Conectați-vă cu noi

SPORT

VOLEI: CSM Târgovişte joacă pe teren propriu calificarea în sferturile CEV Challenge Cup!

Iubitorii de volei din Târgovişte sunt aşteptaţi, marţi – 6 februarie, începând cu ora 18:00, la Sala Polivalentă, unde se va desfăşura meciul retur din optimile CEV Challenge Cup dintre CSM Târgovişte şi Olympiacos Pireu. În partida tur, desfăşurată la Atena, fetele noastre le-au învins pe grecoaice cu 3-2. Dacă se vor impune şi mâine seară, târgoviştencele vor juca apoi sferturile de finală ale competiţiei europene.

Publicat

pe

Iubitorii de volei din Târgovişte sunt aşteptaţi, marţi – 6 februarie, începând cu ora 18:00, la Sala Polivalentă, unde se va desfăşura meciul retur din optimile CEV Challenge Cup dintre CSM Târgovişte şi Olympiacos Pireu. În partida tur, desfăşurată la Atena, fetele noastre le-au învins pe grecoaice cu 3-2. Dacă se vor impune şi mâine seară, târgoviştencele vor juca apoi sferturile de finală ale competiţiei europene.

Victoria CSM la Atena a fost bulversantă, surprinzătoare pentru campioana Greciei la volei, o echipă care nu pierduse de 3 ani pe teren propriu, şi, cu siguranţă, Olympiacos va veni la Târgovişte în forţă, cu gândul de a câştiga. Guillermo Naranjo, antrenorul principal al CSM Târgovişte, a recunoscut că va fi un meci greu, plin de necunoscute, căruia jucătoarele noastre, care nu prea au avut parte de odihnă şi refacere în ultimele zile, vor trebui să-i facă faţă. Naranjo este convins că grecoaicele vor schimba tactica de joc, dar spune că sunt pregătiţi pentru orice situaţie. De abia în teren se va vedea cum stau lucrurile şi ce strategie de joc trebuie adoptată.

„Olympiacos este o echipă foarte puternică, în special pe teren propriu, unde este redutabilă. Nu a pierdut acasă nicio partidă în ultimii trei ani. Este o echipă cu jucătoare foarte bune pe fiecare poziţie. Sigur, noi ne dorim să câştigăm acest meci. Va fi foarte dificil. În ceea ce ne priveşte pe noi, am avut un program foarte încărcat, cu trei meciuri importante într-o săptămână. nu am putut dedica atât de mult timp cât ne-am dorit pentru fiecare meci în parte, dar am avut antrenamente, analize video, am făcut tot ceea ce trebuia să facem. Am gânduri bune despre ceea ce va fi. Cred că suntem pregătiţi pentru meciul de mâine”, a spus antrenorul spaniol Guillermo Naranjo.

Şi Ciprian Prisăcaru, preşedintele Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, ştie că va fi o partidă dificilă, dar are încredere în jucătoarele noastre şi, optimist, crede în victorie. Prisăcaru îi îndeamnă pe târgovişteni să vină mâine seară la Sala Polivalentă, unde se va disputa fenomenala partidă de volei şi să le sprijine moral jucătoarele noastre. Intrarea este liberă!

„Acest meci reprezintă un eveniment foarte important pentru noi, pentru CSM Târgovişte, pentru întreaga comunitate. Ne dorim foarte mult calificarea. Aş putea spune că avantajul nostru după primul meci este firav. Mâine-seară, trebuie să jucăm la victorie, trebuie să abordăm meciul la victorie. Sunt încrezător că fetele noastre sunt pregătite pentru acest joc şi îşi doresc foarte mult calificarea”, a declarat Ciprian Prisăcaru.

O calificare a CSM Târgovişte în sferturile de finală ale CEV Challenge Cup înseamnă un element de forţă pentru imaginea în ţară şi în Europa a municipiului Târgoviştei, a sportului de performanţă care se practică aici.

La conferinţa de presă premergătoare meciului retur cu Olympiacos Pireu au participat şi jucătoarele Veronika Hroncekova şi Erin Nicole Fairs. Amândouă s-au arătat încrezătoare că echipa poate câştiga pentru a doua oară în faţa grecoaicelor.

„Depinde doar de noi să arătăm că suntem echipa mai bună”, a punctat Veronika, iar Erin a completat-o spunând că au maele avantaj că joacă acasă, fiindcă suporterii le vor da energia de care au nevoie pentru a învinge.

ACTUALITATE

Campionatul Naţional de Off Road 2019 are, pentru al şaselea an, o etapă la Târgovişte

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.autoexpert.ro)

În perioada 31 octombrie – 3 octombrie, Clubul Off Road București CORB 44 organizează la Târgovişte, cea de a VII-a etapa a Campionatului Naţional de Off Road 2019, în parteneriat cu Primăria Târgovişte, Instituţia Prefectului Dâmboviţa, Consiliul Judeţean şi Regia Naţională a Pădurilor Romsilva.

„Echipa de organizare CORB44 promite și pentru acest an trasee inedite care vor pune la încercare atât abilitățile de pilotaj cât și pe cele de navigare, pentru toate clasele sportive Standard A, B și C, Open, SSV, Extrem cât și pentru cele două clase Promo și Hobby. Fiecare zi de competiție are pentru toate clasele, diferențiat ca dificultate, trasee între 60 și 90 km lungime.

Este al șaselea an cand CORB 44 orgganizeaza etape în Campionat iar anul acesta, clubul sportiv vine și cu o surpriză pentru concurenții ce nu au reusit să își pună la punct mașinile pentru a participa în cadrul Campionatului. Se ofera astfel șansa de a parcurge traseele clasei Standard cot la cot cu echipajele deja consacrate ale acestui sport, dacă se înscriu la clasa Promo în cadrul CORB Adventure Days 2019 powered by FORD TRUCKS. Pentru a putea participa la această clasă, care nu punctează în cadrul Campionatului National, mașinile trebuie sa respecte specificatiile tehnice ale masinilor de la clasa Standard, dar NU trebuie să fie dotate cu rollcage sau rollbar.

Clasa Hobby este tratată și în acest an ca o clasă pentru începători, antrenament pentru navigatori și verificare a capacității fiecăruia de a participa, in echipa, la clasele superioare din cadrul Campionatului, oferind astfel ocazia concurenților de a se acomoda cu atmosfera unei etape și cu viitorii adversari. Copiloții vor avea ocazia să navigheze pe road book, dar ca masură de siguranță li se va oferi și track pentru confirmarea pozițiilor. Traseul va fi unul foarte apropiat ca nivel de dificultate de clasa Standard, în consecință vor putea intra în teren numai masini de teren cu tracțiune 4×4 și anvelope cu profil minim AT”, precizează echipa CORB44 pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Programul competiţiei:
Joi, 31 octombrie – hotel Valahia
10:00 – 22:00 inscrierea, verificarea tehnica, cazare
19:00 – 23:00 cina

Vineri, 1 noiembrie – ziua 1 concurs
08:00 – 09:00 mic dejun
09:00 breifing/ sedinta tehnica in zona parcului tehnic
9:30 start oficial CAD 2019
10:00 start tehnic din zona comunei Sotanga
17:00 finish preconizat ziua 1
20:00 cina

Sâmbătă, 2 noiembrie
08:00 – 09:00 mic dejun
09:00 breifing/ sedinta tehnica in zona parcului tehnic
10:00 start ziua 2 din zona comunei Sotanga
17:00 finish preconizat ziua 2
20:00 cina

Duminică, 3 noiembrie – ziua 3 concurs (Proba Speciala + Trial)
08:30 – 09:30 mic dejun
10:00 start Proba Speciala/Trial
14:00 terminarea Probei Speciale/Trialului (estimare)
14:30 Festivitatea de Premiere

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concursul montan „Cupa Floare de Colţ” a ajuns la cea de-a IV-a ediţie

Publicat

pe

Asociaţia Ecologică Floare de Colţ derulează, în perioada 18-20 octombrie 2019, în parteneriat cu Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” – Centrul Local „Naparis”, activităţile practice ale proiectului „Cupa Floare de Colţ”, ediţia a IV-a. Este vorba despre un concurs tematic cu probe de turism montan specializat organizat în Munţii Bucegi şi Leaota, cu finanţare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

Vor participa şapte echipe de câte patru tineri (două fete şi doi băieţi), cu vârsta între 14 şi 20 de ani, din judeţul Dâmboviţa, reprezentând unităţi de învăţământ sau ONG-uri. Printre probele de concurs se numără: drumeţie montană, orientare turistică, căţărare la stâncă, coborâre în rapel, activităţi de ecologizare şi probe teoretice specifice.

„Proiectul reprezintă a 90-a etapă a programului «Natura ne învaţă primii paşi în viaţă» al Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ, program care a implicat până în prezent peste 4.400 de persoane”, ne-a spus Ileana Bocanciu – preşedinte AEFC.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web