Connect with us

Argeș

Bătrân înşelat prin metoda accidentul, chiar în noaptea de Înviere!

Publicat

pe

Un tânăr de 17 ani, din Medgidia, cu domiciliu temporar în Piteşti, judeţul Argeş, a înşelat, în noaptea de Înviere, un bătrân de 74 de ani, din Piteşti, cu suma de 7.000 de lei, după ce l-a informat, telefonic, că o rudă a fost implicată într-un eveniment rutier şi banii sunt necesari pentru achitarea unor cheltuieli în cursul urmăririi penale.

Individul a fost prins în flagrant când ridica cei 7.000 de lei. La domiciliul acestuia din Piteşti, poliţiştii au găsit 27.000 de lei, sumă ce provine se pare din săvârşirea de infracţiuni similare.

Polițiștii avertizează!

Fiţi prudenţi atât în eventuale situaţii premergătoare săvârşirii unor astfel de fapte, cât şi atunci când sunteţi contactaţi telefonic pentru a fi înştiinţaţi de producerea unor evenimente în care ar fi implicate rude apropiate.

În cazul în care sunteţi contactaţi de persoane care pretind a fi o rudă apropiată sau susţin că sună din partea acesteia şi susţin că au urgent nevoie de bani pentru a rezolva problemele create de un accident rutier, în care ar fi fost implicată, nu daţi curs solicitării, în ciuda impulsului imediat cauzat de reacţia emoţională.

Verificaţi dacă ruda în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier, cereţi date despre unitatea medicală, de poliţie sau parchet unde s-ar afla aceasta şi sunaţi pentru confirmare sau luaţi legătura chiar cu persoana în cauză, pentru a vă asigura că nu este vorba despre o înşelăciune.

În cazul în care vă confruntaţi cu asemenea situaţii, adresaţi-vă de urgenţă celei mai apropiate unităţi de poliţie sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Pitești: Întâmplare cu final fericit datorită unui jandarm

Publicat

pe

Un piteștean care și-a pierdut un portofel, care conținea 1.200 lei și mai multe carduri bancare, a avut noroc că acesta a fost găsit de un jandarm, astfel că l-a recuperat intact și foarte rapid. Plutonierul major Mihai Rus se afla în cartierul Trivale la cumpărături, în timpul liber, și a observat portofelul pe jos, la ieșirea dintr-un magazin.

„Întrucât portmoneul nu conținea documente de identificare, ci doar o sumă de bani și carduri bancare, jandarmul a mers la secția de poliție din zona în care locuiește și a predat bunul găsit.

În scurt timp, colegul nostru a fost sunat de către proprietarul portofelului care a vrut să-i mulțumească pentru gestul său, apreciind promptitudinea cu care și-a recuperat bunurile dar și spiritul civic al jandarmului.

Gestul colegului nostru poate părea lăudabil, însă este normalitatea pe care o susținem și o încurajăm a fi urmată de către toți cetățenii”, este mesajul Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș.

Citește în continuare

Argeș

Femeie de 34 de ani, omorâtă într-un accident pe DN 73, Pitești-Câmpulung

Publicat

pe

O femeie, în vârstă de 34 de ani, a fost omorâtă, în această dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 73, în Micești – informează ISU Argeș.

Potrivit primelor informații furnizate de polițiști, la volanul mașinii care a acroșat-o pe tânăra de 33 de ani se afla un bărbat de 74 de ani, din București, care se deplasa dinspre Pitești către Câmpulung.

În Micești, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, după iesirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, mașina a accidentat-o mortal pe femeie. Aceasta se deplasa pe aceeași parte a drumului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT