Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

VIDEO: Vlad Cosma rupe tăcerea! Statul de drept, transformat în stat de drepţi!

Dezvăluirile fostului deputat de Prahova, Vlad Cosma, fiul expreşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, ne provoacă fiori! O demonstraţie care arată clar că în România nu funcţionează decât statul de drepţi, iar reprezentanţii unor autorităţi, plătiţi regeşte din banii publici, pur şi simplu ne tratează ca pe cetăţenii de pe „Planeta Maimuţelor”.

Publicat

pe

Dezvăluirile fostului deputat de Prahova, Vlad Cosma, fiul expreşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, ne provoacă fiori! O demonstraţie care arată clar că în România nu funcţionează decât statul de drepţi, iar reprezentanţii unor autorităţi, plătiţi regeşte din banii publici, pur şi simplu ne tratează ca pe cetăţenii de pe „Planeta Maimuţelor”.

Modul cum lucrează unele organe judiciare, poliţişti şi procurori, judecători din câmpul tactic ne aminteşte de vremurile staliniste, când oricine putea deveni carne de tun în faţa aparatului represiv! Ori ne unim şi luăm poziţie împotriva acestor abuzatori care trăiesc în jurul nostru, ori vom pieri înghiţiţi de minciună, manipulare şi dosare false!

VIDEO

Procurorii ploieşteni se apără, susţinând că, înaintea difuzării acestor înregistrări, la sediul DNA din Ploieşti s-au prezentat mai multe persoane, apropiate de familia Cosma, care au avertizat că în spaţiul public urmează să fie difuzate o serie de înregistrări constând în montaje, colaje special relizate pentru compromiterea anchetatorilor. Aceste înregistrări nu ar mai fi fost difuzate, dacă procurorii ar fi renunţat la anchetele care îi vizau pe Vlad şi Mircea Cosma.

Citește mai departe
Reclamă
5 Comentarii

5 Comments

 1. Gheorghe Vacaroiu

  februarie 12, 2018 at 6:37 pm

  ALOO
  In ce stat de drept tatal este presedinte al consiliului judetean iar fiul si fiica parlamentari?
  Koreea De Nord?

 2. Gheorghe Vacaroiu

  februarie 12, 2018 at 6:40 pm

  Ce este asta ?comentariul poate fi declarat dupa afisare inadecvat.Asa e democratic,tovarasi.

  • Incomod

   februarie 12, 2018 at 8:05 pm

   Comentariile nu sunt şterse de pe site-ul nostru decât în situaţia în care conţin injurii. Acesta este motivul pentru care trec mai întâi prin filtrul moderării.

 3. Gheorghe Vacaroiu

  februarie 12, 2018 at 7:01 pm

  Voi scrie pe site-ul de la Bucuresti cum opriti nedemocratic publicarea opiniilor cititorilor fideli ai ziare.com.
  Lucrati pentru psd?

  • Incomod

   februarie 12, 2018 at 8:07 pm

   Nu aveţi unde să reclamaţi la Bucureşti. Acesta este un site de ştiri independent, neafiliat vreunei redacţii din Bucureşti. Şi, nu, nu lucrăm pentru PSD! Nici pentru un alt partid. Încercăm să-i tratăm pe toţi în mod egal.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Dr. Vasi Rădulescu: 10 pași de urmat într-o criză de epilepsie

Publicat

pe

Vasi Rădulescu este unul dintre puținii doctori din România care fac, gratuit, educație medicală – pe Facebook, YouTube, Instagram, TikTok, dar și prin intermediul unui site dedicat pe care l-a creat: leapșa de sănătate. A scris, totodată, și mai multe cărți în care medicina este „tradusă” pe înțelesul tuturor și care pot fi achiziționate la un preț foarte mic.

Ne-am oprit, astăzi, la materialul legat de epilepsie, afecțiune neurologică în care anumite zone din creier descarcă haotic impulsuri și se pierde starea de conștiență. Tu știi cum să ajuți o persoană care trece printr-o criză de epilepsie? Dr. Vasi Rădulescu ne prezintă 10 pași de urmat:

1. Păstrați-vă calmul. Criza poate fi severă, cu spasme ample, cu expectorații, cu căzătură puternică. Respirați adânc și interveniți prompt.

2. Dacă observați că persoana tinde să cadă, prindeți-o și lăsați-o ușor pe jos, să nu se lovească. O poziție laterală poate fi deosebit de utilă, pentru a nu aspira conținut din stomac, în caz de vărsătură.

3. Persoana în criză trebuie lăsată într-o poziție lejeră. Nu blocați spasmele cu brațele, ci lăsați criza să se desfășoare natural.

4. Asigurați-vă că persoana nu are ceva strâns pe gât sau torace și poate respira bine.

5. Nu-i introduceți nimic în gură! Cu atât mai puțin degetele. Limba nu și-o poate înghiți nimeni. În schimb, o contracție puternică a mandibulei poate cauza o mușcătură severă.

6. Uitați-vă la un ceas și vedeți câte minute ține criza. La peste 5, sunați imediat la 112. Veți suna și dacă există sufocare, cianoză (tendință de albăstrire a țesuturilor periferice) sau dacă persoana s-a lovit și sângerează.

7. În cazuri izolate, o criză severă poate genera stop cardiorespirator. Veți verifica respirația, eventual și pulsul la carotide, iar în caz de lipsă a acestor elemente veți începe imediat masajul cardiac extern și altcineva va anunța serviciul 112.

8. De cele mai multe ori, persoana își revine spontan. Stați aproape, calmați-o, oferiți-i apă, asigurați-vă că respiră bine.

9. Dacă persoana sau anturajul nu știe nimic de diagnosticul de epilepsie, recomandați prezentarea la un spital de neurologie, fără întârziere.

10. Crizele pot fi variate. La cele minore, doar cu absențe, fiți aproape și rămâneți vigilenți.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT