Conectați-vă cu noi

SPORT

GALĂ: CSŞ Târgovişte îşi va premia cei mai buni sportivi şi antrenori, cu sprijinul primăriei!

Consilierii municipali târgovişteni, întruniţi în şedinţă extraordinară de lucru, au aprobat, astăzi – 12 ianuarie 2018, încheierea unui acord de parteneriat cu Clubul Şportiv Şcolar Târgovişte, în vederea organizării unei gale de premiere. Evenimentul urmează să se desfăşoare joi, 18 ianuarie 2018, la Sala Polivalentă. Contribuţia administraţiei locale va fi de 20.000 de lei, bani care vor fi utilizaţi pentru premierea sportivilor din cadrul CSŞ Târgovişte care au fost selecţionaţi în loturile naţionale ale României şi au obţinut medalii la Campionatele Naţionale, Europene şi mondiale de seniori şi juniori. De asemenea, vor fi recompensaţi antrenorii acestora.

Publicat

pe

Consilierii municipali târgovişteni, întruniţi în şedinţă extraordinară de lucru, au aprobat, astăzi – 12 ianuarie 2018, încheierea unui acord de parteneriat cu Clubul Şportiv Şcolar Târgovişte, în vederea organizării unei gale de premiere. Evenimentul urmează să se desfăşoare joi, 18 ianuarie 2018, la Sala Polivalentă.

Contribuţia administraţiei locale va fi de 20.000 de lei, bani care vor fi utilizaţi pentru premierea sportivilor din cadrul CSŞ Târgovişte care au fost selecţionaţi în loturile naţionale ale României şi au obţinut medalii la Campionatele Naţionale, Europene şi mondiale de seniori şi juniori. De asemenea, vor fi recompensaţi antrenorii acestora.

Potrivit preşedintelui CSŞ Târgovişte, Cătălin Tănase, cele mai importante rezultate obţinute pe parcursul anului şcolar 2016-2017 sunt:
– Atletism: 7 medalii de aur, 7 de argint şi 13 de bronz, iar sportivul Cristian Stooean, antrenat de profesorul Nicolae Guţoiu, s-a clasat pe locul II la Campionatul Balcanic de Cros din Serbia.
– Baschet: medalia de aur şi titlul de campioană naţională obţinut de fetele U18, antrenate de profesorul Cătălin Tănase, şi medalie de argint obţinută de băieţii U16, antrenaţi de profesor Gabriela Trandafirescu. De asemenea, sportivele Vîrjoghe Anamaria, Tănase Daiana, Popescu Carla şi Ghiţă Alexandra, precum şi antrenorul Cătălin Tănase, au participat la Campionatul European U18 din Irlanda, obţinând locul VIII, iar sportivul Duică Alexandru Marian a mers la Campionatul European U16 din Bulgaria.
– Fotbal: echipa feminină s-a clasat pe locul II la Turneul Final Tineret Speranţe
– Volei: echipa de minivolei s-a clasat pe locul II la Turneul Final al Campionatului Naţional de Minivolei
– Handbal: echipa CSŞ s-a clasat pe locul V la Turneul Final al Campionatului Naţional de Junioare
– Judo: 17 medalii la Campionatele Naţionale de Juniori, 3 de aur, 5 de argint şi 9 de bronz
– Lupte: 9 medalii, iar sportiva Maria Cioclea, antrenată de profesorul Cornel Cornea, a obţinut locul III la Campionatul Mondial de Cadeţi, care a avut loc la Tbilisi. Maria a participat şi la Campionatele europen e de Juniori de la stuttgart, unde s-a clasat pe locul X.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Jandarmul Ionuț Timofte, pe primul loc la „Maratonul Argonauților” Cheile Dobrogei

Publicat

pe

Jandarmul montan Ionuț Timofte, din cadrul IJJ Dâmboviţa, și-a adjudecat, în weekendul care a trecut, locul I la „Maratonul Argonauților” Cheile Dobrogei – ediția a III-a, categoria de vârstă 30-39 de ani.

Subofițerul a intrat în competiție la proba de cros și a parcurs o distanță de 16 km cu +400 de metri diferență de nivel, obținând un timp de 1 oră, 13 minute și 30 de secunde.

Plutonierul-major Ionuț Timofte îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din Munții Bucegi. În ultimii 5 ani a participat la peste 70 de competiții sportive, de fiecare dată cu rezultate notabile.

Citește în continuare

SPORT

Voleibalistele Târgoviștei au învins pentru a treia oară campioana în exercițiu, Alba Blaj

Publicat

pe

de

Sursa foto: Facebook

Echipa de volei feminin a CSM Târgoviște a obținut, astăzi – 10 aprilie 2021, cea mai categorică victorie contra rivalelor de la Alba Blaj, campioana în exercițiu, chiar pe terenul acestora.

Dacă precedentele două meciuri din actualul sezon s-au terminat după cinci seturi, târgoviștencele s-au impus acum cu 3-1 (19-25, 25-18, 23-25, 22-25). Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Heydi Casanova, vedeta CSM Târgoviște, cu 21 de puncte. De la gazde s-a remarcat Bojana Milenkovic, cu 17 puncte.

Mâine – 11 aprilie, CSM Târgoviște va întâlni Dinamo București, de la ora 14:00. Meciul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Clubului. Dacă va termina turneul pe locul 1, CSM Târgoviște devine, în premieră, campioană națională.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT