Conectați-vă cu noi

INFO UTIL

Cadouri pe care femeile nu le refuză niciodată! Recomandări de la experți

Publicat

pe

Mulți sunt de părere că femeile sunt cel mai greu de mulțumit când vine vorba despre cadouri, însă deseori problema constă în faptul că atențiile oferite nu sunt raportate la nevoile acestora. Desigur că nimeni nu va întreba vreodată direct nimic legat de cadou, însă este de preferat ca acesta să aibă o oarecare utilitate și nu să constituie unul dintre acele obiecte nefolositoare sau care în scurt timp nu mai sunt în trend.

Alegerea cadoului pentru o doamnă sau o domnișoară devine o adevărată plăcere atunci când cel ce îl va dărui știe exact după ce să se orienteze. În acest sens magazinul online Giftexpress vine cu idei variate, astfel ca fiecare să găseacă o opțiune corespunzătoare de cadou. De altfel, în secțiunea dedicată femeilor, disponibilă pe site sunt disponibile produse variate. Gamele sunt extinse astfel ca fiecare tip de personalitate să fie mulțumit de cadoul pe care îl primește: cadouri pentru casă, cutii de bijuterii sau accesoriile propriu-zise, dar și alte articole de acest fel.

Idei de cadouri pentru femei
Înainte de a porni în căutarea cadoului, fiecare trebuie să aibă o idee legat de preferințele persoanei ce îl va primi, de caracterul acesteia, de hobby-ul său și chiar de preocupările pe care le are. Cadoul se presupune a fi ceva folositor, iată deci că alegerea ar trebui să fie una inspirată, strategică.

• Bijuteriile
Niciodată nu va da greș cel care va oferi unei femei o bijuterie, respectiv un set de bijuterii. Sunt accesoriile prin care acestea se exprimă cel mai bine – cu siguranță ca o astfel de atenție va fi apreciată mereu la adevărata sa valoare. Pandativele, cerceii, inelele, brățările, broșele, precum și seturile din argint sunt o opțiune accesibilă și rentabilă.

• Cutiile sau casetele pentru bijuterii
Sunt atât de multe femei care tind spre perfecțiune. Acestea vor căuta întotdeauna să își asorteze ținutele cu bijuterii corespunzătoare, iar pentru asta vor avea nevoie de un spațiu de depozitare pe măsură. Iată deci că o cutie sau o casetă pentru bijuterii constituie idei de cadouri femei mai mult decât inspirate. Modele variate în acest sens sunt disponibile la prețuri accesibile pe giftexpress.ro.

• Portofele sau poșete
Fără doar și poate este o idee de cadou inspirată. Accesorii trendy pe toate gusturile găsesc cei interesați să dăruiască un astfel de cadou pe giftexpress.ro. Începând de la portofele și genți și până la poșete diverse, realizate din piele naturală sau întoarsă, categoria specifică de pe site le asigură pe toate în modele diversificate, astfel încât ca fiecare să găsească ceva ce se pliază pe gusturile sale.

• Idei pentru ocazii speciale
Orice blocaj referitor la alegerea unui cadou mai special este depășit cu ajutorul ideilor oferite de magazinul menționat. Ori de câte ori apar situații de genul, în cadrul acestuia se găsesc soluții creative, dar în același timp și accesibile. Nu trebuie să fie neapărat ceva pompos sau peste măsură de sofisticat pentru a capta atenția unei femei, oricât de pretențioasă ar fi aceasta. Raportat la caracterul celei ce îl va primi, se va dovedi un cadou minunat o atenție precum un ceas de perete cu ramă foto, un servitor pentru desert, o cană haioasă termică, o cutie pentru bijuterii cu design unic, un set parfumat constând în cosmetice și produse pentru îngrijire, dar și alte astflel de idei.

Acestea sunt numai câteva dintre numeroasele idei de cadouri spre care se pot îndrepta cei care doresc să ofere un cadou unei femei prin care sa o impresioneze sau care să îi stârnească interesul. Este de preferat ca indiferent de soluția aleasă, calitatea să fie cea care primează. Întotdeauna va fi apreciat un cadou simplu, dar bun și nu unul care pretinde a fi ceva deosebit, însă definit de o calitate inferioară. Cei de la Giftexpress.ro și-au îndreptat atenția îndeosebi asupra acestui aspect și au venit în întâmpinarea publicului cu produse ce au la bază acest principiu.

De altfel și modul în care sunt împachetate articolele este unul aparte, realizat cu dragoste față de ceea ce transmit în fapt acestea – apreciere, dragoste, respect. Iată că cei aflați în situația de a alege un cadou pentru o reprezentantă feminină dispun de nenumărate idei, iar ceea ce le rămâne de făcut este să se oprească asupra celei mai potrivite.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

INFO UTIL

ISU Prahova, recomandări pentru o vacanţă în siguranţă, fără incendii

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://s.iw.ro)

Vremea este, în această perioadă, prielnică ieşirilor în natură şi, de aici, creşte şi riscul izbucnirii unor incendii în zonele de agrement, la unităţile turistice sau în fondul forestier. În acest context, ISU Prahova reaminteşte măsurile ce se impun a fi respectate pentru a preveni eventualele situaţii de urgenţă. Apărarea comunităţilor împotriva incendiilor depinde, în mare măsură, de respectul reciproc şi buna credinţă!

