Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Fostul director general RNP, Ion Dumitru, executat la comandă de binom!

Publicat

pe

Sursa foto: dambovita24.r0

Apariţia listei negre, prin care forurile europene solicitau autorităţilor române să trimită la puşcărie o serie de politicieni, oameni de afaceri, oameni de presă, a înfiorat societatea românească. Un adevăr trist, de neacceptat, acela de a fi executat la ordin european.

Ion Dumitru, fost deputat PSD, şi el trecut pe lista celor care trebuiau musai „aranjaţi”, alături de Adrian Năstase, Dan Voiculescu, George Copos, medicul Şerban Brădişteanu, Decebal Traian Remeş, Cătălin Voicu şi Tudor Chiuariu, ne-a declarat că avea certitudinea că există un ordin de eliminare a sa cu orice preţ.

„Ce poate să spună un om care a avut dosar la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost achitat la completul de trei judecători, a fost achitat la cel de nouă judecători, după aceea iar la completul de trei judecători şi completul Liviei Stanciu, ulterior apariţiei acestei liste negre din data de 10.10.2012, nu a făcut altceva decât să ne condamne. Să ne condamne pe un motiv neconstituţional! Decizia prin care noi am fost condamnaţi, 157 din iunie 2013, practic, precizează expres că nu s-a încălcat nicio lege, că ne-am îndeplinit sarcinile de serviciu, în condiţiile în care, pentru 2004, anul în care s-ar fi produs acest act penal, există o hotărâre definitivă şi irevocabilă prin care RNP, prin lege, a fost obligată să-mi plătească un premiu de aproximativ 2 miliarde de lei, lucru care s-a înfăptuit”, a precizat, în exclusivitate pentru incomod-media.ro, fostul director general al Regiei Naţionale a Pădurilor.

Ion Dumitru susţine că şirul nedreptăţilor continuă şi acum în ceea ce îl priveşte.

„Pe mine nu mă îngrijoreză lista neagră, mă îngrijorează efectele ei. Sunt în posesia unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile pe care Regia Naţională a Pădurilor, potenţaţii zilei, refuză să o pună în aplicare. Paradoxul este, şi vă pun la dispoziţie un document recent dintr-un proces pe care l-am deschis la Târgovişte, că actuala conducere a Romsilva susţine că eu, în perioada 2003-2004, nu am fost salariatul Regiei”, spune Dumitru.

Pentru a-şi căuta dreptatea, Ion Dumitru s-a adresat şi CEDO. A fost boicotat şi împiedicat să ajungă la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului.

„După nenumărate plângeri adresate ministrului de Justiţie, pentru faptul că mi s-a luat şansa de a mă adresa CEDO, am reintrat în drepturi. Plângerea mea, ajunsă în cele din urmă acolo, a intrat pe mâna a doi referenţi, doi ofiţeri SIE, care îmi trimit răspuns că plângerea mea nu a fost însuşită sub semnătură şi că a fost distrusă. Cu alte cuvinte, efectele acestei liste negre nu au făcut altceva decât să obtureze toate căile de atac pe unde eu m-am dus. Până la apariţia listei, toate instanţele româneşti au achitat tot ce însemna dosar RomSilva. După apariţia ei, lucrurile nu au mai fost de asemenea manieră”, spune Ion Dumitru.

Ne-a mai mărturisit acesta că Livia Stanciu, fosta şefă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la un termen de judecată, ar fi spus atunci când avocaţii aduceau argumente că dosarul este o făcătură „lasă, domnule, că noi ştim unele lucruri pe care nu le ştie inculpatul şi nici dumneavoastră. Adică, protocoalele alea dintre SRI şi DNA, plicurile acelea galbene care apăreau şi, bineînţeles, obligativitatea ca noi să fim condamnaţi. Cât nu a fost ordin, până în 2012, am dovedit că a fost o făcătură ordinară. Când a apărut această listă, s-a terminat”, a concluzionat Dumitru.

ACTUALITATE

670 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.radioresita.ro)

AJOFM Dâmboviţa are înregistrate, astăzi – 18 martie, 670 de locuri de muncă vacante, din care 32 pentru absolvenţii de studii superioare, 532 pentru meseriaşi şi 106 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm:
– agent turism;
– inginer rețele și sisteme hidraulice;
– inginer de sistem în informatică;
– consilier instituții publice;
– consilier orientare profesională;
– formator;
– referent specialitate financiar – contabil;
– agent vânzări;
– agent securitate;
– operator introducere validare date;
– barman;
– bucătar;
– vânzător;
– electrician în construcții;
– strungar unuversal;
– frezor universal;
– lăcătuș mecanic;
– mecanic auto;
– mașinist pod rulant;
– şofer;
– sudor;
– confecționer articole textile;
– instalator;
– manipulant mărfuri;
– muncitor necalificat în industria metalurgică;
– muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmbovița, din Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1 A.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Pasarela de la Găeşti trebuie consolidată urgent! Cezar Preda, deputat PNL

Publicat

pe

Pasarela de pe DN 61, de pe teritoriul oraşului Găeşti, pune în pericol siguranţa circulaţiei! Este tema pe care deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda i-a adus-o la cunoştinţă ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, în speranţa că lucrările pentru reabilitarea şi consolidarea acestui obiectiv vor fi incluse în lista urgenţelor de care ar trebui să se ocupe Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Având în vedere situația existentă care poate determina consecințe grave, vă rog, domnule ministru, să îmi comunicați următoarele:
– Care este motivul real pentru care de mai bine de șapte ani nu a fost acordată atenția cuvenită acestui obiectiv de investiții?
– Cum este posibil ca o pasarelă intens circulată și în absența căreia ar fi paralizată întreaga zonă să beneficieze de totala nepăsare a adminstratorului?
– Ce măsuri veți dispune pentru ca în viitorul imediat să aibă loc reabilitarea pasarelei Găești?”, se arată în textul documentului pe care l-a transmis deputatul Cezar Preda ministrului Răzvan Cuc.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!