Connect with us

SOCIAL

TELEORMAN: Peste 200 de gospodării din comuna Orbeasca, afectate de inundaţii!

Publicat

pe

Ploile abundente din ultimele ore au provocat inundaţii în comuna Orbeasca, judeţul Teleorman. Torenţii veniţi de pe dealuri au năvălit în gospodăriile oamenilor. 21 de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Alexandria, ajutaţi de cetăţeni, au folosit peste 1.000 de saci cu nisip pentru a opri revărsarea şuvoaielor.

Drumul judeţean 504, pe anumite porţiuni, a fost acoperit de ape. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate în perimetrul satului Lăceni, dar nu a fost întreruptă. Inundaţiile au afectat 203 gospodării, 245 de fântâni, 2 poduri, 9 podeţe şi drumul comunal pe un segment de 3,5 km. Apa a pătruns în 16 case.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

UPDATE: 6 bărbați au ajuns la spital după prăbușirea unei grinzi a podului de la Orbeasca

Publicat

pe

de

Șase bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, au fost transportați la spital, cu multiple traumatisme, dar conștienți, ca urmare a evenimentului de la Orbeasca, județul Teleorman.

Reamintim că, în această dimineață, s-a anunțat faptul că podul peste râul Vedea s-a prăbușit. Se pare că, de fapt, este vorba despre desprinderea unei grinzi de la podul nou care se construiește în zonă, nu despre cel dat în folosință la 1905 – cum s-a crezut inițial, astfel că se pune problema unui accident de muncă.

Cazul a ramas în atenția autorităților competente pentru stabilirea împrejurărilor producerii acestui eveniment.

Citește în continuare

Argeș

Patru anexe gospodărești au ars azi-noapte în județul Argeș

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au acționat, azi-noapte, timp de aproximativ 3 ore, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească din Topoloveni. La sosirea echipajelor, ardea acoperișul. Potrivit ISU Argeș, focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Cu câteva ore înainte, pompierii argeșeni au mai avut o misiune la fel de grea în comuna Bradu, unde au ars trei anexe gospodărești. Și în acest caz, focul a pornit de la un scurtcircuit electric, provocat se pare de un trăsnet. Din fericire, nu s-au înregistrat decât pagube materiale, nu și victime omenești.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT