Connect with us

Dâmboviţa

Reţea de spărgători de garaje, destructurată de poliţiştii din Dâmboviţa

Publicat

pe

Foto arhIvă (Sursa: www.monitorulcj.ro)

Patru tineri din comunele Şotânga şi Doiceşti, judeţul Dâmboviţa, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, sunt cercetaţi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt.

Potrivit anchetatorilor, luna trecută, bărbaţii au sustras bunuri din mai multe garaje din municipiul Moreni şi din oraşele Fieni şi Găeşti.

Urmare percheziţiilor domiciliare efectuate, oamenii legii au identificat mai multe bunuri, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Inaugurări importante la Pucioasa, vineri – 9 decembrie 2022

Publicat

pe

Primăria Pucioasa inaugurează, vineri – 9 decembrie 2022, două obiective de investiții, proiecte implementate cu fonduri guvernamentale nerambursabile. Este vorba despre Piața Cartaxo și Colegiul Național „Nicolae Titulescu”.

„Începând cu ora 10:00, va avea loc deschiderea Pieței Cartaxo”. Aceasta a fost reabilitată, modernizată și extinsă printr-un proiect cu finanțare de la Compania Națională de Investiții, prin Programul național de construcții de interes public sau social”.

De la ora 12:00, Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” își redeschide larg porțile, cu ocazia inaugurării clădirii recent reabilitată și modernizată cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din bugetul local”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Pucioasa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ANUNŢURI

Proiect „Achiziție de echipamente de protecție medicală pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Cornești, județul Dâmbovița”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats