Connect with us

Giurgiu

GIURGIU: Bunuri contrafăcute de 1,4 miliarde lei vechi, confiscate la frontieră!

Doi cetăţeni turci, în vârstă de 43 şi 55 de ani, şoferi de autocar, au încercat să introducă în România 1.119 articole textile şi încălţăminte susceptibile a fi contrafăcute, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute. Bunurile, a căror valoare se ridică la 141.630 de lei (1,41 miliarde lei vechi), dacă ar fi fost comercializate, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în calele a două autocare selectate pentru control.

Publicat

pe

Doi cetăţeni turci, în vârstă de 43 şi 55 de ani, şoferi de autocar, au încercat să introducă în România 1.119 articole textile şi încălţăminte susceptibile a fi contrafăcute, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute.

Bunurile, a căror valoare se ridică la 141.630 de lei (1,41 miliarde lei vechi), dacă ar fi fost comercializate, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în calele a două autocare selectate pentru control. Cei doi şoferi turci au declarat că le-au cumpărat din diverse bazare din ţara lor, cu scopul de a le vinde şi nu deţin documente de provenienţă.

Potrivit comisarului şef de poliţie Dănuţ Cazacu – purtător de cuvânt Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, bărbaţii sunt cercetaţi penal, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

A decedat în incendiul care i-a cuprins casa

Publicat

pe

Un bărbat de 57 de ani și-a pierdut viața astăzi în localitatea Comana, județul Giurgiu, într-un incendiu care i-a mistuit casa.

Pompierii au fost alertați de fratele victimei. La fața locului s-au deplasat rapid militarii din cadrul Stației Colibași și de la Punctul de Lucru Călugăreni, precum și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Din păcate, proprietarul locuinței cuprinse de foc a fost găsit fără viață în interiorul casei, prins sub bucățile de tavan care s-au prăbușit. Cel mai probabil, tragedia s-a produs din cauza jarului căzut pe materialele combustibile din apropierea sobei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

A intrat în curte peste un bărbat și l-a bătut!

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Un bărbat, de 30 de ani, din comuna Săbăreni, nervos nevoie mare, a intrat în curtea unui cetățean de 65 de ani din comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, și l-a luat la bătaie, aplicându-i mai multe lovituri la nivelul capului. Tânărul înfuriat l-ar fi agresat fizic și pe fiul bărbatului de 65 de ani, care se afla pe strada din fața casei.

„La data de 1 octombrie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice a fost reținut, pentru 24 de ore. Astăzi – 2 octombrie a.c., instanța de judecată a dispus față de acesta măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite