Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Antoine Doucerain este noul director general Automobile Dacia şi Renault România

Publicat

pe

Automobile Dacia şi Renault România vor avea un nou director general, începând cu data de 1 mai 2018. Antoine Doucerain a coordonat, în perioada 2012-2015, crearea unei noi uzine Nissan în Brazilia şi începerea producţiei modelelor Micra şi Versa. În mai 2015, s-a întors în Franţa şi a ocupat funcţia de director industrial al Groupe Renault.

Luna viitoare, Antoine Doucerain îşi va începe misiunea în România. Îi urmează la conducere lui Yves Caracatzanis, director general al Groupe Renault România şi Automobile Dacia din aprilie 2016, şi îi va fi subordonat lui Nicolas Maure – director de operațiuni Groupe Renault pentru Regiunea Eurasia, din care face parte şi România.

„Îi mulțumesc și îl felicit pe Yves Caracatzanis pentru implicarea sa, conducând echipele talentate din România: lansarea industrială și comercială a noului Duster – marca Dacia depășește propriile recorduri istorice de vânzări în Europa, iar modelul nostru de business, Global Access, din faza de design și până la post-vânzare, reprezintă un atu incontestabil pentru Groupe Renault.

Contez pe Antoine Doucerain pentru menținerea acestei dinamici, pentru că România, mai mult ca niciodată, are un rol cheie în planul strategic de dezvoltare al Groupe Renault – Drive the Future”, a declarat Nicolas Maure – director de operațiuni Groupe Renault pentru Regiunea Eurasia.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

ACTUALITATE

Drumul TransBucegi a fost redeschis circulației

Publicat

pe

Sursa foto: Asociația Turistică Pestera-Padina

Astăzi, 5 iunie 2020, a fost redeschisă oficial circulația pe traseul montan DJ 713 (DN 71 – Șaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă, km 0+000 – 16+383), drum cunoscut sub denumirea TransBucegi – anunță Consiliul Județean Dâmbovița. Acesta a fost închis pe durata sezonului rece, întrucât a fost afectat de fenomene meteorologice nefavorabile (ninsoare, vijelii, vânt puternic), care au condus la doborârea unor cantități însemnate de vegetație forestieră.

Înainte de redeschidere, au fost efectuate atât lucrări care au vizat degajarea drumului de arborii căzuți pe partea carosabilă, cât și lucrări de întreținere și reabilitare a parapeților de protecție, rigolelor pentru scurgerea apei pluviale, precum și refacerea elementelor de semnalizare verticală afectate.

De asemenea, reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul IPJ Dâmbovița și ai Poliției Sinaia, din cadrul IPJ Prahova au efectuat, împreună cu personalul Direcției Generale Infrastructură Locală a Consiliului Județean Dâmbovița, verificări pe traseu și au concluzionat că drumul întrunește în prezent condițiile specifice necesare pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!