Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO: 53 de copii din Răzvad şi familiile lor au primit ajutoare de la Primărie şi OMV Petrom

Publicat

pe

Astăzi, 10 februarie 2018, a fost o zi de bucurie pentru 53 de copii provenind din familii cu probleme sociale din comuna Răzvad, judeţul Dâmboviţa, care au primit articole de îmbrăcăminte, rechizite şcolare, dulciuri şi alimente de bază în cantităţi consistente. Valoarea unui pachet s-a ridicat la 850 de lei. Acţiunea de binefacere s-a putut materializa datorită unui parteneriat încheiat între Primărie şi OMV Petrom.

ajutoare centru de zi razvad 2

Bunurile au fost împărţite celor 40 de copii care frecventează Centrul de Zi şi altor 13 elevi din localitate, selectaţi în baza unor anchete sociale riguroase. Primarul Emanuel Spătaru ne-a spus că intenţionează să multiplice acţiunile de într-ajutorare a localnicilor nevoiaşi, care au în grijă unul sau mai mulţi copii cărora le asigură cu mare greutate cele de trebuinţă vieţii de zi cu zi. Tânărul edil vrea să fructifice din plin toate colaborările şi cu alte societăţi comerciale pentru a veni în sprijinul concetăţenilor săi pierduţi în sărăcie.

ajutoare centru de zi razvad 5

„Am primit de la OMV Petrom 10.000 de eruo, cu scopul precis de a achiziţiona copiilor de la Cen trul de Zi alimente, îmbrăcăminte şi rechizite şcolare. Ne-am ocupat de lucrul acesta, fiindcă ne pasă de viaţa consătenilor noştri.

Cei la Petrom au avut o colaborare bună cu Primăria Răzvad, bună spunem noi pentru că le-am pus şi câteva condiţii, ei le-au respectat, motiv pentru care noi i-am primit în comună. Este adevărat că au creat şi un nivel de disconfort pentru anumiţi cetăţeni, pe periOada în care ei şi-au desfăşurat lucrările, dar, iată, că acest disconfort este cumva compensat prin acţiunile pe care dumnealor le fac.

Nu este singurul lucru bun pe care l-au realizat în comună. Am betonat împreună cu OMV Petrom şi câteva străzi. Încă o dată, mulţumim OMV Petrom!”, ne-a declarat primarul Emanuel Spătaru.

ajutoare centru de zi razvad 8 ajutoare centru de zi razvad 3 ajutoare centru de zi razvad 4 ajutoare centru de zi razvad 1

ACTUALITATE

Alertă! Cum sunt păcăliți românii care merg în Grecia!

Publicat

pe

Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) avertizează asupra faptului că au apărut site-uri prin intermediul cărora sunt escrocați românii care merg în Grecia și au nevoie să completeze formularul solicitat la intrarea în această țară.

“Cei care călătoresc sau plănuiesc să se deplaseze în Grecia trebuie să fie atenți unde își introduc datele pentru generarea formularului necesar pentru intrarea în țară. Site-ul oficial, recomandat inclusiv de Ministerul Afacerilor Externe, este https://travel.gov.gr.

Au apărut deja site-uri care pot profita de neatenția utilizatorului pentru a-i colecta date cu caracter personal sau date financiare, așa cum putem observa în imaginile de mai jos.

Evitați accesarea surselor neoficiale și nu furnizați date pe astfel de site-uri! Mai mult, în acest caz utilizatorului i s-au cerut inclusiv date de card, deși în mod normal formularul NU specifică necesitatea oferirii acestor detalii”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Moment festiv la Jandarmeria Dâmboviţa. 73 de avansări în grad și 5 ieșiri la pensie

Publicat

pe

Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa a organizat, astăzi – 30 iulie 2021, festivitatea de avansare în gradul următor, la termen, a 73 de militari care au obţinut rezultate deosebite în activitatea profesională.

Au primit noile grade 3 ofiţeri şi 70 de subofiţeri, cu toții fiind felicitați de col. Viorel Matei – inspectoratul șef al IJJ Dâmbovița. De asemenea, comandantul unității a acordat și cinci diplome de apreciere pentru cinci subofițeri care au trecut în rezervă cu drept de pensie.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT