Connect with us

SPORT

BASCHET: CSM Târgovişte, nicio înfrângere în faza a doua a Ligii 1!

Publicat

pe

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul Ligii 1, după ce a învins Universitatea CSM Oradea, scor 64-55. meciul s-a disputat duminică, 25 februarie, la Târgovişte.

Pentru echipa antrenată de Cătălin Tănase şi condusă de Ioan Valerian, au marcat: Toma Larisa – 14p, Ghita Nicoleta Alexandra – 14p, Chivu Alina – 11p, Daiana Maria Tanase – 8p, Vaida Erika Laura – 5p, Popescu Carla Antonia – 5p, Deni Vati – 3p, Stefania Cătinean – 3p şi Shanita Arnold – 1p.

Fetele antrenate de Cătălin Tănase traversează o perioadă foarte bună, înregistrând până acum numai victorii în faza a doua a Ligii 1 – Grupa Semifinală I-A. Următorul meci oficial este programat pe 18 martie. Dâmboviţencele vor întâlni, tot pe teren propriu, Sportul Studenţesc, echipă aflată pe locul 7.

Foto ©️ Dudea Cristian

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

10 medaliile câștigate în acest weekend de sportivii de la Clubul Rizea Wushu Târgoviște

Publicat

pe

La sfârșitul acestei săptămâni, sportivii de la Clubul Rizea Wushu Târgoviște, antrenați de Angel Mihai și Constantin Rizea, au participat la Campionatul Național de Wushu Kung Fu. Competiția s-a desfășurat la Sala Polivalentă din București.

Luptătorii dâmbovițeni s-au întors acasă cu 10 medalii: 2 de aur, 4 de argint și 4 de bronz. La această competiție de anvergură națională s-au înfruntat sportivi de la 8 cluburi din România.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Chindia Târgoviște și-a redus datoriile cu 1,6 milioane de lei. VIDEO

Publicat

pe

Fidel promisiunii pe care a făcut-o la preluarea mandatului de președinte al AFC Chindia Târgoviște, îndsta de 16 februarie 2024, Gabriel Boriga a organizat, astăzi – 29 februarie 2024, deja săptămânala conferință de presă de prezentare a schimbărilor survenite la nivelul Clubului, din punct de vedere administrativ și financiar. În plan sportiv, comunicarea noutăților îi revine antrenorului echipei – italianul Diego Longo.

Principala veste transmisă astăzi de președintele Gabriel Boriga este aceea că au fost achitate o parte din datoriile care pun Clubul în dificultate. Astfel, dacă la 31 ianuarie, Chindia avea de plătit 6,2 milioane de lei, în acest moment suma a fost redusă la 4,6 milioane de lei. Scăderea se datorează intervenției celor doi asociați – Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște. Săptămâna trecută s-au plătit toate drepturile financiare ale jucătorilor, antrenorilor, membrilor staff-ului tehnic și administrativ până la data de 31 decembrie 2023, inclusiv.

De asemenea, în această săptămână, a fost închis încă un litigiu cu un fost jucător al echipei. A declarat Gabriel Boriga că speră să rezolve, în cel mai scurt timp, toate litigiile Clubului, astfel încât să nu între sub niciun fel de incidență, administrativă sau juridică. Totodată, Chindia se ține și de eșalonare la plată convenite cu ANAF, astfel încât să nu îi fie puse popriri pe conturi.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite