Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

PANICĂ: Tunurile din Poligonul Priseaca i-au speriat pe târgovişteni!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.dcnews.ro)

Târgoviştenii au tras, astăzi – 13 martie 2018, o sperietură zdravănă din cauza unor bubuituri, care au făcut să li se zguduie geamurile de la case. Mulţi au crezut că este vorba despre vreo şarjă cu probleme la Combinatul de Oţeluri Speciale sau că trece pe deasupra oraşului vreo escadrilă de avioane supersonice. Nici vorbă de aşa ceva!

Ne-am edificat după ce am sunat reprezentanţii unor autorităţi, care, la început, au ridicat şi ei din umăr a neştiinţă, dar care au aflat apoi că zgomotul de război vine din poligonul militar de la Priseaca. Armata desfăşoară acolo ceva aplicaţii, testează armamentul din dotare.

Numai că, aşa cum s-au obişnuit în ultima vreme, mai marii Garnizoanei Târgovişte nu mai anunţă presa când organizează diferite acţiuni, fie ele militare sau de altă natură. Normal ar fi ca, atunci când tragi cu tunul, să anunţi şi populaţia că este vorba de un nevinovat exerciţiu militar. Sunt oameni care intră în panică şi, doamne fereşte, le poate sta inima din bătaie!

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    martie 14, 2018 at 9:48 am

    nu este prima oara cand in poligonul priseaca se fac aplicatii(tragere).dar asa suntem noi.mai speriosi sau speriati.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Biserică din Prahova, transformată în sală de şedinţe ca la partid!

Publicat

pe

Foto: Facebook / Oana Despa

Avem noi, românii, capacitatea de a băga uneori în derizoriu acţiunile importante, care ar trebui tratate cu seriozitate şi atenţie la orice detaliu.

Spre exemplu, politicienii din Prahova au organizat, cam pe negândite, o întâlnire pe tema referendumului pentru redefinirea familiei. Nu şi-au găsit alt loc mai bun de a ţine o şedinţă cu această temă decât într-o sfântă biserică.

Foto: Facebook / Oana Despa

Preoţii din Protoieria Câmpina şi primarii din aceeaşi zonă, plus o garnitură solidă de politicieni de la mai toate partidele, au transformat sfântul lăcaş de închinăciune în sală de dezbatere. Parcă şi-a băgat dracul coada!

Au fost instalate mese ca la partid, cu tot tacâmul folosit în astfel de împrejurări, iar şefii, că aşa sunt învăţaţi, s-au aşezat pe scaune, cu spatele la Sfântul Altar!

Iniţiativa ar fi aparţinut primarului comunei Băneşti, Gheorghe Stoica, iar la incredibila şedinţă a participat şi vicepremierul Graţiela Gavrilescu.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Soluţii de finanţare şi garantare a proiectelor de investiţii pentru IMM-uri

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: libertatea.ro)

Consiliul Judeţean Dâmboboviţa găzduieşte, joi – 27 septembrie 2018, de la ora 10:50, o dezbatere având ca temă soluţiile de finanţare şi garantare a proiectelor de investiţii pentru IMM-uri şi alte categorii de beneficiari.

Vor fi supuse atenţiei participanţilor următoarele subiecte:
– Programe guvernamentale de sprijinire a IMM-urilor (ajutoare de minimis, fonduri europene etc)
– Accesarea programelor START-UP NATION 2018, IMM INVEST România
– Instrumente de garantare şi contragarantare pentru finanţarea firmelor
– Caracteristicile produselor de creditare, garantare şi contragarantare
– Rolul băncilor în dezvoltarea mediului de afaceri
– Modele de succes în antreprenoriat.

De asemenea, vor fi prezentate aspecte importante despre PNDR 2020 şi Programul Operaţional de Pescuit şi Afaceri Maritime.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!