Conectați-vă cu noi

SOCIAL

TELEORMAN: Peste 200 de gospodării din comuna Orbeasca, afectate de inundaţii!

Publicat

pe

Ploile abundente din ultimele ore au provocat inundaţii în comuna Orbeasca, judeţul Teleorman. Torenţii veniţi de pe dealuri au năvălit în gospodăriile oamenilor. 21 de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Alexandria, ajutaţi de cetăţeni, au folosit peste 1.000 de saci cu nisip pentru a opri revărsarea şuvoaielor.

Drumul judeţean 504, pe anumite porţiuni, a fost acoperit de ape. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate în perimetrul satului Lăceni, dar nu a fost întreruptă. Inundaţiile au afectat 203 gospodării, 245 de fântâni, 2 poduri, 9 podeţe şi drumul comunal pe un segment de 3,5 km. Apa a pătruns în 16 case.

Citește în continuare
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Elevi de clasa a X-a au venit la liceu înarmaţi cu briceaguri!

Publicat

pe

Sursa foto: IJJ Dâmboviţa

Jandarmii aflaţi în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ din microraionul VI al municipiului Târgovişte au remarcat doi elevi care s-au manifestat ciudat în momentul când i-au văzut în curtea Liceului Constantin Brâncoveanu şi au încercat să-i evite.

Prin comportamentul lor, adolescenţii le-au atras atenţia militarilor, care au decis să-i supună unui control corporal, ocazie cu care au descoperit că aveau asupra lor cuţitaşe de buzunar, tip briceag. Tinerii s-au ales cu dosar penal pentru „port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituţii publice”.

Citește în continuare

SOCIAL

Bătrână, salvată din flăcări de poliţistul din sat şi un vecin!

Publicat

pe

Aceştia sunt salvatorii bătrânei! (Sursa foto: ISU Teleorman)

Un poliţist de la Postul din comuna Nenciuleşti, judeţul Teleorman, şi un cetăţean din sat sunt consideraţi eroi de membrii comunităţii de acolo, după întâmplarea petrecută în această dimineaţă. Cei doi s-au aruncat în flăcări pentru a salva o femeie de 78 de ani rămasă blocată în locuinţă.

Dan Sultana, ajutorul şefului de post, şi Gigi Vlad, un vecin al bătrânei, au intrat în foc, printr-o plasă groasă de fum, şi au reuşit să o scoată afară pe braţe pe biata femeie, pe care au găsit-o căzută lângă sobă. Dacă s-ar mai fi întârziat câteva minute, viaţa acesteia nu mai putea fi salvată.

Bătrâna se află acum în afara oricărui pericol şi a fost transportată la Spitalul din Alexandria, pentru îngrijiri medicale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web