Conectați-vă cu noi

Argeș

ARGEŞ: Bărbat luat de viitură la Valea Corbului!

Publicat

pe

Pompierii din Argeş acţionează în nouă localităţi din judeţ pentru evacuarea apei din 27 de gospodării şi 11 case. Potrivit ISU, în satul Valea Corbului, comuna Călineşti, este posibil ca viitura să fii luat un bărbat. La faţa locului au fost deplasate o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SAJ.

Inundaţiile au produs pagube în localităţile Bradu, Călineşti, Stâlpeni, Costeşti, Rociu, Ştefăneşti, Izvoru, Poiana Lacului şi Ţiţeşti.

UPDATE: Apelul că un bărbat a fost luat de viitură în Valea Corbului nu s-a confirmat. 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Doi argeşeni, sărbătoriţi în cadrul campaniei MAI „O viaţă cât un centenar”

Publicat

pe

Campania Ministerului Afacerilor Interne „O viață cât un centenar” a ajuns, în acest week-end, în judeţul Argeş, la Simăn Paraschiv din Lereşti şi Busuioc Neculae din Rucăr, români care au împlinit 100 de ani chiar în anul Centenarului Marii Uniri.

Cei doi argeşeni au fost felicitaţi de prefectul Emilian Dragnea, care le-a înmânat simbolurile naţionale şi o scrisoare adresată de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan.

Au fost prezenţi, de asemenea, reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Arges, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae”, Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și ai autorităților locale.

Întâlnirile au fost emoţionante, gazdele dezvăluindu-le celor de faţă poveşti care s-au născut odată cu România, întâmplări remarcabile din viața celor doi veterani de război, care au luptat pentru pământul și neamul românesc, adevărați patrioți ce și-au riscat viața pentru țară.

Citește în continuare

Argeș

L-a omorât nevasta pentru un pahar cu ţuică?

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://portalsm.ro)

Un bărbat de 52 de ani, din Priboieni, judeţul Argeş, a fost găsit înjunghiat, în această după-amiază, iar personalul medical sosit la faţa locului nu i-a mai putut salva viaţa.

Soţia acestuia, care se afla în stare avansată de ebrietate, le-a declarat poliţiştilor că omul ei şi-a înfipt singur cuţitul în piept, după care a rugat-o să sune la 112.

Anchetatorii trebuie să stabilească dacă este, într-adevăr, vorba de o sinucidere sau dacă nu cumva bărbatul a fost omorât de nevasta sa, cu care se pare că s-a certat pentru băutură. De altfel, cei doi intrau des în conflict.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!