Conectați-vă cu noi

Argeș

Bătrân înşelat prin metoda accidentul, chiar în noaptea de Înviere!

Publicat

pe

Un tânăr de 17 ani, din Medgidia, cu domiciliu temporar în Piteşti, judeţul Argeş, a înşelat, în noaptea de Înviere, un bătrân de 74 de ani, din Piteşti, cu suma de 7.000 de lei, după ce l-a informat, telefonic, că o rudă a fost implicată într-un eveniment rutier şi banii sunt necesari pentru achitarea unor cheltuieli în cursul urmăririi penale.

Individul a fost prins în flagrant când ridica cei 7.000 de lei. La domiciliul acestuia din Piteşti, poliţiştii au găsit 27.000 de lei, sumă ce provine se pare din săvârşirea de infracţiuni similare.

Polițiștii avertizează!

Fiţi prudenţi atât în eventuale situaţii premergătoare săvârşirii unor astfel de fapte, cât şi atunci când sunteţi contactaţi telefonic pentru a fi înştiinţaţi de producerea unor evenimente în care ar fi implicate rude apropiate.

În cazul în care sunteţi contactaţi de persoane care pretind a fi o rudă apropiată sau susţin că sună din partea acesteia şi susţin că au urgent nevoie de bani pentru a rezolva problemele create de un accident rutier, în care ar fi fost implicată, nu daţi curs solicitării, în ciuda impulsului imediat cauzat de reacţia emoţională.

Verificaţi dacă ruda în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier, cereţi date despre unitatea medicală, de poliţie sau parchet unde s-ar afla aceasta şi sunaţi pentru confirmare sau luaţi legătura chiar cu persoana în cauză, pentru a vă asigura că nu este vorba despre o înşelăciune.

În cazul în care vă confruntaţi cu asemenea situaţii, adresaţi-vă de urgenţă celei mai apropiate unităţi de poliţie sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Cinci persoane au ajuns cu mașina într-o râpă!

Publicat

pe

Un autoturism în care se aflau cinci persoane a ajuns, în această seară, într-o râpă de pe teritoriul comunei Cotmeana, județul Argeș. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ISU, SMURD și SAJ.

Din fericire, cele cinci persoane au reușit să se autoevalueze din mașină, însă nu au putut să iasă din râpă. Salvatorii le-au scos cu ajutorul unor corzi. De asemenea, au folosit mai multe tărgi. După ce au primit îngrijiri medicale de urgență, răniții au fost transportați la spital pentru mai multe investiţii.

Citește în continuare

Argeș

Muncitor, captiv sub un mal de pământ într-un șanț plin cu apă

Publicat

pe

Un bărbat de 40 de ani a fost prins sub un mal de pământ, până la piept, în timp ce săpa un șanț în Băbana, județul Argeș. Operațiunea de salvare inițiată de pompieri a fost una dificilă, întrucât șanțul se umplea permanent cu apă din cauza unei conducte sparte.

După aproape două ore, muncitorul a fost scos și predat unui echipaj SAJ, fiind în hipotermie severă. De asemenea, prezenta traumatisme la membrele inferioare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!