Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

VIDEO: A fost aruncat din maşină de prietenii cu care a consumat droguri!

Publicat

pe

Sursa foto: www.ziarulargesenilor.ro

Piteşteanul în vârstă de 28 de ani, care a fost găsit decedat pe o stradă din cartierul Trivale, a fost aruncat din maşină de prietenii cu care a consumat droguri. Aseară, autoturismul descris de martori, un Volkswagen Touareg, a fost identificat în trafic de un echipaj al Jandarmeriei Argeş, iar cele patru persoane din interior, conducătorul auto şi trei fete, au fost conduse la Poliţie pentru cercetări. Surse judiciare au declarat că toţi erau sub influenţa drogurilor.

Şoferul are 20 de ani şi va fi cercetat în stare de libertate pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă. Potrivit Adevărul, numele tânărului apare, alături de alte două persoane, într-un dosar de tentativă de omor şi distrugere aflat în faza de urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Bărbatul care a decedat a fost reţinut anul trecut pentru trafic de droguri.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Direcţia Silvică Dâmboviţa vinde carne de mistreţ. Preţ: 9 lei/kg

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://c.pxhere.com)

Direcţia Silvică Dâmbovița oferă carne de vânat, MISTREȚ, la prețul de 9 lei/kg, cu TVA.

Livrarea se va efectua de la Centrul de Fructe Ulmi, localitatea Ulmi, judeţul Dâmbovița

Persoană de contact: Bocan Eugen, telefon: 0245.631.073 (0764.303.688).

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgovişteanca Sandra Tudorache, de două ori pe podium la Bucureşti!

Publicat

pe

Foto: Facebook / Mihaela Tudorache

Sandra Tudorache, elevă la Centrul de Arte Carmina Burana Târgovişte, condus de tânăra profesoară de muzică Ana Maria Gheorghe (fostă Nicolae) – consilier local, a obţinut, ieri – 9 decembrie, două premii la Concursul Naţional de Interpretare Muzicală „Pe aripile sunetului” organizat la Bucureşti: Locul I la Secţiunea Vioară şi locul II la Canto.

Copila, care a împlinit 7 ani în luna iulie, a încântat juriul prin talent, atitudine, eleganţă şi frumuseţe. Tot anul acesta, Sandra a fost premiată pentru „Cea mai bună atitudine pe scenă” la Concursul little Miss&Mister Galaxy. Şi-a început pregătirea muzicală în 2017, cu profesorul de vioară Ciprian Ravnic, iar de curând ia şi lecţii de canto de la prof. Daiana Berbec.

Foto: Facebook / Mihaela Tudorache

„Este important, în atingerea performanţei, atât studiul individual, cât și susținerea familiei. Centrul de Arte Carmina Burana are printre obiective punerea în valoare a elevilor, prin manifestarea scenică în spectacole și concursuri de specialitate”, ne-a declarat Ana Maria Gheorghe – director Centrul de Arte Carmina Burana Târgovişte.

Sandra Tudorache nu ratează nici concursurile educaţionale. Când era la grădiniţă, şi-a trecut în palmares nouă premii I şi unul de excelenţă, iar de când merge la şcoală şi-a adjudecat patru premii I, un premiu II şi un premiu de excelenţă, cele mai multe la Concursul Naţional de Competenţă şi Performanţă, etapa judeţeană. Sandra este elevă a Şcolii Coresi Târgovişte.

Foto: Facebook / Mihaela Tudorache

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!