Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO: Deputatul Cezar Preda, jignit şi tratat cu dispreţ de conducerea COS Târgovişte!

Mai marii Combinatului de Oţeluri Speciale din Târgovişte au răspuns ironic, jignitor, unei întrebări parlamentare pe care deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda a adresat-o ministrului Economiei, nicidecum administratorilor COS. Demnitarul a mărturisit astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că vrea să creadă că patronul nu a citit adresa pe care i-au pus-o pe masă reprezentanţii compartimentului juridic al COS, că dacă ar fi lecturat-o nu ar fi aprobat să fie expediată.

Publicat

pe

„Dacă oficiul juridic i-a pus pe masă patronului o scrisoare şi acesta a citit-o şi a semnat-o, înseamnă că modul în care un administrator înţelege să facă afaceri în România şi să răspundă la întrebările unui parlamentar sunt neconforme cu ceea ce înseamnă Europa. Se vede clar că el nu trăieşte în Europa.

Pe fond, domnii de la Juridic, din Combinat, mi-au spus că nu cunosc situaţia şi că toate secţiile merg, că numai două au fost dezafectate. Domniile lor consideră că merge aerul dinăuntru, că presupun că nu mai sunt utilaje acolo”, a precizat Cezar Preda.

Demnitarul a propus, public, conducerii COS să i se permită să meargă într-o vizită în combinat, însoţit de jurnalişti, pentru a vedea, pe viu, cum stau lucrurile acolo, pentru a fi eliminate suspiciunile că unitatea ar fi pe butuci.

Deputatul PNL l-a invitat astăzi la cabinet, pentru discuţii despre soarta angajaţilor, despre situaţia economică a COS, pe Gabriel Banu, unul dintre liderii sindicatelor din Combinat.

Fiindcă ne aflam încă în sediul cabinetului parlamentar după încheierea conferinţei de presă, am solicitat deputatului Preda să participăm şi noi la discuţiile pe care le va avea cu sindicalistul Banu, pe care îl cunoşteam a fi un lider transparent, comunicativ şi deschis dialogului. Banu s-a arătat ofuscat că ne-a găsit acolo.

„Eu, ca parlamentar de Dâmboviţa, încerc să văd şi eu realitatea, cum stau lucrurile, cum pot să ajut. Subiectele au venit tot de la dumneavoastră, de la colegii din Combinat”, i-a spus deputatul Cezar Preda lui Gabriel Banu.

L-a mai rugat pe liderul sindical să sprijine demersul său de a organiza o vizită cu presa în incinta COS. Banu nu s-a arătat prea încântat de această iniţiativă, dar a promis că va încerca să facă câte ceva…

Cât priveşte participarea ziariştilor la discuţiile dintre el şi deputatul Cezar Preda, sindicalistul nu a acceptat în ruptul capului aşa ceva. Gest nefiresc şi nedemocratic pentru un lider de sindicat pentru care transparenţa şi comunicarea publică ar trebui să fie elemente esenţiale în activitatea întreprinsă în folosul celor pe care îi reprezintă.

gabriel banu - cezar preda

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Ea

    februarie 16, 2018 at 7:54 am

    Daca erau si ziariști la bârfă era democratic .ce tare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Cadou muzical online de Florii, oferit de Centrul Județean de Cultură Dâmboviţa

Publicat

pe

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița vă propune pentru duminică – 25 aprilie, de la ora 17:00, spectacolul muzical online „Primăvara iubirii”, susținut de profesorii Școlii Populare de Arte „Octav Enigărescu”.

„Evenimentul a fost imaginat ca un concept inedit, sub forma unui cadou muzical oferit, de data aceasta, nu de către elevi, ci de cei care îi îndrumă.

Cu accente din repertoriul clasic, așa cum a abordat la pian doamna profesor Andreea Andrei sau ca un tribut adus marilor nume ale muzicii ușoare românești de către profesor Mirablea Grigorescu, cu sensibilitate și pasiune, într-un cadru de vis – Muzeul de Artă din Târgoviște, evenimentul se constituie într-o formă artistică de înaltă ținută.

Iubind muzica și trăind prin ea, Adelin Simion, alături de sora sa, Izabela Radu, au adus în prim-plan piese muzicale ce au făcut înconjurul lumii, dar și o creație proprie, demonstrând reale calități compoziționale.

Alăturată de curând familiei Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, Andreea Rusu, prin vioara ei, a suprins nu doar primăvara, din celebra piesă a marelui compozitor Florin Bogardo, dar și accente misterioase din repertoriul trupei Secret Garden.

Pentru a evidenția pasiunea, talentul, dar, mai ales, dăruirea pentru pian și sonoritățile sale, într-un duo muzical de excepție, concertul se încheie cu performanța extraordinară a doi artiști, Andreea Andrei și Andrei Georgescu, pe acordurile pline de intensitate ale lui Astor Piazzolla din piesa Libertango”, se precizează într-un comunicat remis de Centrul Județean de Cultură Dâmboviţa.

Spectacolul poate fi urmărit pe pagina de Facebook a instituției.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Biletele de acces pentru muzeele din Dâmbovița și Peștera Ialomiței pot fi cumpărate și online

Publicat

pe

Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște a implementat, împreună cu Booktes.com, sistemul de achiziție online a biletelor de acces pentru expozițiile permanente şi temporare ale muzeelor din administrare, dar și pentru Peștera Ialomiței din Munții Bucegi.

De reținut că biletele astfel cumpărate sunt valabile o lună de zile, oferind posibilitatea unei planificări din timp a vizitei. De asemenea, nu este nevoie să fie printate, ci pot fi arătate direct pe telefon sau alt dispozitiv mobil. Acestea sunt accesibile atât pe site-ul www.muzee-dambovitene.ro, la categoria ”Bilete Online” cât și direct din platforma Booktes.com, prin accesarea următorului link: https://booktes.com/evenimente/complexul-national-muzeal-curtea-domneasca-targoviste.

Programul de vizitare al muzeelor aflate în administrarea Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște este următorul:
– Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”: Marţi – Duminică: 9:00 – 13:00 și 14:00 – 18:30.
Având în vedere desfăşurarea lucrărilor de restaurare, în cadrul Ansamblului Monumental „Curtea Domnească” se vor putea vizita doar ruinele Palatului Domnesc şi Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti
– Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Muzeul ”Vasile Blendea”, Casa – Atelier Gheorghe Petraşcu, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de Ofiţeri „Ferdinand I” la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România”, Casa Atelier ”Gabriel Popescu” din localitatea Vulcana – Pandele: Marţi – Duminică: 9.00 – 13:00 și 14:00 – 17:00.
– Casa Memorială ”Ion Luca Caragiale”, Muzeul de Etnografie Pucioasa, Muzeul etnografic ”Dumitru Ulieru” Pietroşiţa: Miercuri – Duminică: 9:00 – 13:00 și 14:00 – 17:00;
Luni, Marţi, primul şi al treilea weekend din fiecare lună: ÎNCHIS
– Ansamblul Brâncovenesc Potlogi: Marţi – Duminică: 9.00 – 13:00 și 14:00 – 18:00;
– Peştera Ialomiţei: Luni – Duminică: 9:00 – 13:00 și 14:00 – 16:00.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT