Connect with us

SPORT

VOLEI: CSM Târgovişte a pierdut calificarea în sferturile CEV Challenge Cup

Atmosferă explozivă în Sala Sporturilor din Târgovişte, unde s-a desfăşurat, în această seară, meciul retur din optimile CEV Challenge Cup dintre CSM Târgovişte şi Olympiacos Pireu. Fanii şi-au încurajat necontenit favoritele, care au făcut un joc bun, dar nu suficient cât să se califice în faza următoare a competiţiei europene. Grecoaicele au fost pe o treaptă mai sus!

Publicat

pe

Atmosferă explozivă în Sala Sporturilor din Târgovişte, unde s-a desfăşurat, în această seară, meciul retur din optimile CEV Challenge Cup dintre CSM Târgovişte şi Olympiacos Pireu. Fanii şi-au încurajat necontenit favoritele, care au făcut un joc bun, dar nu suficient cât să se califice în faza următoare a competiţiei europene. Grecoaicele au fost pe o treaptă mai sus!

„Este corect aşa. Merge mai departe echipa care a fost mai bună. Le felicit pe adversarele noastre şi le urez succes în continuare. Felicit şi echipa mea. Mulţumesc şi minunaţilor suporteri, care au fost total alături de noi. Au fost momente când ne-au împins de la spate.

volei csm - olympiacos 4

Noi am pregătit acest joc, aşteptând ceva asemănător cu jocul din Grecia, dar Olympiacos a început cu o rotaţie diferită. Abia în setul doi am reuşit să ducem meciul unde ne-am dorit. Apoi, am făcut foarte multe greşeli şi ei ne-au dominat la mingiile înale.

Uneori nu este neapărat greşeala noastră, ci este vorba că adversarii pun prea multă presiune şi acest lucru ne determină să greşim. În momentul în care voi simţi că nu-mi mai pot ajuta echipa, voi pleca”, a declarat Guillermo Naranjo – antrenorul CSM Târgovişte, în cadrul conferinţei de presă de după meci.

volei csm - olympiacos 2CSM Târgovişte – Olympiacos Pireu 1-3 (17-25; 25-16; 21-25; 22-25)

Cu lacrimi în ochi, Milagros Collar – căpitanul CSM Târgovişte a mărturisit că regretă că nu au putut face cadou calificarea publicului minunat care s-a aflat în sală.

„Noi am jucat foarte bine, dar s-a văzut oboseala în echipă, iar Olympiacos a jucat şi mai bine, cu o schimbare pe care nu am putut să o ajustăm. Mi-a făcut plăcere să joc împotriva lui Olympiacos, care este o echipă super bună. Îmi pare rău pentru suporteri că nu ne-am calificat”, a spus Milagros.

La rândul său, antrenorul grecoaicelor a spus că Olympiacos şi CSM Târgoviştesunt echipe apropiate ca valoare. Prin urmare, s-a aşteptat la un meci greu în această seară la Târgovişte.

volei csm - olympiacos 3

„Sunt foarte fericit că am putut juca aceste meciuri. În campionatul nostru nu avem adversari de aşa calitate. A fost o foarte bună experienţă”.

Trecând peste gustul amar al înfrângerii, se cuvine să felicităm echipa noastră şi staff-ul tehnic. Faptul că CSM Târgovişte a jucat optimile de finală ale CEV Challenge Cup a fost o premieră şi trebuie să ne bucurăm de această performanţă.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Pompier din Argeș, campion la tenis de masă

Publicat

pe

tefan Tonghioiu, pompier în cadrul ISU Argeș, și-a adjudecat locul I (categoria 35 ani) la Campionatul de Tenis de Masă al MAI, competiție susținută de Centrul Cultural al Miniserului.

S-au aliniat la 120 de concurenți din cadrul tuturor structurilor Ministerului. Etapa finală a fost organizată în sala de sport „Gheorghe Bozga” din municipiul Bistrița și s-a desfășura pe parcursul a trei zile.

Competiția a fost împărțită pe mai multe categorii, respectiv trei la bărbați și une la femei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Dumnezeu să-l odihnească! Antrenorul emerit de atletism Nicolae Guțoiu a plecat la ceruri

Publicat

pe

De

Clubul Sportiv Târgoviște deplânge trecerea la cele veșnice a antrenorului emerit de atletism Nicolae Guțoiu. Reputatul antrenor s-a stins din viață, miercuri de dimineață, la vârsta de 68 de ani.

Născut pe 24 iunie 1956, la Perșinari, Nicolae Guțoiu a fost unul dintre uriașii sportului dâmbovițean și unul dintre cei mai titrați antrenori din cadrul Clubului Sportiv Târgoviște și nu numai.

Personalitate marcantă, Nicolae Guțoiu a lăsat în urmă sportivi mari, cu titluri europene și naționale, precum Cătălina Oprea-Dobre, George Preda, Alina Alexandru, Cristian Stoean sau Cristian Ioniță. A fost un adevărat profesionist care a slujit până la ultima clipă a vieții sale atletismul dâmbovițean.

Nicolae Guțoiu a părăsit această lume, însă performanțele lui vor dăinui în istoria sportului dâmbovițean și românesc. Sportul dâmbovițean va fi mai sărac fără reputatul antrenor de atletism.

El a fost și va rămâne în sufletele noastre un om extraordinar, un antrenor de excepție, un model de profesionalism, determinare și dăruire pentru viitoarele generații de sportivi.

Colectivul Clubului Sportiv Târgoviște își exprimă regretul și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente.

Drum lin, Nicolae Guțoiu! Dumnezeu să-l ierte!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite