Conectați-vă cu noi

SPORT

Cine va câştiga UEFA Champions League în acest sezon?

S-au desfăşurat deja meciuri din prima faza a optimilor UEFA Champions League şi pariorii ţi fac calculele pentru următoarele partide, pentru soarta calificării, dar şi… pentru ce echipe ajung în finală şi cine are cele mai multe şanse să cucerească trofeul atât de mult râvnit. În prim-plan se află duelul Real Madrid – PSG. Mulţi consideră că echipa care va reuşi să se califice în urma acestei lupte directe va avea şanse enorme de a câştiga UEFA Champions League, sezonul 2017 – 2018.

Publicat

pe

S-au desfăşurat deja meciuri din prima faza a optimilor UEFA Champions League şi pariorii ţi fac calculele pentru următoarele partide, pentru soarta calificării, dar şi… pentru ce echipe ajung în finală şi cine are cele mai multe şanse să cucerească trofeul atât de mult râvnit.

În prim-plan se află duelul Real Madrid – PSG. Mulţi consideră că echipa care va reuşi să se califice în urma acestei lupte directe va avea şanse enorme de a câştiga UEFA Champions League, sezonul 2017 – 2018. Primul meci s-a terminat cu victoria celor de la Real Madrid, pe teren propriu, scor 3-1. Să nu uităm însă că PSG a condus cu 1-0 şi a arătat că ar avea capacitatea de a provoca o surpriză în retur. Francezii au nevoie totuşi de un scor greu de obţinut în Spania, 2-0 sau 3-1 (pentru a duce meciul în prelungiri). Este destul de greu ca defensiva catalanilor să fie păcălită de atâtea ori, dar nimic nu este imposibil la un asemenea nivel.

Pentru Real Madrid, UCL înseamna totul sau nimic

Real Madrid are un sezon ratat în La Liga, acolo unde a pierdut contactul cu prima poziţie. Cristiano Ronaldo şi echipa sa au de luat aşadar o revanşă în faţa fanilor, iar câştigarea Ligii Campionilor ar fi varianta ideală. De cealaltă parte, PSG şi-a întărit formaţia cu nume mari, ajungând să consemneze recorduri absolute în materie de transferuri (ba chiar este anchetată de UEFA în materie de fair-play financiar).

Chelsea, şanse mici de a mai trece de FC Barcelona

Liderul din La Liga, Barcelona, este o altă echipă favorită la câştigarea trofeului UEFA Champions League. Catalanii au reuşit în primul meci să termine la egalitate la Londra, 1-1, iar acum au prima şansă de a câştiga meciul retur (de fapt, se pot califica până şi la 0-0). Cota lui Chelsea pentru victorie la Barcelona este 6,50, ceea ce arată cât de puţin probabil este acest scenariu…

La pariuri sportive, echipele mari sunt evident în prim-plan. Pariorii sunt interesaţi şi de Livepool (5-0 cu Porto), Manchester City (4-0 cu Basel), Tottenham şi Juventus. Bayern Munchen, Roma, Manchester United şi Sevilla sunt şi ele adesea prezente pe website-urile cu ponturi pariuri online pe UEFA Champions League.

Cine are cele mai multe şanse la trofeu?

Din punct de vedere al cotelor, cum arată „clasamentul” şanselor la câştigarea trofeului Ligii Campionilor în acest sezon? La data redactării prezentului articol (cotele se modifică destul de des, în funcţie de evoluţia echipelor, inclusiv în campionatele naţionale), Manchester City este principala favorită la Unibet – cota 4,25. Urmează mai multe echipe cu cota egală, 6,00: Bayern Munchen, FC Barcelona, Real Madrid. Liverpool are cota 11,00, iar PSG are cota 12,00 – o oportunitate excelentă de pariere pentru cei care cred în PSG, căci cu siguranţă, dacă vor trece de catalani, francezii vor avea o cotă probabil între 3,00 şi 5,00.

Succesul UEFA Champions League

Farmecul meciurilor din UEFA Champions League i-a cucerit şi pe români. Audienţele TV ale meciurilor arată perfect acest lucru, precum şi apetitul pentru ştiri, informaţii, ponturi şi… pariuri sportive. În biletul zilei, Liga Campionilor este foarte des prezentă, atât timp cât sunt programate în respectiva perioadă meciuri din această competiţie. Românii sunt foarte receptivi la pariurile sportive online, având de unde alege: o mulţime de agenţii de pariuri online licenţiate îi „curtează” cu cote promoţionale şi diverse bonusuri de bun venit.

ACTUALITATE

Campionatul Naţional de Off Road 2019 are, pentru al şaselea an, o etapă la Târgovişte

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.autoexpert.ro)

În perioada 31 octombrie – 3 octombrie, Clubul Off Road București CORB 44 organizează la Târgovişte, cea de a VII-a etapa a Campionatului Naţional de Off Road 2019, în parteneriat cu Primăria Târgovişte, Instituţia Prefectului Dâmboviţa, Consiliul Judeţean şi Regia Naţională a Pădurilor Romsilva.

„Echipa de organizare CORB44 promite și pentru acest an trasee inedite care vor pune la încercare atât abilitățile de pilotaj cât și pe cele de navigare, pentru toate clasele sportive Standard A, B și C, Open, SSV, Extrem cât și pentru cele două clase Promo și Hobby. Fiecare zi de competiție are pentru toate clasele, diferențiat ca dificultate, trasee între 60 și 90 km lungime.

Este al șaselea an cand CORB 44 orgganizeaza etape în Campionat iar anul acesta, clubul sportiv vine și cu o surpriză pentru concurenții ce nu au reusit să își pună la punct mașinile pentru a participa în cadrul Campionatului. Se ofera astfel șansa de a parcurge traseele clasei Standard cot la cot cu echipajele deja consacrate ale acestui sport, dacă se înscriu la clasa Promo în cadrul CORB Adventure Days 2019 powered by FORD TRUCKS. Pentru a putea participa la această clasă, care nu punctează în cadrul Campionatului National, mașinile trebuie sa respecte specificatiile tehnice ale masinilor de la clasa Standard, dar NU trebuie să fie dotate cu rollcage sau rollbar.

Clasa Hobby este tratată și în acest an ca o clasă pentru începători, antrenament pentru navigatori și verificare a capacității fiecăruia de a participa, in echipa, la clasele superioare din cadrul Campionatului, oferind astfel ocazia concurenților de a se acomoda cu atmosfera unei etape și cu viitorii adversari. Copiloții vor avea ocazia să navigheze pe road book, dar ca masură de siguranță li se va oferi și track pentru confirmarea pozițiilor. Traseul va fi unul foarte apropiat ca nivel de dificultate de clasa Standard, în consecință vor putea intra în teren numai masini de teren cu tracțiune 4×4 și anvelope cu profil minim AT”, precizează echipa CORB44 pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Programul competiţiei:
Joi, 31 octombrie – hotel Valahia
10:00 – 22:00 inscrierea, verificarea tehnica, cazare
19:00 – 23:00 cina

Vineri, 1 noiembrie – ziua 1 concurs
08:00 – 09:00 mic dejun
09:00 breifing/ sedinta tehnica in zona parcului tehnic
9:30 start oficial CAD 2019
10:00 start tehnic din zona comunei Sotanga
17:00 finish preconizat ziua 1
20:00 cina

Sâmbătă, 2 noiembrie
08:00 – 09:00 mic dejun
09:00 breifing/ sedinta tehnica in zona parcului tehnic
10:00 start ziua 2 din zona comunei Sotanga
17:00 finish preconizat ziua 2
20:00 cina

Duminică, 3 noiembrie – ziua 3 concurs (Proba Speciala + Trial)
08:30 – 09:30 mic dejun
10:00 start Proba Speciala/Trial
14:00 terminarea Probei Speciale/Trialului (estimare)
14:30 Festivitatea de Premiere

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concursul montan „Cupa Floare de Colţ” a ajuns la cea de-a IV-a ediţie

Publicat

pe

Asociaţia Ecologică Floare de Colţ derulează, în perioada 18-20 octombrie 2019, în parteneriat cu Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” – Centrul Local „Naparis”, activităţile practice ale proiectului „Cupa Floare de Colţ”, ediţia a IV-a. Este vorba despre un concurs tematic cu probe de turism montan specializat organizat în Munţii Bucegi şi Leaota, cu finanţare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

Vor participa şapte echipe de câte patru tineri (două fete şi doi băieţi), cu vârsta între 14 şi 20 de ani, din judeţul Dâmboviţa, reprezentând unităţi de învăţământ sau ONG-uri. Printre probele de concurs se numără: drumeţie montană, orientare turistică, căţărare la stâncă, coborâre în rapel, activităţi de ecologizare şi probe teoretice specifice.

„Proiectul reprezintă a 90-a etapă a programului «Natura ne învaţă primii paşi în viaţă» al Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ, program care a implicat până în prezent peste 4.400 de persoane”, ne-a spus Ileana Bocanciu – preşedinte AEFC.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web