Connect with us

ACTUALITATE

Conflictul de muncă de la Cromsteel SA Târgovişte nu s-a încheiat!

Publicat

pe

Salariaţii ASO Cromsteel SA Târgovişte sunt în grevă generală de mai bine de două săptămâni. Mâine, 13 aprilie 2018, este avizat un nou miting în faţa societăţii, ocazie cu care vor fi prezentate rezultatele negocierilor şi se va lua o decizie cu privire la continuarea conflic tului de muncă.

Săptămâna trecută, oamenii erau decişi să nu iasă din grevă decât după ce le vor fi acceptate toate solicitările. Potrivit liderului Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodănescu, discuţiile se poartă în momentul de faţă pe grila de salarizare şi s-a ajuns undeva la 50%. Dacă se va cădea astăzi la consens, se renunţă la protestul de mâine. Dacă nu, angajaţii sunt pregătiţi pentru o nouă săptămână de grevă generală.

De cealaltă parte, printr-un comunicat remis către mass-media, patronatul ASO Cromsteel SA Târgovişte, după ce avertizează că ar putea urma reduceri de personal şi a anunţat că a început deja demontarea a două dintre utilajele din fabrică, face apel la dialog.

“Ne dorim să gasim o cale prin care să reuşim să ne întoarcem în fabrică împreună, să continuăm să lucrăm şi să livrăm produsele, aşa cum ne-am obişnuit clienţii. Facem un apel la dialog, pentru că numai în acest fel vom obţine banii necesari să putem creşte în continuare salariile şi beneficiile, aşa cum ne dorim cu toţii. Vrem ca angajaţii noştri să se simtă bine alături de noi şi vrem să le oferim venituri peste media locală, într-o companie unde am investit şi vom investi toate câştigurile, dar pentru ca acest lucru să fie posibil avem nevoie să găsim o cale de mijloc”.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite