Conectați-vă cu noi

SOCIAL

TELEORMAN: Peste 200 de gospodării din comuna Orbeasca, afectate de inundaţii!

Publicat

pe

Ploile abundente din ultimele ore au provocat inundaţii în comuna Orbeasca, judeţul Teleorman. Torenţii veniţi de pe dealuri au năvălit în gospodăriile oamenilor. 21 de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Alexandria, ajutaţi de cetăţeni, au folosit peste 1.000 de saci cu nisip pentru a opri revărsarea şuvoaielor.

Drumul judeţean 504, pe anumite porţiuni, a fost acoperit de ape. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate în perimetrul satului Lăceni, dar nu a fost întreruptă. Inundaţiile au afectat 203 gospodării, 245 de fântâni, 2 poduri, 9 podeţe şi drumul comunal pe un segment de 3,5 km. Apa a pătruns în 16 case.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Instalaţii de dirijare a traficului CFR, distruse de hoţi!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: captură Antena3)

Circulația feroviară între stațiile Titu și Gherghani, din județul Dâmbovița, s-a efectuat, ieri, cu dificultate, întrucât persoane rămase încă nedepistate de polițiștii au tăiat cablurile electrice care alimentau instalațiile de dirijare a trenurilor. Abia seară, Compania Națională de Cai Ferate a anunțat că traficul a intrat în normal, după ce toate cablurile tăiate au fost înlocuite. Până la înlocuirea cablurilor și remedierea deranjamentelor tehnice, trenurile au înregistrat întârzieri de 20-25 de minute.

„Reamintim faptul că achiţionarea materialelor feroase şi neferoase utilizate în activitatea feroviară este interzisă şi constituie contravenţie sancţionată cu amendă de la 20.000 lei la 40.000 lei, potrivit OUG 31/2011, iar cei care vor săvârşi această contravenţie vor achita, pe lângă amenda contravenţională, şi un tarif cu titlu de despăgubire, în cuantum egal cu valoarea elementelor feroviare în cauză şi a manoperei aferente.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de aceste acţiuni infracționale care afectează grav traficul feroviar şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse au ca principal scop derularea circulaţiei în condiţii de siguranţă în timpul lucrărilor de intervenție şi reluarea traficului în condiții normale în cel mai scurt timp”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Căi Ferate Române.

Se bănuie că persoanele care au pus în pericol siguranța feroviară, intenționând să fure cablurile electrice, sunt din zonă. Cu siguranță, în cel mai scurt timp, polițiștii îi vor depista pe vinovați.

Citește în continuare

Dâmboviţa

O tânără femeie a scăpat ca prin minune dintr-un teribil accident rutier!

Publicat

pe

Foto: IPJ Dâmboviţa

Un autoturism de lux a fost făcut praf într-un accident de circulație petrecut în comuna Ludesti, județul Dâmbovița. La volanul bolidului se afla o tânără de 30 de ani care, probabil din cauza vitezii, a pierdut controlul asupra direcției, intrând cu forță într-un cap de pod și în doi stâlpi din beton care susțineau rețeaua electrică.

Când a văzut ce s-a întâmplat, probabil speriată, femeia, care a scăpat ca prin minune din acest accident, a plecat de la locul faptei. Polițiștii au găsit-o repede. Conducătoarea auto a fost sancționată contravențional.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!