Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 8, 2023
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DOSAR: Anchetă internă la Poliţia Titu, după omorul săvârşit într-un coafor din oraş!

DOSAR: Anchetă internă la Poliţia Titu, după omorul săvârşit într-un coafor din oraş! 

Alexandra şi Florin (Sursa foto: cancan.ro)

Dezvăluirile fostei soţii a subofiţerului MApN Florin Oprea, care şi-a omorît iubita într-un coafor din Titu, au făcut vâlvă la nivel naţional. Femeia a povestit că a dus-o rău cu militarul în timpul căsniciei şi că, după ce s-au despărţit, acesta ar fi hărţuit-o pentru o bună bucată de timp, fiind nevoită să plece în străinătate pentru a scăpa de ameninţări.

Mihaela susţine că a depus în nenumărate rânduri plângeri la Poliţia din Titu împotriva individului, dar nu s-a luat nicio măsură. La fel le-a declarat ziariştilor şi tatăl Alexandrei Marin, tânăra de 27 de ani pe care a omorît-o plutonierul Florin Oprea. Deşi Poliţia neagă acest lucru, omul este convins că fata lui ar fi reclamat comportamentul abuziv al concubinului său şi că nimeni nu a intervenit, legal, pentru a-l potoli pe militar.

Acum, după mărturisirile primei neveste a lui Florin Oprea diseminate în spaţiul public şi care pun într-o lumină proastă Poliţia Română fiindcă nu s-a implicat la timp, conducerea IPJ Dâmboviţa a dispus un control la unitatea de Poliţie din Titu, pentru a fi clarificate aspectele sesizate de fosta soţie a militarului ucigaş.

„Verificările sunt efectuate de poliţiştii Biroului Control Intern. În cazul în care vor fi constatate nereguli, vor fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, se arată într-o informare a IPJ Dâmboviţa.

Reamintim faptul că tânăra Alexandra Marin, de 27 de ani, din Titu, a fost omorîtă, marţi – 23 ianuarie 2018, de fostul iubit, Florin Oprea, de 35 de ani, subofiţer la o unitate militară din Târgovişte – zona Teiş. Femeia se afla într-un coafor, când militarul a intrat peste ea şi a înjunghiat-o mortal cu un cuţit pe care îl avea ascuns în geacă. Alexandra se despărţise de Florin Oprea, nemaiputând suporta crizele de gelozie ale bărbatului, care degenerau în scandaluri violente.

Adaugă un Comentariu

*