Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

VIDEO: A fost aruncat din maşină de prietenii cu care a consumat droguri!

Publicat

pe

Sursa foto: www.ziarulargesenilor.ro

Piteşteanul în vârstă de 28 de ani, care a fost găsit decedat pe o stradă din cartierul Trivale, a fost aruncat din maşină de prietenii cu care a consumat droguri. Aseară, autoturismul descris de martori, un Volkswagen Touareg, a fost identificat în trafic de un echipaj al Jandarmeriei Argeş, iar cele patru persoane din interior, conducătorul auto şi trei fete, au fost conduse la Poliţie pentru cercetări. Surse judiciare au declarat că toţi erau sub influenţa drogurilor.

Şoferul are 20 de ani şi va fi cercetat în stare de libertate pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă. Potrivit Adevărul, numele tânărului apare, alături de alte două persoane, într-un dosar de tentativă de omor şi distrugere aflat în faza de urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Bărbatul care a decedat a fost reţinut anul trecut pentru trafic de droguri.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Liderul ALDE Dâmbovița a fost ales vicepreşedinte al Crucii Roşii Ilfov

Publicat

pe

Ionel Petre, liderul ALDE Dâmbovița, a fost ales vicepreședinte al Filialei de Cruce Roșie Ilfov. Reprezentanții Crucii Roșii din Ilfov au decis să-l propună pentru acest post datorită calităților sale umane şi implicării de care a dat dovadă în problemele sociale cu care se confruntă mulți semeni de-ai noștri.

De menționat că președintele Filialei de Cruce Roșie Ilfov a fost ales cunoscutul politician și om de afaceri Viorel Cataramă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

IPJ Argeş a inaugurat „Galeria inspectorilor şefi”

Publicat

pe

Foto: IPJ Argeş

Eveniment de suflet, astăzi, la sediul IPJ Argeş! Inaugurarea „Galeriei inspectorilor şefi”, realizată de Diana Nicolae, din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, i-a reunit pe mulţi dintre cei care au condus instituţia după anul 1989.

Au răspuns invitației domnul Grl.lt.(r) Nicolae Berechet, domnul Grl.lt.(r) Dan Valentin Fătuloiu, domnul Grl.brg.(r) Ion Stoica, domnul col. (r) Marian Orjanu, domnul Grl.brg.(r) Ion Mirescu, comisarul de poliţie bogdan Berechet, actuala echipă managerială a IPJ Argeş şi prefectul judeţului.

„Toți inspectorii șefi au primit originalele lucrărilor realizate, iar Diana a fost recompensată de conducerea IPJ Argeș pentru efortul depus și pentru talentul de care a dat dovadă, primind o plachetă de onoare.

La finalul vizitei, invitații au putut să admire o expoziție vernisată în holul public al IPJ Argeș care ilustrează aspecte din activitatea polițienească din trecut și din prezent”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!