Conectați-vă cu noi

SOCIAL

TELEORMAN: Peste 200 de gospodării din comuna Orbeasca, afectate de inundaţii!

Publicat

pe

Ploile abundente din ultimele ore au provocat inundaţii în comuna Orbeasca, judeţul Teleorman. Torenţii veniţi de pe dealuri au năvălit în gospodăriile oamenilor. 21 de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Alexandria, ajutaţi de cetăţeni, au folosit peste 1.000 de saci cu nisip pentru a opri revărsarea şuvoaielor.

Drumul judeţean 504, pe anumite porţiuni, a fost acoperit de ape. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate în perimetrul satului Lăceni, dar nu a fost întreruptă. Inundaţiile au afectat 203 gospodării, 245 de fântâni, 2 poduri, 9 podeţe şi drumul comunal pe un segment de 3,5 km. Apa a pătruns în 16 case.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Pompierii din Dâmboviţa, locul I zonal la concursul de descarcerare!

Publicat

pe

ISU Dâmboviţa a obţinut locul I la faza zonală a competiţiei naţionale de descarcerare şi acordare a primului ajutor calificat, care s-a desfăşurat în perioada 20 – 21 iunie în municipiul Alexandria. Au intrat în concurs echipajele reprezentative din Dâmboviţa, Prahova, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman, precum şi lotul Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență (USISU) Ciolpani.

După două zile de concurs, pompierii din Dâmboviţa au obţinut următoarele rezultate:
– Locul I – la proba „descarcerare din autovehicule”;
– Cel mai bun comandant de echipaj – la proba „descarcerare din autovehicule” – plt.adj. Măntescu Eugen;
– Cea mai bună echipă de servanţi – la proba „descarcerare din autovehicule”;
– Cea mai bună echipă de paramedici – la proba „descarcerare din autovehicule”.

Echipa ISU Dâmboviţa a fost următoarea:
– şef de lot: Lt.col. Matei Florin;
– antrenor: Slt. Pisău Ion;
– concurenţi: plt.adj. Măntescu Eugen, plt.adj. Gheorghe Bogdan, plt.adj. Dumitrache Giorgian, plt.maj. Guran Cătălin, plt.maj. Costache Marius, plt.maj. Păun Valentin, plt.maj. Măruţă Alexandru, sg.maj. Moga Aurelian.

Citește în continuare

Argeș

20 de persoane audiate la Piteşti într-un dosar de trafic de droguri!

Publicat

pe

Poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT din Argeş au efectuat, astăzi – 20 iunie 2018, opt percheziţii în municipiul Piteşti şi în comuna Bradu, la locuinţele a cinci suspecţi bănuiţi de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv. Cei în cauză au acţionat în Piteşti, începând cu lun a ianuarie 2018.

20 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti pentru audieri. În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 50 de grame de cannabis. Totodată au fost ridicate telefoane mobile, sisteme informatice, 1700 de lei, 700 de euro, precum și ustensile susceptibile a proveni din sau a fi folosite la prepararea și comercializarea drogurilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!