Conectați-vă cu noi

Argeș

ARGEŞ: Bărbat luat de viitură la Valea Corbului!

Publicat

pe

Pompierii din Argeş acţionează în nouă localităţi din judeţ pentru evacuarea apei din 27 de gospodării şi 11 case. Potrivit ISU, în satul Valea Corbului, comuna Călineşti, este posibil ca viitura să fii luat un bărbat. La faţa locului au fost deplasate o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SAJ.

Inundaţiile au produs pagube în localităţile Bradu, Călineşti, Stâlpeni, Costeşti, Rociu, Ştefăneşti, Izvoru, Poiana Lacului şi Ţiţeşti.

UPDATE: Apelul că un bărbat a fost luat de viitură în Valea Corbului nu s-a confirmat. 

Citește în continuare
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

CÂMPULUNG: Expoziţie cu picturile unor copii din 33 de state ale lumii!

Publicat

pe

Secţia de Etnografie și Artă Populară a Muzeului Municipal Câmpulung (strada Republicii nr. 5) găzduieşte, în perioada martie-aprilie 2018, expoziţia „Artă tradiţională în viziunea elevilor”, organizată în colaborare cu Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești.

Picturile sunt realizate de copii de vârste diferite, din 33 de state ale lumii, pentru concursul internațional de pictură cu tema „Podoabe de cap tradiționale din țara mea” , ediția VII-a 2017.

Sunt expuse și obiecte confecționate tot de copii, în taberele de meșteșuguri de la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, constând din păpuși în miniatură îmbrăcate în costume populare tradiționale zonelor Olteniei și Maramureș, covorașe din lână lucrate la gherghef, ouă încondeiate cu mărgeluțe, șiraguri de mărgele. Toate piesele au fost realizate sub îndrumarea meșterilor populari folosind diverse materiale ca: lemn, textile, mărgele etc.

Expoziţia poate fi vizitată de marţi până duminică, între orele 09:00-17:00. Biletul de intrare: 3 lei – pentru copii şi pensionari şi 5 lei – pentru adulți. Militarii și persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate.

Citește în continuare

Argeș

Fosta şefă a Judecătoriei Piteşti a încercat să se sinucidă!

Publicat

pe

Sursa foto: www.jurnaluldearges.ro

O fostă şefă a Judecătoriei Piteşti a încercat să se sinucidă, duminică – 18 martie 2018. Femeia, în vârstă de 45 de ani, ar fi băut detartrant, după care şi-a tăiat venele – scrie evz.ro. A fost găsită leşinată de soţ, în jurul orei 05:00, în locuinţa lor din Ştefăneşti.

Judecătoarea a fost dusă iniţial la Spitalul Judeţean Argeş, apoi a fost transferată la Floreasca în Bucureşti. Starea sa este gravă. Femeia a lăsat şi un un bilet de adio, însă conţinutul acestuia nu a fost făcut public.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web