Connect with us

ACTUALITATE

Conflictul de muncă de la Cromsteel SA Târgovişte nu s-a încheiat!

Publicat

pe

Salariaţii ASO Cromsteel SA Târgovişte sunt în grevă generală de mai bine de două săptămâni. Mâine, 13 aprilie 2018, este avizat un nou miting în faţa societăţii, ocazie cu care vor fi prezentate rezultatele negocierilor şi se va lua o decizie cu privire la continuarea conflic tului de muncă.

Săptămâna trecută, oamenii erau decişi să nu iasă din grevă decât după ce le vor fi acceptate toate solicitările. Potrivit liderului Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodănescu, discuţiile se poartă în momentul de faţă pe grila de salarizare şi s-a ajuns undeva la 50%. Dacă se va cădea astăzi la consens, se renunţă la protestul de mâine. Dacă nu, angajaţii sunt pregătiţi pentru o nouă săptămână de grevă generală.

De cealaltă parte, printr-un comunicat remis către mass-media, patronatul ASO Cromsteel SA Târgovişte, după ce avertizează că ar putea urma reduceri de personal şi a anunţat că a început deja demontarea a două dintre utilajele din fabrică, face apel la dialog.

“Ne dorim să gasim o cale prin care să reuşim să ne întoarcem în fabrică împreună, să continuăm să lucrăm şi să livrăm produsele, aşa cum ne-am obişnuit clienţii. Facem un apel la dialog, pentru că numai în acest fel vom obţine banii necesari să putem creşte în continuare salariile şi beneficiile, aşa cum ne dorim cu toţii. Vrem ca angajaţii noştri să se simtă bine alături de noi şi vrem să le oferim venituri peste media locală, într-o companie unde am investit şi vom investi toate câştigurile, dar pentru ca acest lucru să fie posibil avem nevoie să găsim o cale de mijloc”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Marșul luminilor, sâmbătă – 25 martie 2023, în orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu organizează, sâmbătă – 25 martie 2023, de la ora 20:00, evenimentul “Dăruiește Pământului din ENERGIA TA!”. Manifestarea cuprinde un „Marș al luminilor”, cu plecare la ora 20:30, din fața Hotelului Modern către Parcul Orășenesc, unde va fi format un ceas uman. În timpul acestei acțiuni, iluminatul public va fi stins.

PARTENERI:
Biblioteca Orășenească
Casa de Cultură
Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu”
Școala Gimnazială Nr.2 Titu Târg
Liceul Tehnologic „Goga Ionescu”
Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

20.000 de puieți forestieri vor fi plantați la Moreni, în zona Sângeriș-Cazemată

Publicat

pe

La inițiativa primarului municipiului Moreni – Constantin Dinu, Asociația EcoAssist, în parteneriat cu municipalitatea, va desfășura duminică, 26 martie 2023, începând de la ora 09:30, în zona Sângeriș – Cazemată, o acțiune de plantare a 20.000 de puieți forestieri.

Cei care vor să participe la această activitate civică se pot înscrie și pot solicita detalii, accesâd link-ul: https://forms.gle/VtpFrvNYgRLUi8v28

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats