Conectați-vă cu noi

Argeș

ARGEŞ: Suspecţi de cămătărie, reţinuţi după 6 ani! Între timp s-au apucat şi de furt!

Publicat

pe

Poliţiştii din Curtea de Argeş au ridicat bunuri a căror valoare depăşeşte 250.000 de euro, urmare celor 12 percheziţii efectuate la persoane bănuite de cămătărie şi furt. De asemenea, la locuinţele suspecţilor au descoperit 53.000 de lei şi 25.700 de euro, sume care provin tot din săvârşirea de infracţiuni.

Oamenii legii au săltat pentru audieri 25 de persoane. Ulterior, şase bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Începând cu anul 2012, cei în cauză au acordat cu titlu de împrumut diferite sume de bani, percepând dobândă. Totodată, în 2017, aceştia au început să fure bunuri din societăţi comerciale de pe teritoriul judeţului Argeş.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

Argeș

Eforturile pompierilor merită ca mielul acesta să nu ajungă pe masa de Paști…

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au îndeplinit, din nou, o misiune aparte, de această dată pentru salvarea unui miel care a căzut în râul Bratia și a fost purtat de curenți într-o porțiune uscată a unei peșteri din zona localității Broșteni.

Misiunea a durat aproximativ o oră și jumătate, spațiul unde rămăsese blocat mielul fiind foarte strâmt, iar apa are adâncă și foarte rece.

Până la urmă, unul dintre paramedicii SMURD din cadrul ISU Argeș, plt. maj. Marius Solomon, a reușit să se strecoare până la bietul animăluț și să-l aducă la mal în siguranță.

Sperăm ca toate aceste eforturi depuse de pompieri să-l determine pe proprietar să nu sacrifice mielul pentru masa de Paști…

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT