Connect with us

ACTUALITATE

Vizita premierului Viorica Dăncilă în Dâmboviţa, prilej de dat cu flit ziariştilor?

Publicat

pe

Sursa foto: gov.ro

Premierul României, Viorica Vasilica Dăncilă, va efectua, joi – 22 martie 2018, o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa. Din câte am aflat de la purtătorul de cuvânt al PSD, Monica Ilie – viceprimar al municipiului Târgovişte, pe parcursul zilei, reprezentanţii mass-media nu vor fi invitaţi decât la o banală conferinţă de presă la finalul deplasării.

Jurnaliştii, aceşti istorici ai clipei cum sunt numiţi, nu au fost invitaţi să participe la vizitele efectuate pe şantierul Arctic de la Ulmi, la Nimet, Kablotronic, Curent Metal, Rondocarton, Sun Garden Pucioasa. Se pare că ziariştii nu vor avea acces nici măcar la întâlnirea desfăşurată în sediul instituţiei publice numite Consiliul Judeţean, unde premierul se va întreţine cu mai marii judeţului, cu parlametarii şi oamenii de afaceri.

Bineînţeles, se mai află în program o vizită la Arhiepiscopia Târgoviştei, locul pe unde trec toţi demnitarii care descind în Dâmboviţa, pentru a primi binecuvântarea mitropolitului Nifon.

Ne-am fi dorit ca premierul României să aibă în program şi o vizită la Văleni Dâmboviţa, unde s-a produs o puternică alunecare de teren. Oamenii de acolo şi-au văzut, într-o clipită, agoniseala de-o viaţă pusă în pericol. Ar fi fost un gest normal din partea primului ministru să le ofere măcar o îmbărbătare.

Sperăm, totuşi, ca organizatorii vizitei de lucru să-şi dea seama că jurnaliştii nu sunt înnebuniţi după conferinţele de presă şi că, de fapt, vor să vadă un premier în acţiune, pe şantierele patriei, dialogând liber cu cetăţenii, cu primarii şi cu oamenii de afaceri.

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT