Conectați-vă cu noi

POLITIC

USR va ataca la CCR înfiinţarea Comisiei speciale de verificare a activităţii SPP

Uniunea Salvaţi România nu este de acord cu înfiinţarea unei noi comisii parlamentare speciale, considerând că, în acest fel, se continuă propaganda statului paralel. Reprezentanţii USR sunt decişi să conteste la Curtea Constituţională hotărârea adoptată astăzi în Parlamentul României.

Publicat

pe

Uniunea Salvaţi România nu este de acord cu înfiinţarea unei noi comisii parlamentare speciale, considerând că, în acest fel, se continuă propaganda statului paralel. Reprezentanţii USR sunt decişi să conteste la Curtea Constituţională hotărârea adoptată astăzi în Parlamentul României.

”Verificarea activităţii directorului Serviciului de Protecţie şi Pază nu este de competența unei comisii speciale, înfiinţată cu dedicaţie, pentru că domnul Dragnea vrea să continue propaganda statului paralel. SPP îşi desfăşoară activitatea sub organizarea şi coordonarea Consiliului Superior de Apărare al Ţării, iar directorul SPP, care este propus de CSAT, prezintă rapoarte cu privire la îndeplinirea atribuţiilor ce îi revin în faţa Comisiilor pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Parlament. Așa este legea, iar aceste comisii există şi funcţionează, nu este nevoie de înființarea unei comisii speciale în Parlament”, a explicat deputatul USR Bogdan Rodeanu – membru în Comisia de apărare din Camera Deputaților.

În opinia USR, comisia de anchetă pentru verificarea activității șefului SPP este o nouă fumigenă marca PSD-ALDE, menită să distragă atenția de la problemele majore din România: salariile reduse în urma revoluției fiscale, prețuri mai mari în magazine și rate mai mari la credite, autostrăzi neterminate și șosele pline de gropi, spitale insalubre, școli fără autorizații de funcționare și cu toalete în curte.

Dâmboviţa

Alegerile din 10 ianuarie, prilej de ascuțit săbiile în PSD Dâmbovița!

Publicat

pe

Pe 10 ianuarie 2020, s-a anunţat conferinţă judeţeană de alegeri la PSD Dâmbovița. Spun sursele noastre că, la aceea dată, dacă nu va apărea o altă amânare, şi-a anunţat prezenţa şi Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

Deocamdată, oficial, nu au fost date publicităţii numele celor care vor candida pentru funcţia de lider al social-democraţilor dâmboviţeni. Ştim, din interiorul partidului, că, în această competiţie internă, vor intra deputatul Corneliu Ştefan, senatorul Titus Corlăţean şi actuala preşedintă – Rovana Plumb, dacă nu cumva Bucureştiul îi va recomanda să stea deoparte.

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, nu şi-a exprimat încă dorinţa de a candida, deşi a tras numeroase semnale care să arate că o va face. Oprea, spun informatorii noştri din partid, deocamdată, înceacă să-şi fidelize mai mulţi primari, în special pe cei din zona de sud şi de est a judeţului.

Am auzit că, de sărbători, fiindcă tot este excedent bugetar, adică rămâne o căruţă de bani necheltuiţi, CJ Dâmbovița ar fi pregătit vreo patru mii de pachete tip cadouri, pe care să le distribuie, în special către comunele cu edili care îi sunt devotaţi.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Senatorul Țuțuianu, pregătit să-şi scoată biroul în fața Consiliului Județean Dâmbovița!

Publicat

pe

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a dat de înţeles că, de la 1 ianuarie 2020, nu va prelungi contractele de închiriere pentru cabinetele parlamentare ale parlamentarilor PRO România – senatorul Adrian Ţuţuianu şi deputata Oana Vlăducă.

Auzind acest lucru, fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa a spus că, în cazul în care se va acţiona în acest mod, ca formă de protest, îşi va scoate biroul în faţa sediului Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Senatorul Ţuţuianu va acorda audienţe cetăţenilor în stradă şi, totodată, le va spune ce i s-a întâmplat.

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT