Connect with us

SPORT

GALĂ: CSŞ Târgovişte îşi va premia cei mai buni sportivi şi antrenori, cu sprijinul primăriei!

Consilierii municipali târgovişteni, întruniţi în şedinţă extraordinară de lucru, au aprobat, astăzi – 12 ianuarie 2018, încheierea unui acord de parteneriat cu Clubul Şportiv Şcolar Târgovişte, în vederea organizării unei gale de premiere. Evenimentul urmează să se desfăşoare joi, 18 ianuarie 2018, la Sala Polivalentă. Contribuţia administraţiei locale va fi de 20.000 de lei, bani care vor fi utilizaţi pentru premierea sportivilor din cadrul CSŞ Târgovişte care au fost selecţionaţi în loturile naţionale ale României şi au obţinut medalii la Campionatele Naţionale, Europene şi mondiale de seniori şi juniori. De asemenea, vor fi recompensaţi antrenorii acestora.

Publicat

pe

Consilierii municipali târgovişteni, întruniţi în şedinţă extraordinară de lucru, au aprobat, astăzi – 12 ianuarie 2018, încheierea unui acord de parteneriat cu Clubul Şportiv Şcolar Târgovişte, în vederea organizării unei gale de premiere. Evenimentul urmează să se desfăşoare joi, 18 ianuarie 2018, la Sala Polivalentă.

Contribuţia administraţiei locale va fi de 20.000 de lei, bani care vor fi utilizaţi pentru premierea sportivilor din cadrul CSŞ Târgovişte care au fost selecţionaţi în loturile naţionale ale României şi au obţinut medalii la Campionatele Naţionale, Europene şi mondiale de seniori şi juniori. De asemenea, vor fi recompensaţi antrenorii acestora.

Potrivit preşedintelui CSŞ Târgovişte, Cătălin Tănase, cele mai importante rezultate obţinute pe parcursul anului şcolar 2016-2017 sunt:
– Atletism: 7 medalii de aur, 7 de argint şi 13 de bronz, iar sportivul Cristian Stooean, antrenat de profesorul Nicolae Guţoiu, s-a clasat pe locul II la Campionatul Balcanic de Cros din Serbia.
– Baschet: medalia de aur şi titlul de campioană naţională obţinut de fetele U18, antrenate de profesorul Cătălin Tănase, şi medalie de argint obţinută de băieţii U16, antrenaţi de profesor Gabriela Trandafirescu. De asemenea, sportivele Vîrjoghe Anamaria, Tănase Daiana, Popescu Carla şi Ghiţă Alexandra, precum şi antrenorul Cătălin Tănase, au participat la Campionatul European U18 din Irlanda, obţinând locul VIII, iar sportivul Duică Alexandru Marian a mers la Campionatul European U16 din Bulgaria.
– Fotbal: echipa feminină s-a clasat pe locul II la Turneul Final Tineret Speranţe
– Volei: echipa de minivolei s-a clasat pe locul II la Turneul Final al Campionatului Naţional de Minivolei
– Handbal: echipa CSŞ s-a clasat pe locul V la Turneul Final al Campionatului Naţional de Junioare
– Judo: 17 medalii la Campionatele Naţionale de Juniori, 3 de aur, 5 de argint şi 9 de bronz
– Lupte: 9 medalii, iar sportiva Maria Cioclea, antrenată de profesorul Cornel Cornea, a obţinut locul III la Campionatul Mondial de Cadeţi, care a avut loc la Tbilisi. Maria a participat şi la Campionatele europen e de Juniori de la stuttgart, unde s-a clasat pe locul X.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Motivele pentru care este crucial să fii conectat la evenimentele sportive în care pariezi

Publicat

pe

De

Dacă îți place să-ți încerci norocul la pariuri sportive și nu trece săptămână în care să nu treci pragul celor mai populare case de pariuri, înseamnă că ești interesat de cum poți să obții cât mai mulți bani, cum poți să faci predictii fotbal cât mai bune și cum să prinzi cele mai bune ponturi fotbal care să te ajute să câștigi.

Dacă vrei niște ponturi pariuri sportive foarte bune care să te ajută să câștigi cât mai des atunci când faci pariuri online, poți intra pe site-uri de specialitate, precum BetBrain.ro, și să lași experții să te ajute cu cele mai bune și informate ponturi pariuri.

