Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

SĂLBĂTICIE: Şi-a bătut mama până i-a provocat decesul!

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Dragomireşti, judeţul Dâmboviţa, a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Cel în cauză şi-a agresat mama în repetate rânduri, iar femeia, în vârstă de 81 de ani, a decedat în data de 10 ianuarie.

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Dragomireşti, judeţul Dâmboviţa, a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Cel în cauză şi-a agresat mama în repetate rânduri, iar femeia, în vârstă de 81 de ani, a decedat în data de 10 ianuarie. Bănuitul le-a declarat oamenilor legii că femeia s-ar fi accidentat, cu câteva zile înainte, în timp ce căra lemne.

Cercetările au scos la iveală că însă bărbatul o bătea frecvent. Serviciul de Medicină Legală a concluzionat că moartea bătrânei a fost violentă.

Dâmboviţa

Liderul PNL Dâmbovița încearcă să seducă electoratul cu DN 7

Publicat

pe

Chiar nu mă așteptam ca așa de curând, președintele Virgil Guran, consilierul lui Orban, și el odată, lider al organizației PNL Dâmbovița, să apară cu un comunicat în care să ne vorbească de DN 7, Bâldana- Titu. După ce ani la rândul cam tot ce se manifestă prin politica dâmbovițeană ne-a vorbit și s-a chinuit, mai mult sau mai puțin, să materializeze acest proiect, uite că misiunea a fost preluată din zbor de Virgil Guran.

Într-un comunicat remis presei, parcă pentru a arăta că totuși această organizație există, liderul PNL continuă procedura de seducere a electoratului dâmbovițean asigurandu-l că va depune toate eforturile pentru deblocarea și realizarea acestui proiect. Ne spune că va lua lucrurile de la firul ierbii și că realizarea proiectului a devenit o provocare personală. Este de fapt vorba de un refren interpretat și de alții.

Normal, politicos, nu neapărat politic, ar fi fost ca domnul Virgil Guran să îi amintească pe toți aceia care au întreprins ceva pentru drumul de la Bâldana la Titu. Suntem convinși că îi știe pe toți. Să îți adjudeci acum acest proiect ca și cum tu ești tăticul lui, e nerezonabil. Plus că, dacă tot vrea să convingă, liderul PNL Dâmbovița putea organiza o conferință de presă, să explice cu amănuntul ce și cum face pentru modernizarea DN7. Doar așa, să arunci în spațiul public un comunicat de presă, e prea puțin.

Apropo, starea asta de vehemență în ducerea la bun sfârșit a acestui obiectiv a apărut după vizita la Renault Titu? Parcă am văzut într-o fotografie, fiindcă noi cei din presa locală și regională nu am fost invitați la acel eveniment, că unul dintre purtătorii de mască era domnul Virgil Guran.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Valea Dâmboviței așteaptă încă stațiile antigrindină

Publicat

pe

Furtunile din ultimele zile, însoțite de căderi masive de grindină, au făcut ravagii în livezile pomicultorilor de pe Valea Dâmboviței. Spun aceștia că producția de fructe este compromisă. Nu mai vorbim de pagubele provocate în grădinile de legume sau diferitelor plante de cultură.

Fenomenul, neobișnuit pentru această perioadă și care a prins din nou nepregătite autoritățile responsabile , adică fără stațiile antigrindină promise cu mult-mult timp în urmă, l-a determinat pe primarul comunei Voinești, Gabriel Dănuț Sandu, să ia poziție.

„Grindina din ultimile zile a tocat mărunt toată recolta din acest an pe Valea Dâmboviței. Am în față un studiu din anul 2018 prin care, în județul Dâmbovița, trebuiau montate 7 stații antigrindină. La Voinești lucrările trebuiau finalizate încă din 15 mai, conform informațiilor pe care le dețin!

Stimați guvernanți și parlamentari, de ce vă bateți joc de oamenii harnici și gospodari? Terenul unde urma să fie amplasată stația antigrindină este pregătit de 2 ani. Îmi răspunde și mie cineva? Îmi este rușine de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței! Nu știu ce să le mai spun”, a scris primarul de la Voinești pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!