Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Alunecarea de teren de la Văleni Dâmbovița se agravează de la oră la oră

Publicat

pe

Așa cum anticipam încă de ieri, odată pornite ploile, situația la Văleni Dâmbovița va deveni critică. Apa care se infiltrează din abundență pe sub pământ, a accentuat procesul de alunecare a dealului. Casele care erau ușor afectate de mișcarea versantului, sunt acum în mare pericol. Și astăzi, s-a deplasat la fața locului președintele Consiliului Judeţean, Daniel Comanescu. Sunt prezenți angajați ai Companiei de Apă Târgoviște, care încearcă să dirijeze apa acumulată din ploi. Oamenii sunt disperați. Văd cum munca lor de-o viață este distrusă de furia naturii și nu au nicio putere. Mâine, se va deplasa la Văleni o comisie care va evalua pagubele, iar specialiștii vor decide ce trebuie făcut pentru stoparea dezastrului. Deja se vorbește de evacuarea tuturor familiilor din zona Luncă.

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!