Sfaturi pentru turişti

• la cazare, turiştii sunt obligaţi să se informeze despre regulile de prevenire a incendiilor şi modul de comportare şi evacuare în caz de incendiu;
• în spaţiile de cazare, nu utilizaţi receptoare electrice improvizate sau care prezintă defecţiuni, nu lăsaţi sub tensiune aparatura electrică nesupravegheată şi nu modificaţi destinaţia circuitelor existente;
• evitaţi fumatul în spaţiile de cazare;
• respectaţi interdicţiile privind accesul în zonele de agrement;
• în pădure este interzis accesul autovehiculelor proprietate personală;
• la intrarea în pădure şi pe traseele turistice se vor respecta recomandările panourilor şi pancartelor cu texte avertizoare privind prevenirea şi stingerea incendiilor de pădure;
• este interzisă aprinderea focului în pădure sau la o distanță mai mică de 100 m de liziera pădurii. Focul se face doar în locuri special amenajate în acest scop, la adăpost de vânt;
• fumatul şi focul deschis, precum şi aruncarea la întâmplare a resturilor de chibrituri şi ţigări aprinse în pădure şi în zone cu vegetaţie uscată sunt interzise;
• corturile se amplasează doar în locuri special amenajate pentru campare;
• supravegherea permanentă a copiilor.

Recomandări pentru administratorii unităţilor de agrement

• verificarea mijloacelor de primă intervenţie din dotare (stingătoare, hidranţi, etc.) sub aspectul cantităţii, integrităţii și funcţionalităţii acestora în parametri optimi;
• organizarea și efectuarea de instruiri și exerciţii în scopul verificării modului de acţiune în caz de incendiu a salariaţilor;
• verificarea instalaţiilor utilitare (îndeosebi a celor electrice, de preparare a hranei, încălzire, paratrăsnet etc.) pentru înlăturarea eventualelor defecţiuni și improvizaţii;
• deblocarea căilor de evacuare și asigurarea funcţionalităţii instalaţiilor electrice de iluminat și siguranță;
• marcarea clară și vizibilă a căilor de evacuare, verificarea existenţei în fiecare cameră de hotel a planurilor de evacuare a persoanelor și a instrucţiunilor de comportare în caz de incendiu;
• atenţionarea turiştilor cu privire la respectarea măsurilor de protecţie împotriva incendiilor.

Cantoanele si ocoalele silvice trebuie să fie dotate cu materiale de primă intervenţie în caz de incendiu, iar pe cursurile de apă din apropierea pădurilor vor fi amenajate rampe de alimentare cu apă a autospecialelor de intervenţie.

Persoanele fizice şi juridice sunt obligate să respecte în orice împrejurare normele de prevenire şi stingere a incendiilor şi să nu primejduiască, prin deciziile şi faptele lor, viaţa şi mediul.

Citește în continuare

INFO UTIL

Pleci în concediu? Poliţiştii te învaţă cum să ţii hoţii la distanţă!

Publicat

pe

foto arhivă (Sursa: ziarulromanesc.net)

Este vremea concediilor, dar este în acelaşi timp şi perioada când se înmulţesc spargerile de locuinţe, hoţii profitând de faptul că proprietarii sunt plecaţi mai multe zile de la domiciliu.

În acest context, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa vine cu câteva recomandări:
• Nu păstrați în casă sume de bani sau bunuri de valoare! Acestea trebuie ținute în depozite bancare.
• Nu postați pe rețelele de socializare mesaje sau fotografii din care să reiasă că nu sunteți acasă, chiar dacă lipsiți pentru câteva ore.
• Nu vă lăudați cu bunurile pe care le dețineți în locuință!
• Dacă plecaţi pentru o perioadă scurtă, puteţi aprinde luminile, radio-ul sau televizorul.
• În cazul absenţelor îndelungate de la domiciliu, comunicaţi acest fapt numai persoanelor în care aveţi mare încredere. Rugaţi-le să vă supravegheze locuinţa sau să acţioneze astfel încât să nu se sesizeze lipsa dumneavoastră!
• Când plecaţi de acasă încercaţi să creaţi aparenţa că se află cineva în locuinţă, prin diverse metode, respectiv instalarea unor dispozitive de aprindere şi stingere automată a luminilor în locuinţă sau colectarea frecventă a corespondenţei, de către un vecin sau o persoană de încredere.
• Încuiaţi uşile și poarta chiar şi atunci când sunteţi la domiciliu ! Nu lăsați ferestrele întredeschise!
• Nu lăsaţi bilete în uşă sau mesaje pe robotul telefonic prin al căror conţinut să informaţi străinii că aţi plecat de la domiciliu!
• Evitați să permiteți accesul în locuință a unor persoane necunoscute, indiferent de motivul invocat de acestea.
• Manifestați maximă atenție dacă persoane străine pătrund în casa dumneavoastră și nu le lăsați nesupravegheate nici măcar pentru câteva secunde.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!