Conectați-vă cu noi

SPORT

FOTBAL: Chindia Târgovişte întâlneşte Foresta Suceava, în deplasare

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.banatulazi.ro)

Sâmbătă, 10 martie, Chindia Târgovişte joacă în deplasare, împotriva Forestei Suceava. Partida va începe la ora 11:00 şi contează pentru etapa cu numărul 24 a Ligii 2. În meciul tur, târgoviştenii s-au impus, acasă, cu 6-0 (etapa 5 – sâmbătă, 25 august 2017).

În prima etapă oficială din 2018, Chindia a învins ASU Politehnica Timişoara, 1-2, după o revenire spectaculoasă pe final de joc. Au marcat Licu (83) și Cherchez (89), după ce bănăţenii au condus din minutul 20.

Reamintim că disputele din weekend-ul trecut au fost reprogramate, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pentru miercuri – 28 martie, începând cu ora 15:00. Chindia va întâlni atunci, pe teren propriu, Ştiinţa Miroslava. Pe 17 martie, în etapa nr. 25, târgoviştenii joacă acasă împotriva echipei Luceafărul Oradea.

Cu 45 de puncte acumulate până acum, Chindia ocupă locul III în clasament, după Dunărea Călăraşi – 50 p şi AFC Hermannstadt – 49 p. Pe poziţia a IV-a se situează CS Afumaţi, cu 41 de puncte.

Dacă îşi păstrează poziţia în clasament, Chindia va susţine un meci de baraj pentru promovarea în Liga 1. Echipele de pe primele două locuri vor promova direct.

ACTUALITATE

Hai să te îndrăgostești de sport!, proiect derulat în Ploieşti

Publicat

pe

Ploiești Basketball și Consiliul Județean Prahova și-au unit forțele în proiectul ”Hai să te îndrăgostești de sport!” și au adus 350 de copii de la şcolile din Ploieşti fără săli de sport care să respecte normele minime de funcţionare în Sala Olimpia, pentru un antrenament special!

„Proiectul, care s-a desfășurat între 30 septembrie și 9 octombrie, a avut ca obiectiv popularizarea sportului în rândul elevilor de clasa a II-a, a III-a și a IV-a și care își desfășoară orele de educație fizică într-o sală mai mică de 200 mp, improvizată în sala de clasă sau chiar pe coridorul școlii.

Copiii au fost preluați de la unitățile lor de învățământ și aduși în sala Olimpia, unde au efectuat un antrenament specific de baschet, sub atenta supraveghere a antrenorilor clubului. Micuții elevi au alergat, au aruncat la coș și, la final, au plecat cu cadouri”, spune Ionuţ Urzeală – preşedinte Ploiești Basketball.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Campionatul Naţional de Off Road 2019 are, pentru al şaselea an, o etapă la Târgovişte

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.autoexpert.ro)

În perioada 31 octombrie – 3 octombrie, Clubul Off Road București CORB 44 organizează la Târgovişte, cea de a VII-a etapa a Campionatului Naţional de Off Road 2019, în parteneriat cu Primăria Târgovişte, Instituţia Prefectului Dâmboviţa, Consiliul Judeţean şi Regia Naţională a Pădurilor Romsilva.

„Echipa de organizare CORB44 promite și pentru acest an trasee inedite care vor pune la încercare atât abilitățile de pilotaj cât și pe cele de navigare, pentru toate clasele sportive Standard A, B și C, Open, SSV, Extrem cât și pentru cele două clase Promo și Hobby. Fiecare zi de competiție are pentru toate clasele, diferențiat ca dificultate, trasee între 60 și 90 km lungime.

Este al șaselea an cand CORB 44 orgganizeaza etape în Campionat iar anul acesta, clubul sportiv vine și cu o surpriză pentru concurenții ce nu au reusit să își pună la punct mașinile pentru a participa în cadrul Campionatului. Se ofera astfel șansa de a parcurge traseele clasei Standard cot la cot cu echipajele deja consacrate ale acestui sport, dacă se înscriu la clasa Promo în cadrul CORB Adventure Days 2019 powered by FORD TRUCKS. Pentru a putea participa la această clasă, care nu punctează în cadrul Campionatului National, mașinile trebuie sa respecte specificatiile tehnice ale masinilor de la clasa Standard, dar NU trebuie să fie dotate cu rollcage sau rollbar.

Clasa Hobby este tratată și în acest an ca o clasă pentru începători, antrenament pentru navigatori și verificare a capacității fiecăruia de a participa, in echipa, la clasele superioare din cadrul Campionatului, oferind astfel ocazia concurenților de a se acomoda cu atmosfera unei etape și cu viitorii adversari. Copiloții vor avea ocazia să navigheze pe road book, dar ca masură de siguranță li se va oferi și track pentru confirmarea pozițiilor. Traseul va fi unul foarte apropiat ca nivel de dificultate de clasa Standard, în consecință vor putea intra în teren numai masini de teren cu tracțiune 4×4 și anvelope cu profil minim AT”, precizează echipa CORB44 pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Programul competiţiei:
Joi, 31 octombrie – hotel Valahia
10:00 – 22:00 inscrierea, verificarea tehnica, cazare
19:00 – 23:00 cina

Vineri, 1 noiembrie – ziua 1 concurs
08:00 – 09:00 mic dejun
09:00 breifing/ sedinta tehnica in zona parcului tehnic
9:30 start oficial CAD 2019
10:00 start tehnic din zona comunei Sotanga
17:00 finish preconizat ziua 1
20:00 cina

Sâmbătă, 2 noiembrie
08:00 – 09:00 mic dejun
09:00 breifing/ sedinta tehnica in zona parcului tehnic
10:00 start ziua 2 din zona comunei Sotanga
17:00 finish preconizat ziua 2
20:00 cina

Duminică, 3 noiembrie – ziua 3 concurs (Proba Speciala + Trial)
08:30 – 09:30 mic dejun
10:00 start Proba Speciala/Trial
14:00 terminarea Probei Speciale/Trialului (estimare)
14:30 Festivitatea de Premiere

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web