Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

VIDEO: A fost aruncat din maşină de prietenii cu care a consumat droguri!

Publicat

pe

Sursa foto: www.ziarulargesenilor.ro

Piteşteanul în vârstă de 28 de ani, care a fost găsit decedat pe o stradă din cartierul Trivale, a fost aruncat din maşină de prietenii cu care a consumat droguri. Aseară, autoturismul descris de martori, un Volkswagen Touareg, a fost identificat în trafic de un echipaj al Jandarmeriei Argeş, iar cele patru persoane din interior, conducătorul auto şi trei fete, au fost conduse la Poliţie pentru cercetări. Surse judiciare au declarat că toţi erau sub influenţa drogurilor.

Şoferul are 20 de ani şi va fi cercetat în stare de libertate pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă. Potrivit Adevărul, numele tânărului apare, alături de alte două persoane, într-un dosar de tentativă de omor şi distrugere aflat în faza de urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Bărbatul care a decedat a fost reţinut anul trecut pentru trafic de droguri.

VIDEO

ACTUALITATE

Atenţie! Amânarea ratelor la bănci este o mare capcană! Se va calcula dobândă la dobândă!

Publicat

pe

Sursa foto: https://andreicenusa.ro

Românilor care îşi amână plata ratelor la bănci, indiferent că vorbim de persoane fizice sau juridice, li se vor calcula dobânzi la dobânzi – atrage atenţia senatorul Adrian Ţuţuianu, care spune că Ordonanţa de Guvern este, de fapt, o mare capcană pentru debitori şi îi favorizează pe creditori!

„Dobânda datorată pentru sumele aferente ratelor care se suspendă se capitalizează la soldul creditului existent este capcana acestei ordonanţe. În condiţii normale, se permitea un asemenea lucru , numai că noi nu suntem într-o situaţie normală. Ca urmare, cei care vor amâna plata ratelor, pe o perioadă de maximum 9 luni de zile, trebuie să ştie că se calculează în continuare dobânda, că dobânda aceea se capitalizează şi se calculează dobândă la dobândă”, a punctat senatorul Adrian Ţuţuianu – preşedintele PRO România Dâmboviţa.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Info util. În Dâmboviţa, transmiţi indexul şi plăteşti apa direct pe site-ul CATD

Publicat

pe

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa îi sfătuieşte pe consumatori, în contextul ordonanţelor militare prin care s-a restricţionat circulaţia persoanelor, să utilizeze portatul prin intermediul căruia pot transmite indexul, consulta facturile şi efectua plăţi online. #StaiAcasă şi reduci riscul de infecţie cu noul coronavirus!

„Vă puteţi crea un cont la adresa https://portal.catd.ro sau pe site-ul www.catd.ro, la secţiunea ”PORTAL”, folosind codul de client și datele de pe două facturi diferite, şi puteţi beneficia de toate serviciile de mai sus”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT