Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte continuă asfaltările în Cartierul Priseaca!

Publicat

pe

Luna viitoare, vor demara lucrările în cadrul celui de-al doilea proiect de modernizare a infrastructurii rutiere în Cartierul Priseaca – a anunţat săptămâna a ceasta primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan. Vor fi asfaltate străzile Dâmboviţei, Soarelui, Oilor, Teilor, Înfrăţirii, Stupilor şi Prisecii (rest de executat). În total, 4 kilometri.

Reamintim că primul proiect de acest gen a fost demarat şi finalizat anul trecut, fiind implementat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Primarul Cristian Daniel Stan a promis anunci că, în doi ani şi jumătate, Cartierul Priseaca va arăta cu totul diferit, iar locuitorii vor beneficia, în sfârşit, de condiţii urbane, aşa cum trebuie să fie într-un municipiu reşedinţă de judeţ.

„Acestor proiecte, li se adaugă un proiect complementar de extindere a reţelelor de canalizare şi alimentare cu apă (pe străzile Crângului, Prisecii, Plantelor, Pădurii şi Teilor), precum şi o investiţie de extindere a reţelei de distribuţie a gazelor naturale pe străzile Dâmboviţei, Crângului şi Pădurii. Sunt cele mai ample lucrări de reabilitare a infrastructurii realizate vreodată în această zonă”, explică primarul Cristian Daniel Stan.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. CRISTI

    aprilie 12, 2018 at 10:24 pm

    Dar strada Crăițelor (zona Tribunal) va fi vreodată reabilitată ? Când plouă între Bl. G8 și Tribunal apa este de 30 cm ! Noroc că astaltul este deteriorat și permite scurgerea destul de rapidă a apei în pământ! Asfalt crăpat, gropi, borduri deteriorate, câini vagabonzi, cai la păscut printre blocuri și autoturisme ! Poate vede totuși „cineva” !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Şeful Parcului Natural Bucegi, Horia Iuncu, sfidează autorităţile din Dâmboviţa!

Publicat

pe

Horia Iuncu - şef Parc Natural Bucegi (Sursa foto: old.rri.ro)

Am spus-o de mai multă vreme că administraţia Parcului Natural Bucegi este stat în stat. Practic, nimeni nu îi poate sta în faţă şefului de rezervaţie, părintele Horia Iuncu. Acesta, după cum a precizat, cu subiect şi predicat, la ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Dâmboviţa alesul PSD Alexandru Oprea, sfidează toate autorităţile judeţului.

A dezvăluit fostul preşedinte CJ Dâmboviţa că, în urmă cu câteva săptămâni, la Sinaia şi Buşteni, au avut loc întâlniri unde s-a luat în discuţie elaborarea unui nou plan de management al Parcului Natural Bucegi.

Culmea, la aceste dezbateri, reprezentanţii judeţului Dâmboviţa nu au fost invitaţi. A mai spus consilierul judeţean Alexandru Oprea că, dacă va fi dezvoltat un alt plan de management al Parcului Natural Bucegi, autorităţile dâmboviţene vor avea probleme cu realizarera unor investiţii în zona montană.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a promis că îl va chema la ordin pe Horia Iuncu şi îl va pune să dea explicaţii despre acest subiect în faţa CJD.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Şi viceprimar, şi controlor de trafic la o firmă privată de transport!

Publicat

pe

Viceprimăriţa comunei Segarcea Valea, judeţul Teleorman, Geanina-Violeta Gîdea, riscă să-şi piardă mandatul, întrucât a fost declarată în stare de incompatibilitate de către Agenţia Naţională de Integritate, urmare faptului că, în perioada iunie 2014 – februarie 2018, a deţinut simultan şi funcţia de controlor de trafic, angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăţi comerciale – SC Vyo Trans SRL.

Potrivit legii, „persoana fațã de care s-a constatat existența conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decãzutã din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publicã pe o perioadã de 3 ani de la data eliberãrii, destituirii din funcția ori demnitatea publicã respectivã sau a încetãrii de drept a mandatului. Dacã persoana a ocupat o funcție eligibilã, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadã de 3 ani de la încetarea mandatului”.

ANI a constatat existenţa stării de incompatibilitate şi în ceea ce-l priveşte pe Mihai Dumitru Gabriel, fost consilier local la Crevedia, judeţul Dâmboviţa, întrucât firma soţiei sale a desfăşurat operaţiuni comerciale cu şcoala din localitate.

Într-o situaţie şi mai gravă se găseşte şi fostul viceprimar al comunei Cocorăştii Colţ, judeţul Prahova – Muşuroia Eugen Marian, care şi-a păstrat şi calitatea de administrator al unei societăţi comerciale şi nu a declarat acest lucru în declaraţiile de interese depuse. În cazul său, Agenţia de Integritate a sesizat Parchetul Ploieşti cu privire la săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web