru”, „Timp”, „Strigă” și „Lumina”, ating atât subiecte personale, care apelează la sentimentele ascultătorului, cât și teme generale, sociale și de manifest.

Prima melodie a materialului, „Superstar”, reprezintă, în sine, o introducere și totodată o prezentare a rapperului, care își expune, prin intermediul ei, atât parcursul complicat dinainte de a intra pe acest drum („Dacă mă-ntrebi ce simt, o să-ți spun sec că sunt bine/ Și n-am de gând să mă schimb, când mi-era greu nu-ntreba nimeni!”), cât mai ales transformarea sa în timp și impactul pe care muzica l-a avut asupra întregii sale vieți și mentalități („Azi stau și manifestez/ Că până-acum am primit dovezi,/ O să poți să vezi viitoru’, victoria dacă ții scoru’,/ Când începi să crezi în tine, o să vezi, poți să-ți iei zboru’!”) – de aici și ideea de a denumi EP-ul după această piesă, potrivit artistului.

EP-ul a fost deja publicat în mediul online, pe YouTube și pe toate platformele de streaming, putând fi ascultat accesând următorul link: https://distrokid.com/hyperfollow/tefanp3/superstar. Vor apărea în curând și CD-uri cu „SUPERSTAR”, primul material semnat Ștefan P3 care va fi disponibil și în format fizic.

„SUPERSTAR” a fost înregistrat în totalitate la studioul compozitorului ploieștean Alin Radu, care s-a ocupat de asemenea de mixarea și masterizarea pieselor. Proiectul muzical este unul susținut de Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Asociația Eurospirit, ca parteneri, sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024. De partea foto-video s-au ocupat Damian Enache și Luca David Dragodan, care au realizat fotografiile de copertă, respectiv graficianul Cătălin Cristea (Massy).

Ștefan P3 lucrează în continuare la o mulțime de proiecte, promițând noi single-uri care îi vor surprinde cu siguranță urmăritorii. Printre acestea se numără imnul programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024, care s-a auzit deja la Palatul Administrativ, sediul Consiliului Județean Prahova, la Palatul Culturii din Ploiești, la Sala Sporturilor „Olimpia” și chiar pe stadionul „Ilie Oană”, la meciurile Petrolului, dar și o piesă numită „Pădure de vară”, în colaborare cu Maria Voiculescu, pentru care a fost deja filmat și montat un clip.

Noile proiecte muzicale ale tânărului artist Ștefan P3 și evoluția lui artistică pot fi urmărite pe diferite platforme de streaming și rețele de socializare, după cum urmează:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite