Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

DÂMBOVIŢA: Fostul deputat PSD Radu Popa, comentariu acid la adresa lui Adrian Ţuţuianu!

Fostul deputat PSD de Dâmboviţa Radu Popa l-a criticat dur, astăzi, pe senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa şi fost ministru al Apărării Naţionale. Spune Popa că actualul lider al social-democraţilor dâmboviţeni a eliminat din partid toţi colegii care nu-i ascultau comenzile.

Publicat

pe

Fostul deputat PSD de Dâmboviţa Radu Popa l-a criticat dur, astăzi, pe senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa şi fost ministru al Apărării Naţionale. Spune Popa că actualul lider al social-democraţilor dâmboviţeni a eliminat din partid toţi colegii care nu-i ascultau comenzile.

„Am citit poziționarea lui Adrian Țuțuianu în contextul scandalului din PSD. Constat că are câteva obsesii, printre care, cea mai puternică, este obsesia de a se lua mereu în serios. Declarațiile lui suferă un deficit de consecvență pentru că sunt așezate la răscruci de adevăr.

E adevărat că Țuțuianu a eliminat toți colegii din PSD care nu-i ascultau, în poziție de drepți, comenzile? Toată echipa de foști deputați 2012-2016 a fost scoasă din orice calcul politic pentru că nu asculta de el. Acum, același politician vrea «diversitate de opinii și democratizarea deciziilor».

Fostul prefect de Dâmboviţa, Victor Sanda, a fost schimbat din funcție și eliminat din PSD, iar la câteva luni a murit de inimă, din cauza conflictului cu Țuțuianu, tocmai pentru că nu asculta de ordinele dictatoriale ale președintelui PSD Dâmboviţa. Acum, același tip vrea «să analizăm care este cea mai bună soluție pe baza unei decizii colective și democratice». Oare când ai fost serios, Adriane?

Următorul prefect de Dâmboviţa, Jean Marinescu, fostul său vicepreședinte de la Consiliul Județean Dâmboviţa, a fost eliminat din funcție și ulterior și din PSD, tot după un conflict cu Țuțuianu.

Actualul președinte al Consiliului Județean Dâmboviţa, ales pe listele PSD și pus de PSD la președinția Consiliului Județean, fostul secretar executiv, în echipă cu care a câștigat alegerile locale în Dâmboviţa, a fost exclus din PSD și umblă să-l elimine de la președinția CJ Dâmboviţa, pentru că nu stă drepți după a treia sticlă de vin a lui Țuțuianu.

Acum, cu o evlavie flască și prefabricată, același Țuțuianu nu mai e de acord «să sacrificăm partidul și guvernarea pentru răfuielile și ambițiile personale ale unor lideri!».

Voi mai înțelegeți care este adevăratul Țuțuianu pentru că eu mă uit în ochii lui și nu văd pe nimeni”, a scris Radu Popa pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

ALDE își schimbă numele și statutul. „E încă un pas spre reformă”

Publicat

pe

În data de 16 aprilie 2021, se va organiza un Congres Extraordinar ALDE pentru redenumirea partidului, stabilirea conducerii și adoptarea unui nou statut. Este încă un pas spre reformă – crede fostul lider ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre.

„După o perioadă în care membrii și simpatizanții singurului partid liberal din România s-au aflat sub șocul negativ al alegerilor din ultimii doi ani, se creionează o direcție concretă, cu membrii responsabili și conducere nouă formată din oameni cărora lucrul în echipă nu le este străin. E de bine, spun eu!

România, mai mult decât oricând are nevoie de echilibru politic, de stabilitate economică și de proiecte pe termen lung, fără să lase deoparte drepturile și libertățile individuale iar noua formulă ar putea acoperi aceste nevoi. Oamenii așteptă un semn adevărat de viață politică și o reformare din temelii. Lecții au fost multe, însă învățămintele sunt cele care vor face diferența”.

Reamintim că fuziunea ALDE – PRO România a căzut, măsură firească după marele eșec de la alegerile parlamentare din decembrie 2020. De altfel, foarte mulți membri din cele două partide, între care și Ionel Petre, s-au arătat sceptici încă de la început.

„Deși nu îmi place să spun asta, am avut dreptate. Nu avea cum să funcționeze, nu avea cum să aibă rezultate pozitive! Vorbim totuși despre politică, despre un partid cu principii solide de dreapta (ALDE) și despre un partid de stânga, format pe repede înainte, de oameni respinși/rupți din PSD. Stânga și dreapta sunt în opoziție, pot face alianțe politice sau electorale însă niciodată nu va exista o fuziune totală și eficientă”, a scris Ionel Petre pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Tamponare violentă între două auto la Bilciurești

Publicat

pe

Două autoturisme au intrat în coliziune pe DJ 711, pe teritoriul localității Bilciurești. Șoferii celor două mașini, un bărbat și o femeie, prezentând multiple leziuni, au fost transportați la spital.

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările producerii acestui eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!