Bineînțeles, există mai multe modalități prin care poți învăța cum să faci și tu pronosticuri fotbal cât mai bune și să-ți mărești șansele de câștig la pariuri sportive online. Una dintre acestea este să fii mereu conectat la evenimentele sportive la care pariezi și să urmărești meciurile cu atenție și interes. Nu doar că-ți vei mări șansele să iei decizii bune atunci când joci jocuri de noroc, ci te vei și distra mai mult decât atunci când căutai pur și simplu ponturi bune, fără să urmărești meciurile pe care pariezi.

Pariuri în timp real

Multe cazinouri îți oferă acum posibilitatea de a plasa pariuri în timp real, pe măsură ce meciul este în desfășurare. Acest lucru este în avantajul tău, deoarece ai ocazia să-ți schimbi strategia de pariere pe parcursul jocului și să faci cele mai inspirate alegeri care să te ajute să câștigi.

Reclama

Dacă vrei să te bucuri de avantajele pe care ți le oferă pariurile în timp real, trebuie să fii dispus să urmărești cu atenție meciul pe care ai pariat și să prinzi toate detaliile care ar putea indica echipa cu cele mai bune șanse de câștig.

De exemplu, poți observa ce echipă are posesia mingii și domină terenul de joc, ce jucători sunt într-o formă mai bună și pot influența rezultatul meciului, care este stilul de arbitrare și cum poate acesta să influențeze echipa câștigătoare, care este forma de moment a celor două echipe, dacă terenul reprezintă un avantaj sau dezavantaj pentru una dintre echipe, dacă există evenimente neprevăzute și jucătorii se accidentează în timpul meciului, iar lista poate continua.

Observând toate aceste aspecte pe parcursul meciului, te poți hotărî când este momentul să te retragi sau să plusezi, astfel încât să faci cele mai inspirate pariuri și să ai grijă de bugetul tău.

Tactică mai bună de pariere

Dacă urmărești în mod constant evenimentele sportive pe care pariezi în direct, vei reuși să obții o perspectivă mai clară asupra evoluției echipelor preferate, a stilurilor de joc și a strategiilor abordate în funcție de fiecare situație.

Reclama

După ce urmărești suficiente meciuri, vei reuși să faci predicții mai bune deoarece vei ști mai bine la ce să te aștepți din partea fiecărei echipe, care sunt punctele tari și punctele slabe și cum sunt influențați jucătorii de diverși factori pe parcursul meciurilor. Așadar, vei reuși să plasezi pariuri mai inspirate care să-ți mărească șansele de câștig.

Suspans și adrenalină

Dacă urmărești un meci pe care ai pariat în timp real, te vei bucura de mai mult suspans și adrenalină decât în cazul în care doar plasezi pariul și aștepți rezultatul final. Atunci când urmărești un eveniment sportiv în direct, devii în mod instant mult mai implicat iar fiecare moment al meciului te ține în suspans deoarece poate influența rezultatul final.

Experiența ta va deveni mult mai palpitantă și intensă și îți va oferi o gamă variată de emoții, deci sigur te vei distra mult mai mult decât în cazul în care nu ai fi urmărit meciul și doar ai fi verificat rezultatul final.

Așadar, este extrem de important să fii conectat la evenimentele sportive în care pariezi deoarece astfel ai oportunitatea să-ți mărești șansele de câștigi deoarece înveți cum să faci alegeri mult mai inspirate, și te distrezi mai mult datorită dozelor de suspans și adrenalină oferite de urmărirea meciurilor în timp real. Nu uita să pariezi responsabil și sigur vei avea experiența plăcută pe care ți-o dorești.

Reclama

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

21-23 iunie 2024: Weekend cu motocros la Moreni, județul Dâmbovița

Publicat

pe

Primăria Moreni este organizator, alături de Clubul Sportiv Flacăra Moreni, Federația Română de Motociclism și Agenția Națională pentru Sport, al etapei a III-a din Campionatul Național Individual al României la Motocros care se va desfășura pe circuitul de la Sângeriș, în acest weekend (21 – 23 iunie 2024).

De sâmbătă – 15 iunie, utilajele sunt în teren, astfel încât traseul să respecte integral normele impuse de o competiție la acest nivel. Pe 21 iunie vor avea loc primele înscrieri și revizii tehnice, iar cursele se vor desfășura pe clasele de concurs specifice pe 22 și 23 iunie.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite