Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO: 53 de copii din Răzvad şi familiile lor au primit ajutoare de la Primărie şi OMV Petrom

Publicat

pe

Astăzi, 10 februarie 2018, a fost o zi de bucurie pentru 53 de copii provenind din familii cu probleme sociale din comuna Răzvad, judeţul Dâmboviţa, care au primit articole de îmbrăcăminte, rechizite şcolare, dulciuri şi alimente de bază în cantităţi consistente. Valoarea unui pachet s-a ridicat la 850 de lei. Acţiunea de binefacere s-a putut materializa datorită unui parteneriat încheiat între Primărie şi OMV Petrom.

ajutoare centru de zi razvad 2

Bunurile au fost împărţite celor 40 de copii care frecventează Centrul de Zi şi altor 13 elevi din localitate, selectaţi în baza unor anchete sociale riguroase. Primarul Emanuel Spătaru ne-a spus că intenţionează să multiplice acţiunile de într-ajutorare a localnicilor nevoiaşi, care au în grijă unul sau mai mulţi copii cărora le asigură cu mare greutate cele de trebuinţă vieţii de zi cu zi. Tânărul edil vrea să fructifice din plin toate colaborările şi cu alte societăţi comerciale pentru a veni în sprijinul concetăţenilor săi pierduţi în sărăcie.

ajutoare centru de zi razvad 5

„Am primit de la OMV Petrom 10.000 de eruo, cu scopul precis de a achiziţiona copiilor de la Cen trul de Zi alimente, îmbrăcăminte şi rechizite şcolare. Ne-am ocupat de lucrul acesta, fiindcă ne pasă de viaţa consătenilor noştri.

Cei la Petrom au avut o colaborare bună cu Primăria Răzvad, bună spunem noi pentru că le-am pus şi câteva condiţii, ei le-au respectat, motiv pentru care noi i-am primit în comună. Este adevărat că au creat şi un nivel de disconfort pentru anumiţi cetăţeni, pe periOada în care ei şi-au desfăşurat lucrările, dar, iată, că acest disconfort este cumva compensat prin acţiunile pe care dumnealor le fac.

Nu este singurul lucru bun pe care l-au realizat în comună. Am betonat împreună cu OMV Petrom şi câteva străzi. Încă o dată, mulţumim OMV Petrom!”, ne-a declarat primarul Emanuel Spătaru.

ajutoare centru de zi razvad 8 ajutoare centru de zi razvad 3 ajutoare centru de zi razvad 4 ajutoare centru de zi razvad 1

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Patru candidați pentru șefia CJAS Dâmbovița

Publicat

pe

Astăzi – 6 mai 2021, s-a dat startul la schimbarea, prin concurs, a managerilor Caselor Județene de Asigurări de Sănătate. Din cei 60 de candidați admiși după selecția dosarelor, doar 33 au intrat în examen, de la ora 10:00. Acesta s-a desfășurat în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență din București.

Sunt județe unde au fost înscriși mai mulți candidați pentru postul de director CJAS. Dâmbovița reprezintă o surpriză în acest sens, fiind reprezentată la această primă etapă a concursului de patru candidați. După testul scris, în termen de patru zile lucrătoare, concurenții vor susține la sediul CNAS un interviu. Președintele acestei instituții, Adrian Gheorghe, ne asigură că a fost organizat un concurs transparent, fără discriminare pe criterii politice sau de altă natură.

Conducerea CNAS susține că vor fi promovați doar acei candidați care au abilități de planificare, organizare, coordonare și control.

În Dâmbovița, la concurs s-au înscris: Cristina Sima – fost șef Compartiment juridic și patrimoniu în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Niculina Sandu – fost manager general CJAS Dâmbovița, Liliana Temergan – angajat CJAS Dâmbovița și Zamfira Ana Maria Dragotă – farmacistă, fiica patronului de la Popasul turistic Șipot din Moroeni, membră în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

10 mai 2021: Start recensământul general agricol

Publicat

pe

În perioada 10 mai – 31 iulie 2021, se va desfășura, în toate utilitățile administrativ-teritoriale din România, recensământul general agricol, cu an de referință 2020. Informațiile vor fi colectate de la utilizatorii suprafețelor agricole și/sau deținătorii de animale.

La nivelul județului Dâmbovița, vor fi recenzate peste 116.000 de exploatații fără personalitate juridică și peste 1.000 de exploatații cu personalitate juridică – ne informează Comisia Județeană condusă de prefectul Aurelian Popa. Participarea la recensământ și furnizarea de informații corecte și complete sunt obligatorii, sub sancțiunea amenzii.

Recensământul general agricol – runda 2020 va evidenția schimbările intervenite de la cel din 2010. Este primul recensământul care se realizează prin intermediul unui chestionar electronic instalat pe un echipament informatic portabil. Informațiile colectate au caracter strict confidențial și vor fi anonimizate imediat după întrarea în sistem.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT