Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

VIDEO: A fost aruncat din maşină de prietenii cu care a consumat droguri!

Publicat

pe

Sursa foto: www.ziarulargesenilor.ro

Piteşteanul în vârstă de 28 de ani, care a fost găsit decedat pe o stradă din cartierul Trivale, a fost aruncat din maşină de prietenii cu care a consumat droguri. Aseară, autoturismul descris de martori, un Volkswagen Touareg, a fost identificat în trafic de un echipaj al Jandarmeriei Argeş, iar cele patru persoane din interior, conducătorul auto şi trei fete, au fost conduse la Poliţie pentru cercetări. Surse judiciare au declarat că toţi erau sub influenţa drogurilor.

Şoferul are 20 de ani şi va fi cercetat în stare de libertate pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă. Potrivit Adevărul, numele tânărului apare, alături de alte două persoane, într-un dosar de tentativă de omor şi distrugere aflat în faza de urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Bărbatul care a decedat a fost reţinut anul trecut pentru trafic de droguri.

VIDEO

ACTUALITATE

Arhitecta şefă a Ploieştiului şi fotografia care a indignat oraşul!

Publicat

pe

Cristina Herţia, fosta arhitectă şefă a judeţului Dâmboviţa, face furori în Prahova cu o fotografie postată pe Facebook în care funcţionara, arhitectă şef al municipiului Ploieşti, apare alături de alte două colege în ţinute de vodevil.

Scriu jurnaliştii prahoveni că, prin publicarea pe reţelele de socializare a unei astfel de imagini, a fost încălcat Codul etic şi de integritate al funcţionarilor publici şi al personalului contractual din cadrul Primăriei Ploieşti.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Felicit farmaciştii pentru modul în care onorează această profesie. Carmen Holban, deputat

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmboviţa Carmen Holban, membru în Comisia Parlamentară pentru Sănătate şi Familie, a adresat astăzi, 25 septembrie, un mesaj de felicitare farmaciştilor din România, cu ocazia „Zilei Internaţionale a Farmaciştilor”.

„În fapt, este o zi despre conștientizarea utilizării adecvate a medicamentelor, despre măsurile preventive împotriva bolilor și despre sistemul de sănătate, în general.

Farmacistul este o componentă foarte importantă a sistemului de asistență medicală, alături de medici și de asistente. Este ultima verigă în drumul medicamentului către pacienții care au nevoie de tratament, având responsabilitatea avertizării asupra utilizării defectuoase a acestuia.

Le urez «La mulţi ani» tuturor celor 250 de colegi farmaciști din Dâmbovița, dar și miilor de farmaciști din țară. Îi felicit pentru modul în care onorează această profesie”, a scris deputata Carmen Holban pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!