Connect with us

ADMINISTRAŢIE

VIDEO: Consilierii PNL de la Corbii Mari se opun dezvoltării comunei! Vezi lista de investiţii!

„Am plecat de la şcoli cu WC-ul în fundul curţii, fără apă, fără… şi am ajuns să ne opunem dezvoltării”, ne-a declarat primarul Ionuţ Bănică.

Publicat

pe

Patimile politice n-ar trebui să ţină în loc dezvoltarea unei comunităţi. Odată încheiată campania electorală, aleşii, indiferent ce partid reprezintă, ar trebui să pună înainte de toate interesul localităţii. Din păcate, de foarte multe ori, situaţia este exact pe dos, aşa cum se întâmplă, spre exemplu, în comuna Corbii Mari, din judeţul Dâmboviţa. Pentru al doilea an consecutiv, consilierii PNL s-au opus proiectelor de dezvoltare iniţiate de primarul Ionuţ Bănică.

Privind lista de investiţii, îţi dai cu uşurinţă seama că motivul nu poate fi altul decât acela că edilul este de la PSD! Altă explicaţie nu poţi găsi când afli că au votat împotriva modernizării instituţiilor de învăţământ, împotriva construirii unui dispensar medical, împotriva asfaltării drumurilor, împotriva proiectelor de apă şi canalizare, ca să nominalizăm doar cele mai importante Investiţii. În total, administraţia de la Cobii Mari are în vedere, anul acesta, 45 de obiective!

„Am primit doar votul consilierilor PSD şi regret faptul că domnii de la PNL se opun dezvoltării comunei Corbii Mari. Au votat împotriva bugetului localităţii, deşi, la discuţiile pe care le-am avut în şedinţa de comisii, n-au ridicat probleme, n-au depus niciun amendament… Pur şi simplu, se opun dezvoltării comunei. Din punctul meu de vedere, nu cred că un ales local trebuie să se opună dezvoltării unei comunităţi. V-am citit exact lista de investiţii.

Nu am cheltuit bani anapoda. Comentariul a fost că de ce am prevăzut 80.000 de lei pentru activităţi culturale. Vrem să organizăm, în luna mai, zilele comunei, vrem să organizăm manifestări de 1 decembrie, fiind Centenatul Marii Uniri, vrem să organizăm acţiuni de 1 iunie, plus diverse alte activităţi. aici au ridicat un semn de întrebare, le-am explicat, după care au spus da, dar votăm împotrivă.

Aveam aşteptări ca întregul Consiliu Local să fie alături de dezvoltarea comunităţii, pentru că noi nu avem nicio utilitate în comună. Am plecat de la şcoli cu WC-ul în fundul curţii, fără apă, fără… şi am ajuns să ne opunem dezvoltării”, ne-a declarat primarul Ionuţ Bănică.

Configuraţia Consiliului Local Corbii Mari pentru legislatura 2016-2020 este următoarea: şase aleşi PNL şi nouă de la PSD. Din cei şase consilieri liberali, cinci s-au regăsit şi în mandatul 2012-2016. Ionuţ Bănică a fost votat primar al comunei Corbii Mari în iunie 2016 şi a dovedit, într-un an şi jumătate, că poate să schimbe înfăţişarea localităţii, materializând deja proiecte importante. Între acestea, şase instituţii de învăţământ la standarde europene. Odadă cu schimbarea edilului, bugetul comunei Corbii Mari a fost aprobat numai cu votul consilierilor PSD. Păcat, cu aşa listă de investiţii! Cetăţenii ar trebui să ţină seama şi la următoarele alegeri să voteze şi ei împotriva celor care s-au opus ca localitatea Corbii Mari să intre în rândul lumii!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primarul de la Răzvad, apel către locuitorii comunei

Publicat

pe

Emanuel Spătaru, primarul de la Răzvad, a lansat astăzi un nou apel către locuitorii comunei, să îndure cu răbdare traficul infernal întrucât scopul este de a realiza două proiecte extrem de importante pentru comunitate, unul implementat de administraţia de la Răzvad și celălalt – de către Consiliului Județean Dâmboviţa.

„Dragii mei, vă înțeleg pe toți, de aceea vă rog să mă înțelegeți și voi! De mai bine de 3 săptămâni, am început lucrările la rețeaua de canalizare. Tot cam de atunci, au început lucrările și pe DJ 712, lucru care a aglomerat extraordinar de mult traficul în comuna Răzvad.

Văzând situația creată, am decis să lucrăm pe timp de noapte, expunâdu-ne la riscuri mari, însă am făcut-o!

Sunt situații unde, fie adâncimea este prea mare, fie sunt foarte multe conducte, cabluri etc., astfel că ne obligă să lucrăm ocazional și ziua, ca și acum, când avem nevoie să lucrăm ziua. Răzvad are nevoie de rețea de canalizare! O așteaptă de mai bine de 25 de ani, de aceea vă rog să îndurăm cu toții acest trafic infernal pentru scurt timp, pentru a realiza un bun necesar. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere”!

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Parcul de lângă Dâmboviţa Mall se deschide pe 1 iunie. FOTO

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat, astăzi – 18 mai 2021, că parcul de lângă Dâmboviţa Mall se va deschide în data de 1 iunie. Cu acest prilej, administrația publică locală va organiza acolo mai multe activități pentru copii.

„Este cel mai nou parc din municipiul Târgoviște, o investiție realizată cu fonduri europene nerambursabile. Este vorba de o suprafață de 16.000 mp.

Au fost plantați peste 500 de arbori și arbuști. De asemenea, au fost gazonați 14.000 mp. Este o zonă foarte-foarte verde, cu pistă de biciclete, cu fântâni, cu bănci inteligente, cu iluminat, cu tot ceea ce este necesar pentru a se petrece câteva ore agreabile.

Nu este însă ultima investiție de acest tip la care lucrăm. Mai avem și parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, care este ceva mai mare, undeva la 5 hectare ce vor fi transformate radical”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea finanțării pentru parcul de la Dâmboviţa Mall se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT