Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Îţi cauţi de lucru? Participă la Bursa generală a locurilor de muncă!

Publicat

pe

Vineri, 20 aprilie 2018, se organizează la nivel naţional Bursa generală a locurilor de muncă. În judeţul Dâmboviţa, acţiunea va avea loc la Clubul Studenţilor din Târgovişte (Casa Tineretului), începând cu ora 10:00.

Agenţii economici interesaţi să participe la eveniment pot depune ofertele de muncă până la data de 19.04.2018, ora 16:00, atât direct la sediul AJOFM Dâmboviţa din Târgovişte, str. T. Vladimirescu nr. 1A, cât şi online, pe adresa de e-mail ajofm@db.anofm.ro.

Pentru relaţii suplimentare pot fi contactate următoarele persoane:
Stanca Daniela – telefon 0732 100 361;
Arsene Ion – telefon 0732 100 378.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Transportatorii rutieri din Dâmboviţa, deficienţe în relaţia cu salariaţii!

Publicat

pe

Marius Lixandru - inspector şef ITM Dâmboviţa

Inspectorii ITM Dâmboviţa au efectuat, în ultimele zile, controale la 16 angajatori care activează în domeniul transportului rutier de mărfuri şi persoane, cu scopul verificării modului în care este respectată legislaţia muncii.

Potrivit inspectorului şef Marius Lixandru, au fost constatate mai multe deficienţe, după cum urmează: evidența incorectă a timpului de lucru, lipsa compensării muncii suplimentare conform Codului Muncii, neînmânarea unui exemplar a contractului individual de muncă salariaților, lipsa stabilirii valoarei diurnei prin act adițional la contractul individual de muncă, lipsa eliberării documentelor specifice la încetarea contractelor individuale de muncă.

„Pentru toate aceste neconformități s-au aplicat sancțiuni contravenționale și au fost dispuse măsuri de intrare în legalitate”, precizează inspectorul şef ITM Dâmboviţa – Marius Lixandru.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi dâmboviţeni au fost reţinuţi de poliţişti, fiindcă şi-au bătut mamele!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: cdn1.bihon.ro)

Un Ştefan T., de 48 de ani, din satul Valea Leurzii, comuna Buciumeni, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Victima acestui individ a fost chiar cea care i-a dat viaţă.

Poliţiştii au găsit-o acasă pe mama agresorului, speriată, cu multiple leziuni în zona feţei. Aceasta le-a declarat că fiul său a ameninţat-o cu moartea pentru a o determina să-şi retragă plângerea depusă la Poliţie şi să le spună anchetatorilor că s-au împăcat.

Bărbatul care şi-a maltratat mama a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraţilor de la Judecătoria Pucioasa, pentru a dispune măsurile preventive care se impun. Ştefan T. este cercetat şi pentru ultraj. Acesta ar fi ameninţat cu acte de violenţă un om al legii.

Tot pentru violenţă în familie, poliţiştii au reţinut şi îl vor prezenta în faţa procurorilor şi pe Ion D., de 50 de ani, din Pucioasa, care, de asemenea, şi-a agresat mama. Oamenii legii au stabilit că bărbatul, în ziua de 16 decembrie, pe fondul unui conflict spontan, a lovit-o pe femeie, cu pumnii şi palmele, peste faţă. Victima a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!