Connect with us

ANUNŢURI

ÎNSCRIERI: Cursuri de instructor sportiv şi preparator fizic

Centrul Român de Studii Sportiv-Educaţionale organizează, la Bucureşti, cursuri de formare profesională cu specializarea instructor sportiv (26 februarie – 6 martie) şi preparator fizic (5-9 martie).

Publicat

pe

Centrul Român de Studii Sportiv-Educaţionale organizează, la Bucureşti, cursuri de formare profesională cu specializarea instructor sportiv (26 februarie – 6 martie) şi preparator fizic (5-9 martie).

Dosarele pentru înscriere se depun la sediul nostru din Bvd. Mărăşeşti, Nr. 76, Sector 4, Bucureşti, până în data de 20 februarie. Număr de contact: 031.425.42.61 sau 0738.593.844 si adresa de e-mail: office@crsse.ro.

Cursul este autorizat de Comisia Municipală din cadrul Agenţiei de Prestaţii Sociale-
Autoritatea Naţională pentru Calificări – Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei şi respectă standardul ocupaţional în vigoare.

ANUNŢURI

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița, anunț solicitare aviz gospodărire a apelor pentru foraj Lucieni

Publicat

pe

de

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA S.A. solicită de la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea, Aviz de gospodărire a apelor pentru DOCUMENTAȚIE TEHNICĂ PENTRU FUNDAMENTAREA SOLICITĂRII AVIZULUI DE GOSPODĂRIRE A APELOR PRIVIND „EXECUȚIE FORAJ DE ALIMENTARE CU APĂ LUCIENI”, județul DÂMBOVIȚA. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul la adresa: municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița, str. IC Brătianu, nr. 50 sau la tel. 0245/614403, fax 0245/611774.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa la adresa menționată, după data apariției anunțului în ziar, în termen de 7 zile.

Citește în continuare

ANUNŢURI

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița, anunț solicitare aviz gospodărire a apelor foraj Dragodana

Publicat

pe

de

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DAMBOVITA S.A. solicită de la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea, Aviz de gospodarire a apelor pentru DOCUMENTATIE TEHNICĂ PENTRU FUNDAMENTAREA SOLICITARII AVIZULUI DE GOSPODARIRE A APELOR PRIVIND „EXECUTIE FORAJ DE ALIMENTARE CU APĂ DRAGODANA, județul DAMBOVITA. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul la adresa: municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița, str. IC Brătianu, nr.50 sau la tel. 0245/614403, fax 0245/611774.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa la adresa menționată după data apariției anuntului în ziar, în termen de 7 zile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT