Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

REACŢIE: Revoluţa fiscală promovată de la centru împinge localităţile spre faliment!

Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa, îşi exprimă, într-o postare pe Facebook, deznădejdea şi nemulţumirea vizavi de ceea ce se întâmplă în momeentul de faţă pe scena politică românească, la vârful PSD, formaţiunea din care face parte. Edilul consideră că, din cauza jocurilor de la vârful PSD, au de suferit aleşii locali şi, nu în ultimul rând, cetăţenii, cei pentru care au decis să ocupe funcţiile de responsabilitate în administraţiile publice locale.

Publicat

pe

Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa, îşi exprimă, într-o postare pe Facebook, deznădejdea şi nemulţumirea vizavi de ceea ce se întâmplă în momeentul de faţă pe scena politică românească, la vârful PSD, formaţiunea din care face parte. Edilul consideră că, din cauza jocurilor de la vârful PSD, au de suferit aleşii locali şi, nu în ultimul rând, cetăţenii, cei pentru care au decis să ocupe funcţiile de responsabilitate în administraţiile publice locale.

„Încerc fără succes sa găsesc cuvintele care să descrie situația în care suntem puși noi, cei aleși din partea PSD, în această perioadă! Dar nu reușesc! Chiar nu reușesc!

Stăm cu capul plecat în faţa cetăţtenilor, care, pe bună dreptate, caută și ei răspunsuri la întrebările care ne macină pe toți și care cred că eu, sau noi, avem răspuns la aceste întrebări! Ei bine, nu avem răspunsuri! Ba mai mult, avem și noi multe alte întrebări!

În timp ce ei se ceartă, habar nu am de ce, noi încercăm să încropim bugetele, ne străduim să facem ceea ce am promis oamenilor, în condițiile în care, datorită «revoluției» fiscale promovate de cei de la centru localitățile sunt, ușor-ușor, împinse spre faliment!

Nu știu câți din cei ce astăzi au tranșat soarta guvernului, și poate a țării, sunt interesați de tragediile din cele 320 de orașe din România! Nu știu pe câți interesează că, datorită reducerii impozitului pe venit de la 16% la 10%, datorită modului în care se impozitează in acest an cei 400 mp curți construcții, datorită reintroducerii contribuţiei UAT-ului, de 10% din indemnizația persoanelor cu handicap, orașele pierd sume imense, echivalente cu bugetul de dezvoltare (în cazul nostru aproximativ 3,5 milioane lei!).

Mai cred că nu interesează pe nimeni faptul că, pentru a reducere pierderile suferite, unii dintre noi au mărit taxele și impozitele locale, cu riscul de a-și supăra cetățenii (bine, cei de sus tot pe noi o să ne critice înainte de alegeri).

Dar, ca să încheiem mai vesel, are idee cineva peste câte luni va cere Dragnea demisia următorului prim-ministru marca PSD?”, a scris primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, pe pagina sa de Facebook.

postare costi ana guvern

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Gata! Municipiul Târgovişte a renunțat la rablele din transportul public local

Publicat

pe

Moment de referință, astăzi – 13 aprilie 2021, pentru municipiul Târgovişte. Au fost puse în circulație cele 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid cumpărate de Primărie, cu fonduri europene nerambursabile. Este, practic, prima etapă a procesului de modernizare a transportului public local. Ieri, a fost semnat contractul de achiziție pentru alte 12 autobuze moderne, câștigător al licitației fiind tot Mercedes-Benz. De asemenea, săptămâna aceasta, vor începe lucrările și pe ceea ce înseamnă reabilitare străzi, construire depou și modernizare stații – a precizat primarul Daniel Cristian Stan

„Mă refer la bulevardul Mircea cel Bătrân, La bulevardul Regele Carol, la strada Gării, la strada Lt. Stancu Ion, la pasajul de lângă Pavcom, dar și la modernizarea tuturor stațiilor de transport din Târgoviște, la implementarea unui sistem de e-tiketing și tot ceea ce este necesar pentru a avea un sistem public de transport local cu adevărat performant.

Este un moment important pentru municipiul Târgovişte. Nu știu când târgoviștenii s-au mai putut bucura de asemenea mijloace de transport model. Este vorba de autobuze Mercedes-Benz, autobuzul anului în lume, anul trecut, pe ceea ce înseamnă transportul public local.

Am convingerea că se va remarca o schimbare foarte-foarte importantă, cu precizarea că întreg sistemul va fi funcțional în aproximativ 24 de luni. Pe parcurs va fi implementat sistemul de e-tiketing. De asemenea, se va lucra la depou și la stații, astfel încât, în aproximativ 24 de luni, să avem funcțional un sistem de transport public local de natură să răspundă și celor mai înalte pretenții de calitate”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea cumulată a proiectului depășește 170 de milioane de lei. A fost prezent la momentul punerii în circulație a primelor 28 de autobuze Mercedes-Benz din Târgoviște și preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a început o nouă acțiune de igienizare a străzilor și trotuarelor

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a demarat, în această seară, o nouă acțiune amplă de dezinfecție a străzilor și trotuarelor din municipiu. Potrivit edilului Daniel Cristian Stan, acțiunea de spălare a început pe bulevardul IC Brătianu și va continua, în nopțile următoare, până când se va intra pe toate străzile.

„Este vorba de o igienizare cu un detergent special pentru străzi și trotuare. Sunt implicați lucrători de la Direcția de Salubritate, de la EcoSal, de la Compania de Apă, de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Târgovişte.

Facem totul cu forte proprii. Vrem ca această acțiune să aibă caracter de continuitate, să facem acest lucru în fiecare an. Cred că asemenea acțiuni trebuie făcute din ce în ce mai des și, cu siguranță, vor viza tot orașul”.

 

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT