Connect with us

ECONOMIE

VentureEU asigură finanţare pentru firmele inovatoare din ţările UE

Publicat

pe

Comisia Europeană și Fondul European de Investiții (FEI) au lansat, în data de 10 aprilie 2018, VentureEU, program paneuropean de fonduri-din-fonduri pentru capital de risc care urmărește atragerea investițiilor către firmele inovatoare nou-înființate (start-ups) și cele în curs de extindere (scale-ups) – informează Centrul Europe Direct Târgovişte.

VentureEU va furniza noi surse de finanțare, oferindu-le inovatorilor europeni posibilitatea de a deveni companii de elită pe plan mondial. Se așteaptă ca aproximativ 1.500 de companii din întreaga UE să aibă acces la acest program.

„Cu ajutorul VentureEU, numeroși întreprinzători europeni inovatori vor beneficia în curând de investițiile de care au nevoie pentru a inova și pentru a avea succes la scară mondială. Aceasta înseamnă mai multe locuri de muncă și o creștere economică sporită în Europa”, a declarat Jyrki Katainen – vicepreședinte al Comisiei și responsabil pentru locuri de muncă, creștere economică, investiții și competitivitate.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa, anunț important pentru femeile antreprenor

Publicat

pe

de

Joi – 18 august 2022, la ora 10:00, se va deschide apelul de finanțare „Femeia Antreprenor” pe platforma www.granturi.imm.gov.ro – ne informează Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

„Ne dorim să găsim soluții viabile pentru antreprenori și să îi sprijinim în implementarea proiectelor propuse! Consultanță inițială gratuită.
Alătură-te Comunității Femeilor de Afaceri din județul Dâmbovița, susținută de către Camera de Comerț Dâmbovița”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Link ➡️ http://turism.gov.ro/web/2022/08/11/18-august-2022-ora-1000-deschiderea-apelului-femeia-antreprenor-2022/?fbclid=IwAR3p_fRgigxFCTidxjEKY0QwfSBEwCR832h9bGX0UJE5-nLgxeDTcJstWLc

Serviciul Proiecte, Relații Interne și Internaționale
Tel: 0245.210.318
E-mail: info@cciadb.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa, apel către firmele din județ

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița pregătește, în această perioadă, „Topul Firmelor din județul Dâmbovița”, eveniment care va avea loc în luna noiembrie 2022.

Clasamentul este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării – se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

„Rugăm toate companiile care nu au depus bilanțurile la Ministerul Finanțelor Publice să ne transmită e-mail pe adresa info@cciadb.ro, până la data 17.08.2022, pentru a vă contacta în vederea înregistrării situațiilor financiare în aplicația de realizarea a Topurilor de firme.

Considerăm că nicio companie nu trebuie să piardă șansa de a fi listată în Topul Firmelor, unicul clasament, atât județean, cât și national, de certificare a performanțelor antreprenoriale.

Ne puteți urmări: https://www.cciadb.ro/categorie/topul-firmelor/

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT