Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

REACŢIE: Procurorii care inventează şi falsifică probe pun în pericol democraţia!

Oana Vlăducă, deputat PSD de Dâmboviţa, a avut astăzi, 15 februarie 2018, o poziţie fermă împotriva abuzurilor săvârşite de unii procurori de la DNA Ploieşti, împotriva reprezentanţilor statului paralel care lucrează, ascuns, împotriva puterii politice instalate în România prin vot democratic. Înregistrările apărute în spaţiul public cu privire la metodele folosite de magistraţii de la DNA în dosarele instrumentate sunt de o gravitate excepţională şi afectează credibilitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Publicat

pe

Oana Vlăducă, deputat PSD de Dâmboviţa, a avut astăzi, 15 februarie 2018, o poziţie fermă împotriva abuzurilor săvârşite de unii procurori de la DNA Ploieşti, împotriva reprezentanţilor statului paralel care lucrează, ascuns, împotriva puterii politice instalate în România prin vot democratic.

Înregistrările apărute în spaţiul public cu privire la metodele folosite de magistraţii de la DNA în dosarele instrumentate sunt de o gravitate excepţională şi afectează credibilitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

„Este intolerabil ca într-o instituţie a statului de forţă şi importanţă, cum este DNA, să se inventeze şi să se falsifice probe şi înscrisuri. Să se recurgă la şantaj sau la eliminarea unor persoane în scop politic”, a declarat Oana Vlăducă.

Parlamentara PSD nu consideră normală nici reacţia procurorilor anticorupţie de după apariţia dovezilor care incriminează activitatea DNA.

„Probele publicate în media sunt mult prea evidente pentru a fi respinse oricât de mult s-ar întrebuinţa «utilii de serviciu». Aici, nu mai merge cu pixelul albastru. Nu este vorba doar de înregistrări, ci şi de probe falsificate, care pot fi găsite în dosarele DNA”, spune Oana Vlăducă.

Deputata consideră că este vital ca anchetele să stabilească responsabilităţi. Pentru preîntâmpinarea, în viitor, a unor astfel de fapte care ne aminteşte mai mult de stalinism şi de dictaturile din ţările bananiere, crede Oana Vlăducă, trebuie reglementată rapid răspunderea magistraţilor.

„Dacă legea ar fi prevăzut o procedură funcţională privind răspunderea magistraţilor, atunci poate că nu s-ar fi ajuns la astfel de practici. Au făcut ce au făcut pentru că nu le-a fost frică de lege, pentru că au fost convinşi că nu li se poate întâmpla nimic”.

A mai spus Oana Vlăducă că DNA a fost împotriva unor amendamente depuse în Parlament pentru transpunerea în legislaţia românească a directivelor europene privind prezumţia de nevinovăţie şi dreptul la un proces corect.

„Statul paralel nu mai este o invenţie, ci o realitate palpabilă. România nu îşi poate permite un scandal pe termen lung pe acest subiect, care să macine instituţii şi să compromită interese majore ale societăţii doar de dragul unor orgolii personale. Este nevoie de acţiune şi de decizie rapidă şi oportună”, a concluzionat deputata PSD oana Vlăducă.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    februarie 16, 2018 at 7:40 pm

    dacă tot am sărit gardul în grădina asta, să-ți zic ceva, tovărășico: problema „statului paralel” și a diversiunilor de zi cu zi se rezolvă natural numai prin moartea voastră politică.
    cît mai trăiți la putere NU VĂ ATINGEȚI DE LEGEA PENSIILOR că am văzut cum v-ați bătut joc de salariați! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spectacol în scop caritabil la Târgovişte. Implică-te şi tu!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Facebook / Cursuri Dans "All For Dance" Târgoviste‎)

Miercuri – 18 decembrie 2019, Asociaţia Clubul de Dans Sportiv „All for Dance” Târgovişte organizează, împreună cu Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa, Fundaţia pentru Tineret Dâmboviţa, Fundaţia Culturală „Ghiocelul” şi Societatea Astronomică Română de Meteori, spectacolul caritabil „Să fii mai bun”. Colinde, dans, muzică, teatru şi expoziţie de astrofotografie!

Evenimentul va avea loc la Casa Tineretului şi va începe la ora 18:00, iar intrarea în sală se va face pe bază de donaţii, respectiv produse alimentare neperisabile, care să fie distribuite ulterior unor elevi care provin din familii cu o situaţie materială precară.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sute de copii l-au întâmpinat pe Moş Crăciun la Târgovişte, în ciuda ploii!

Publicat

pe

A plouat mărunt şi rece la Târgovişte, în această seară, dar asta nu l-a împiedicat pe Moş Crăciun să vină în oraş, unde l-au aşteptat sute de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici. Nu au lipsit primarul Daniel Cristian Stan şi viceprimarul Cătălin Rădulescu, administraţia publică locală fiind cea care a înlesnit drumul lui Moş Crăciun către Târgovişte.

Au fost momente de bucurie deplină, iar alaiul de spiriduşi, zâne şi oameni de zăpadă a pornit, cum este obiceiul de câţiva ani încoace, în paradă pe traseul Teatrul Tony Bulandra – Bulevardul Carol I – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Bulevardul Libertăţii – Piaţa Mihai Viteazul, unde Moşul cel darnic le-a împărţit cadouri tuturor copiilor prezenţi.

Reamintim că Moş Crăciun se va afla în Piaţa Mihai Viteazul şi în următoarele două seri, începând cu ora 17:00, iar de luni, 16 decembrie, va putea fi întâlnit, toată săptămâna viitoare, la sediul Primăriei Târgovişte, unde, de asemenea, va împărţi daruri copiilor.

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT