Connect with us

SPORT

VOLEI: CSM Târgovişte s-a calificat în optimile Challenge Cup

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a reuşit, în această seară, să se califice, pentru prima dată în istoria oraşului, în optimile de finală ale unei competiţii europene, după o victorie categorică, 3-0 (25-23, 25-16, 25-22), repurtată în faţa formaţiei Levski Sofia. În meciul tur, disputat în decembrie la Sofia, târgoviştencele s-au impus cu 3-1 (15-25, 25-27, 27-25, 17-25).

Publicat

pe

Echipa de volei feminin a CSM Târgovişte a reuşit, în această seară, să se califice, pentru prima dată în istoria clubului, în optimile de finală ale unei competiţii europene, după o victorie categorică, 3-0 (25-23, 25-16, 25-22), repurtată în faţa formaţiei Levski Sofia. În meciul tur, disputat în decembrie la Sofia, târgoviştencele s-au impus cu 3-1 (15-25, 25-27, 27-25, 17-25).

conferinta volei 2

În cadrul conferinţei de presă de după meci, antrenorul CSM Târgovişte, spaniolul Guillermo Naranjo, şi jucătoarea Lenka Durr (libero) şi-au felicitat adversarele pentru cum au evoluat şi le-au urat mult succes în campionatul intern.

volei cupa europeana 1

„Sunteţi o echipă foarte bună, cu un potenţial foarte mare. Am fost surprinşi de pregătirea voastră. Aţi început diferit faţă de meciul tur, aţi schimbat tactica, aţi jucat mult pe extremă. Puteaţi oricând să schimbaţi rezultatul. S-a simţit diferenţa de experienţă, însă este normal, fiindcă voi sunteţi o echipă foarte tânără”, a spus Guillermo Naranjo.

volei cupa europeana 2Antrenorul CSM s-a declarat mulţumit de faptul că echipa pe care o antrenează este cea care reuşeşte să se califice, pentru prima dată în istoria clubului, în faza optimilor de finală ale unei cupe europene. În următoarea etapă, CSM Târgovişte le va întâlni pe grecoaicele de la Olympiakos, adică exact adversarul preferat de antrenorul Guillermo Naranjo, dar şi de libero Lenka Durr.

„Sunt fericită că am câştigat acest joc şi că vom merge la Atena. Acolo va fi un alt joc, altă mentalitate”, s-a exprimat Lenka Durr.

volei cupa europeana 3Antrenorul Levski Sofia şi căpitanul echipei le-au felicitat pe târgoviştence pentru victoria obţinută şi pentru calificarea în optimi.

„Am jucat cât am putut de bine. Am avut probleme la serviciu, am încercat să le rezolvăm în timpul jocului însă nu am reuşit, iar acest lucru a făcut ca echipa din Târgovişte să facă punte pe serviciul nostru greşit”.

Dâmboviţa

Fotbalistul Octavian Popescu, în urcare. Valorează acum 1, 2 milioane de euro

Publicat

pe

Dâmbovița produce în mod sigur valori în domeniul sportului. Octavian Popescu, din comuna Nucet, a devenit deja un model pentru mulți adolescenți pasionați de fotbal, care vor să îi urmărească exemplul.

După o evoluție de aproape un an la prima ligă a României, cota acestuia a crescut considerabil. Conform unor date publicate de Transfermarkt, jucătorul de 18 ani valorează 1, 2 milioane de euro. Când a pornit pe acest drum în fotbalul mare, Octavian era cotat la 50.000 de euro.

La FCSB, Octavian Popescu a marcat 5 goluri și a plasat 8 pase decisive în meciurile susținute în Liga 1. Clubul patronat de Gigi Becali cere acum 20 de milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu. Nu este exclus ca, până la urmă, acest transfer de zeci de milioane de euro să se întâmple.

Juventus Torino și Manchester City sunt cu ochii de mai multă vreme pe Octavian Popescu. Prestația sa fotbalistică este monitorizată cu atenție.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Orașul Titu are club de tenis de masă pentru copii și tineri

Publicat

pe

Consiliul Local Titu a finanțat, la inițiativa primarului Traian Niculae, înființarea și dotarea unui club de tenis de masă, unde vor avea acces copiii și tinerii din oraș.

Urmează o perioadă de preselecție, pe categorii de vârstă. Pentru înscriere, doritorii trebuie să se adreseze coordonatorului de proiect – Felicia Tache, care poate fi găsită la Sala de Sport Dumitru Miu.

Clubul de Tenis de Masă din Titu a fost inaugurat ieri, 4 august 2021, în prezența viceprimarului orașului Titu – Gabriela Chițu.

Momentul festiv a inclus o demonstrație susținută, cu pasiune și entuziasm, de membrii Clubului de Tenis de Masă Târgoviște, antrenați de prof. Claudiu Mănoiu de la Liceul Ion Heliade Rădulescu, unitate de învățământ cu tradiție în acest sport.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT