Connect with us

Argeș

ARGEŞ: Militarii jandarmi, cu ochii pe hoţii de lemne din zona Câmpulung!

Publicat

pe

Sursa foto: IJJ Argeş

Jandarmii din cadrul Detaşamentului 7 Câmpulung au acţionat, în acest sfârşit de săptămână, pentru prevenirea şi combaterea sustragerilor de material lemnos în zona comunelor Bughea de Sus, Lereşti şi Valea Mare-Pravăţ.

Militarii au prins la furat mai mulţi bărbaţi şi au aplicat amenzi contravenţionale în valoare totală de 9.000 de lei. De asemenea, jandarmii au sancţionat cu 100 de lei o femeie care a refuzat să le furnizeze datele necesare pentru stabilirea identităţii.

Materialul lemnos a fost ridicat de la făptuitori şi predat în custodie Ocolului Silvic Câmpulung. Totodată, s-a procedat la întocmirea documentelor de constatare conform legislaţiei în vigoare.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Service auto în flăcări! 25 de pompieri mobilizați pentru stingerea incendiului

Publicat

pe

Incendiu violent, azi-noapte, la un service auto din municipiul Pitești. La fața locului au fost mobilizați peste 25 de pompieri din Pitești, Bradu și Mioveni, cu cinci autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de cercetare CBRN și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție ISU, focul se manifesta pe aproximativ 70 mp, cu degajări mari de fum. Au fost afectate și două autoturisme care se aflau în fața construcției. Pompierii au reușit să oprească propagarea incendiului la hala din imediata apropiere. Din fericire, nu au rezultat victime.

Clădirea care a ars era construită din panouri sandwich. Deocamdată, nu a fost stabilită cauza care a dus la izbucnirea focului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Incendiu la un magazin de piese auto din Pitești

Publicat

pe

Incendiu violent, în această după-amiază, la un magazin de piese auto din Pitești, situat într-o clădire de pe strada Dumbravei. Potrivit ISU Argeș, în interior se aflau și recipiente cu gaze sau substanțe inflamabile deteriorate, biciclete electrice și baterii, iar în vecinătate funcționa o unitate de învățământ, din care s-au evacuat pe cont propriu trei adulți și opt copii.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, pe o suprafață de aproximativ 50 mp, cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș a preluat și transportat la spital un bărbat de 35 de ani, cu arsuri la nivelul corpului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

UPDATE:
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost utilizarea în spațiu închis a unui echipament care a produs scântei în apropierea unor substanțe inflamabile, provocându-se aprinderea vaporilor din atmosfera, ce ar fi condus la producea unei deflagrații.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite