Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

VIDEO: A fost aruncat din maşină de prietenii cu care a consumat droguri!

Publicat

pe

Sursa foto: www.ziarulargesenilor.ro

Piteşteanul în vârstă de 28 de ani, care a fost găsit decedat pe o stradă din cartierul Trivale, a fost aruncat din maşină de prietenii cu care a consumat droguri. Aseară, autoturismul descris de martori, un Volkswagen Touareg, a fost identificat în trafic de un echipaj al Jandarmeriei Argeş, iar cele patru persoane din interior, conducătorul auto şi trei fete, au fost conduse la Poliţie pentru cercetări. Surse judiciare au declarat că toţi erau sub influenţa drogurilor.

Şoferul are 20 de ani şi va fi cercetat în stare de libertate pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă. Potrivit Adevărul, numele tânărului apare, alături de alte două persoane, într-un dosar de tentativă de omor şi distrugere aflat în faza de urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Bărbatul care a decedat a fost reţinut anul trecut pentru trafic de droguri.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Delegaţie academică din Bulgaria, în vizită la Universitatea Valahia din Târgovişte

Publicat

pe

de

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a primit astăzi, 22 iunie 2018, vizita unei delegații a Academiei de Științe Economice D.A. Tsenov, din Sviştov, Bulgaria, condusă de rectorul universității – prof. dr. Ivan Marchevski.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate aspecte privind mobilitățile Erasmus, cooperare bilaterală în domeniul cercetării științifice, posibile colaborări în cadrul Programului Orizont 2020, participări la conferințe, precum și apariții editoriale în jurnalele celor două universități.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tabără internaţională de pictură la „Curtea Domnească” din Târgovişte

Publicat

pe

Nouă artişti din ţară şi din străinătate participă la cea de-a doua ediţie a Taberei internaţionale de pictură „Târgoviştea veche”, organizată de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în perioada 24 iunie – 1 iulie, la Curtea Domnească din Târgovişte. Amfitrion va fi cunoscutul artist plastic Mihai Şerbănescu, expert la clasa de pictură a Şcolii Populare de Arte “Octav Enigărescu”.

Lucrările realizate în cadrul taberei de pictură vor face obiectul unei expoziţii al cărei vernisaj se va desfăşura sâmbătă, 30 iunie 2018, la ora 18:00, tot la Curtea Domnească.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!