Conectați-vă cu noi

SOCIAL

VIDEO: Două eleve de clasa a IX-a, bătaie în centrul municipiului Alexandria!

Agresivitatea elevilor de liceu a depăşit orice limită! Săptămâna aceasta, s-a consumat în municipiul Alexandria, din judeţul Teleorman, un alt episod de luptă. Combatante, două eleve de clasa a IX-a, una de la Liceul Teoretic „Constantin Noica”, cealaltă de la Colegiul Tehnic „Nicolae Bălcescu”.

Publicat

pe

Agresivitatea elevilor de liceu a depăşit orice limită! Săptămâna aceasta, s-a consumat în municipiul Alexandria, din judeţul Teleorman, un alt episod de luptă. Combatante, două eleve de clasa a IX-a, una de la Liceul Teoretic „Constantin Noica”, cealaltă de la Colegiul Tehnic „Nicolae Bălcescu”.

Fetele s-au luat la bătaie în centrul oraşului. De faţă, mai multe persoane, care însă nu au intervenit.

Poliţiştii teleormăneni au deschis dosar de cercetare penală pentru elucidarea tuturor circumsanţelor care au condus la nefericitul eveniment. Conducerile celor două şcoli efectuează, de asemenea, anchete interne.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Jandarmii din Dâmbovița, acțiuni de informare în Parcul Natural Bucegi

Publicat

pe

Jandarmii din Dâmbovița au derulat, în acest week-end, în colaborare cu reprezentanții Parcului Natural Bucegi, acțiuni de informare înn zona superioară a Văii Ialomiței, în locurile de campare organizate cu încălcarea prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 57 din 2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei și faunei sălbatice și ale Legii nr. 54 din 2012 privind desfășurarea activităților de picnic.

„Activităţile au avut ca scop informarea turiștilor cu privire la prevenirea faptelor antisociale incidente actelor normative menționate, dar și la pericolele la care își pot expune sănătatea și siguranța prin camparea în locuri neamenajate. În cadrul acțiunii comune, au fost distribuite 100 de materiale informative”, se precizează într-un comunicat remis de IJJ Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

141 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi, 2 iunie, 141 locuri de muncă vacante: 25 pentru absolvenții de studii superioare; 85 pentru persoanele calificate în diverse meserii și 31 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: lăcătuș mecanic întreținere și reparații, electrician exploatare rețele electrice, confecționer articole textile, instalator tehnico – sanitare și gaze, mecanic auto, frezor universal, strungar universal, casier, agent curățenie, lucrător comercial, vânzător, șofer, administrator rețea calculatoare, director economic, expert achiziții publice, gestionar depozit, inginer construcții civile, formator, inginer electrotehnist, director vânzări, controlor calitate, muncitor necalificat în construcții și muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul AJOFM Dâmbovița – www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea persoane fizice/locuri de muncă vacante – sau direct la sediul instituției din Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A, precum și punctele de lucru din Moreni, Pucioasa, Găești, Băleni și Titu. Telefon contact: 0245.615.932.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!