Conectați-vă cu noi

INFO UTIL

Cadouri pe care femeile nu le refuză niciodată! Recomandări de la experți

Publicat

pe

Mulți sunt de părere că femeile sunt cel mai greu de mulțumit când vine vorba despre cadouri, însă deseori problema constă în faptul că atențiile oferite nu sunt raportate la nevoile acestora. Desigur că nimeni nu va întreba vreodată direct nimic legat de cadou, însă este de preferat ca acesta să aibă o oarecare utilitate și nu să constituie unul dintre acele obiecte nefolositoare sau care în scurt timp nu mai sunt în trend.

Alegerea cadoului pentru o doamnă sau o domnișoară devine o adevărată plăcere atunci când cel ce îl va dărui știe exact după ce să se orienteze. În acest sens magazinul online Giftexpress vine cu idei variate, astfel ca fiecare să găseacă o opțiune corespunzătoare de cadou. De altfel, în secțiunea dedicată femeilor, disponibilă pe site sunt disponibile produse variate. Gamele sunt extinse astfel ca fiecare tip de personalitate să fie mulțumit de cadoul pe care îl primește: cadouri pentru casă, cutii de bijuterii sau accesoriile propriu-zise, dar și alte articole de acest fel.

Idei de cadouri pentru femei
Înainte de a porni în căutarea cadoului, fiecare trebuie să aibă o idee legat de preferințele persoanei ce îl va primi, de caracterul acesteia, de hobby-ul său și chiar de preocupările pe care le are. Cadoul se presupune a fi ceva folositor, iată deci că alegerea ar trebui să fie una inspirată, strategică.

• Bijuteriile
Niciodată nu va da greș cel care va oferi unei femei o bijuterie, respectiv un set de bijuterii. Sunt accesoriile prin care acestea se exprimă cel mai bine – cu siguranță ca o astfel de atenție va fi apreciată mereu la adevărata sa valoare. Pandativele, cerceii, inelele, brățările, broșele, precum și seturile din argint sunt o opțiune accesibilă și rentabilă.

• Cutiile sau casetele pentru bijuterii
Sunt atât de multe femei care tind spre perfecțiune. Acestea vor căuta întotdeauna să își asorteze ținutele cu bijuterii corespunzătoare, iar pentru asta vor avea nevoie de un spațiu de depozitare pe măsură. Iată deci că o cutie sau o casetă pentru bijuterii constituie idei de cadouri femei mai mult decât inspirate. Modele variate în acest sens sunt disponibile la prețuri accesibile pe giftexpress.ro.

• Portofele sau poșete
Fără doar și poate este o idee de cadou inspirată. Accesorii trendy pe toate gusturile găsesc cei interesați să dăruiască un astfel de cadou pe giftexpress.ro. Începând de la portofele și genți și până la poșete diverse, realizate din piele naturală sau întoarsă, categoria specifică de pe site le asigură pe toate în modele diversificate, astfel încât ca fiecare să găsească ceva ce se pliază pe gusturile sale.

• Idei pentru ocazii speciale
Orice blocaj referitor la alegerea unui cadou mai special este depășit cu ajutorul ideilor oferite de magazinul menționat. Ori de câte ori apar situații de genul, în cadrul acestuia se găsesc soluții creative, dar în același timp și accesibile. Nu trebuie să fie neapărat ceva pompos sau peste măsură de sofisticat pentru a capta atenția unei femei, oricât de pretențioasă ar fi aceasta. Raportat la caracterul celei ce îl va primi, se va dovedi un cadou minunat o atenție precum un ceas de perete cu ramă foto, un servitor pentru desert, o cană haioasă termică, o cutie pentru bijuterii cu design unic, un set parfumat constând în cosmetice și produse pentru îngrijire, dar și alte astflel de idei.

Acestea sunt numai câteva dintre numeroasele idei de cadouri spre care se pot îndrepta cei care doresc să ofere un cadou unei femei prin care sa o impresioneze sau care să îi stârnească interesul. Este de preferat ca indiferent de soluția aleasă, calitatea să fie cea care primează. Întotdeauna va fi apreciat un cadou simplu, dar bun și nu unul care pretinde a fi ceva deosebit, însă definit de o calitate inferioară. Cei de la Giftexpress.ro și-au îndreptat atenția îndeosebi asupra acestui aspect și au venit în întâmpinarea publicului cu produse ce au la bază acest principiu.

De altfel și modul în care sunt împachetate articolele este unul aparte, realizat cu dragoste față de ceea ce transmit în fapt acestea – apreciere, dragoste, respect. Iată că cei aflați în situația de a alege un cadou pentru o reprezentantă feminină dispun de nenumărate idei, iar ceea ce le rămâne de făcut este să se oprească asupra celei mai potrivite.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

INFO UTIL

Crema antirid. De la ce vârstă este recomandată folosirea tratamentelor anti-aging?

Publicat

pe

de

Sursa foto: https://www.tabu.ro

Odată cu înaintarea în vârstă, în mod inevitabil corpul nostru trece printr-o serie de schimbări. Iar cea mai vizibilă dintre acestea se datorează pierderii elasticității pielii și constă în apariția ridurilor.

Ei bine, deși multă lume crede că tratamentele antirid le sunt destinate persoanelor trecute de 40-50 de ani, de fapt, ridurile – în special cele din zona ochilor – încep să apară mult mai devreme.

Ridurile de expresie
Așadar, indiferent cât de tinere suntem, putem observa oricând apariția unor linii fine în jurul ochilor, acestea fiind, de fapt, riduri de expresie care nu au niciun fel de legătură cu vârsta.

În schimb, cauza acestor semne apărute pe chipul nostru provine din mimica pe care o avem și abia odată cu trecerea timpului, când pielea noastră își pierde substanțial elasticitatea, aceste linii se transformă din riduri de expresie în riduri profunde.

Ridurile profunde
Specialiştii susţin că după 25 de ani, procesul de îmbătrânire începe să se accentueze. Asta nu înseamnă că trebuie să te alarmezi încă de la primele linii apărute în jurul ochilor, ci doar că este recomandat să acorzi o atenție mai specială îngrijirii pielii.

De la ce vârstă poate fi folosită crema antirid?
De asemenea, este indicat să uiți de mitul potrivit căruia tratamentul antirid este pentru persoanele în vârstă și să iei măsuri încă de la primele semne apărute în zona perioculară. Așadar, crema antirid poate fi folosită și la 20 de ani, dacă primele riduri și-au făcut, deja, apariția.

Cel mai important lucru de care trebuie să ții cont, însă, este alegerea corectă a produsului pe care îl folosești, asigurându-te că este potrivit tipului tău de ten. În general, crema de ochi trebuie să hidrateze foarte bine și să conțină vitamine și nutrienți care să hrănească pielea.

Nu uita nici de protecția împotriva razelor ultraviolete ale soarelui, pe care crema folosită trebuie să o conțină, alături și de antioxidanții care au efecte benefice în lupta împotriva radicalilor liberi.

Cremă antirid pentru ten mixt sau gras
În cazul în care ai tenul mixt sau gras, încearcă o cremă antirid cu o formulă specială, care să fie absorbită cu ușurință, fără să blocheze porii și să lase o senzație de piele încărcată.

Cremă antirid pentru ten sensibil
Cu tenul sensibil nu e de joacă, întrucât acesta se poate irita și inflama cu ușurință. Așadar, asigură-te că, dacă ai pielea sensibilă, alegi o cremă care să consolideze structura epidermei.
Optează, spre exemplu, pentru un produs bogat în vitamina C și vitamina A, care favorizează secreţia de colagen.

Crema pentru ochi potrivită în cazul pielii uscate
Pielea uscată este, de asemenea, destul de capricioasă și necesită ceva mai multă atenție în selectarea produselor cosmetice folosite.

Poți încerca, eventual, să scapi de stratul de celule moarte de la suprafața pielii, încercând o cremă pe bază de acizi de fructe care are o acţiune gomaj.

Un astfel de produs va contribui, totodată, și la regenerarea ţesuturilor, redând strălucirea tenului și elasticitatea pielii din jurul ochilor.

Citește în continuare

INFO UTIL

Cum recunoști o stație CB eficientă?

Publicat

pe

de

Cu toate că cei mai mulți se folosesc la ora actuală de smartphone-uri pentru a se ghida în trafic, respectiv pe porțiuni de drum care le sunt străine, stațiile CB (prescurtare de la Citizens Band) nu pot fi înlocuite de această presupusă alternativă. Sunt dispozitivele care furnizează totodată participanților la trafic informații sigure, de actualitate, atât în legătură cu starea drumului, cât și legate de eventuale blocaje în trafic ori rute alternative pentru a ajunge la destinație.

Dispozitivele realizează transmisii în bandă liberă 27 MHz, canalul 22 FM. Iată un prim indiciu cum că stația vizată este una eficientă. În acest sens, pe site-ul pieseautocamioane.ro sunt disponibile modele diverse de stații, fie în varianta standard, fie cu funcții suplimentare folositoare. Aflăm de la specialiștii magazinului menționat că în afară de caracteristicile menționate, ce trebuie să fie comune stațiilor, mai sunt câțiva indicatori ai calității. Urmărirea acestora este o recomandare pentru cei ce doresc să facă o achiziție inteligentă și nu una ineficientă.

• Alegerea stației după tipul său
După mobilitatea pe care o prezintă, stațiile se clasifică în fixe, mobile și portabile. Utilizate de către conducătorii auto sunt acele stații CB mobile. Alimentarea se realizează în general prin surse de 12 -13 V.
În căutarea lor, cei interesați de o stație vor descoperi că unele magazine vând și modele care au puteri mai mari decât cea prestabilită. Sunt în general cele care, deși recepționează semnale de la distanțe mai mari, nu primesc nici un răspuns din cauză că nu și interlocutorii le utilizează.

• Puterea de emisie
Aceasta reprezintă de asemenea un principiu după care trebuie aleasă stația. După cum și anterior a fost menționat, recomandată este alegerea unei statii CB care este produsă după reglementările în vigoare, adică ce are puterea până în 4W și nu mai multe de această valoare. Modelele diverse care au de la 20 W la 100 W sunt cele care prezintă capacitatea de a realiza legături transcontinentale, numai când se utilizează și o antenă pe măsură.

• Microfonul stației
Este o dotare ce joacă un rol important în utilizarea stației întrucât este responsabilă de reproducerea și transmiterea de informații. Este deosebit de important ca stația să dispună de un microfon cât mai eficent pentru transmiterea de informații clare. Acuratețea este deci un aspect de avut în vedere.

• Dimensiunea specifică antenei
Un parametru necesar a fi verificat în achiziționarea antenei este dimensiunea pe care aceasta o are. Antena este componenta responsabilă de aria pe care va acționa produsul. Altfel spus, atunci când mărimea sa este mai mare, va emite semnale pe o distanță mai mare, totodată captând unde mai clare.

Dacă ar fi ca alegerea sa să se realizeze după calculele ce s-au realizat pentru a se stabili mărimea optimă, ideal ar fi ca lungimea să fie de 2,75 m. Asta ar presupune însă un ataș destul de mare și poate și nepotrivit. În acest sens totuși diverșii producători au avut în vedere dotarea cu bobină pentru a suplini lungimea care lipsește. Astfel, devine suficientă o lungime de 1,6 m pentru un câmp de emisie și de recepție corespunzător.

• Prețul stației
Este de asemenea un detaliu de interes pentru cumpărători. Cei mai mulți aleg să cumpere diverse suplimente ale stației care nu îi ajută cu adevărat, preferând să plătească un preț mai scăzut pe stația propriu zisă. Aceasta ar fi o primă greșeală pe care o fac. A doua este că nu acordă atenție caracteristicilor pe care le are dispozitivul și merg direct pe prețul cel mai scăzut.

Nici acele modele de stații cu deosebit de multe funcții disponibile de multe ori la prețuri exagerate nu sunt o recomandare. În ceea ce privește costurile, lucrurile sunt pe cât se poate de simple: alegerea trebuie să vizeze o stație eficientă, de calitate și de durată.

Spre exemplu, e mult mai inspirată alegerea unei stații standard și investiția într-o antenă mai eficientă decât invers.

Acestea sunt indiciile care trimit spre o stație CB performantă, ce oferă utilizare corespunzătare, transmisii clare și durabilitate. Cei interesați pot comanda modelul potrivit nevoilor și bugetului de pe pieseautocamioane.ro.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web